45

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевА ти, предпочиташ бг фирмите ли?Тези на Пеевски, Доган, Черепа и все останала ***??Не стига,ч е Европа ни отпуска пари да си оправим ***, а такива селяци като теб, все недоволни?Кажи бе, кожи кога такива като теб ще бъдат доволни от нещо?

44

Анонимен

преди 9 години

До 45 ( пловдивчанин )Да, драги господине, наистина си комплексар!19 години съм живял в Габрово, 8 години в Пловдив и над 10 в София.И 3-те града са ми мили, всеки има добри и лоши страни.От къде насъбра тази злоба към софиянци? Имам страхотни приятели и софиянци, и пловдивчани!За какви задръствания говориш? В София има метро! Като минавам през Пловдив за да се добера до "Южен" са ми необходими 40 минути!!! Аз за 40 минути стигам с колата от коя да е точка на София до друга точка на София.

43

oldik+

преди 9 години

Много е красиво! Дано да махнат и гадните павирани улици.

42

DreamTheater

преди 9 години

Явно сидероидчето, пишещо по долу не е посещавало Пловдив.

41

oldik

преди 9 години

В Пловдив живеят много герберасти! Така се е развил града, че е замязал на ***. А и така си мирише по принцип.

40

Анонимен

преди 9 години

така е, едни се радват на пеещи фонтани, а други на пикаещ във фонтата!

39

пловдивчанин

преди 9 години

Голяма мъка другари , че ГЕРБ работи за хората и това се вижда навсякъде. Благодарение на Пловдивчани , че никога не гласуваха за БСП през тези 25 години Пловдив се превърна в красив Европейски град . Ако не вярвате посетете крепостите на БСП , Видин , Монтана, Лом , Мизия и др. да видите мизерия и простотия . За да откраднат и последните левчета кметовете асфалтираха и дърветата . Това е истината .

38

БУРГАС

преди 9 години

Нека се развиват градовете-Бургас не е съшия,Варна и тя гледам взе да мърда,Пловдив пък е стар архитектурен паметник.София също се развива,ама там има едни квартали Люлин и Надежда дето да те е страх да стъпиш.Поздрави от морето ;)Градовете на ГЕРБ се развиват най-бързо .И за простия комунист е видно...

37

DreamTheater

преди 9 години

Браво!Така се правят истинските неща.Така се прави и туристическият имидж на един европейски град.На тролетариата- Good day and all the best!

36

E

преди 9 години

Я, завистливите шопари веднага налазиха темата. Да се прибират в клоаката веднага. Бидето на витошка е тяхната гордост!

35

Анонимен

преди 9 години

Пловдив е най-стария град на Европа, а пеещите фонтани ги има отпреди повече от 40 години - просто сега ги реконструираха!А Симеоновата градина в Пловдив е въобще и най-модерния парк в България след реконструкцията му!

34

Бургазлия

преди 9 години

Поздравления!

33

vesko02

преди 9 години

Скъпо ли взимат за концерта?

32

darjaven porok

преди 9 години

Ami Da!Ako gi beshe postavil ti s tvoi sredstva, shteshe da napravish smetka kolko ti struvat fontanite i kolko hste struva postavianeto im. Kogato se plahsta s darjavni /narodni/ pari smetkata e druga. - Sled postavianeto na fontanite, kolko shte ostane za djoba na kmeta i obshtinarite. Zatova praviat obshtestvena porachka na firma koiato iska 5 pati poveche. 1- otiva za fontanite, ostanalite 4 se podeliat nejdu firmata i obshtinskia vazlojitel pod masata. Porochna praktika na darjavnia reket

31

пловдивчанин

преди 9 години

Нямам думи просто. Провинционалисти това, провинционалисти онова. Ние, пловдивчаните, сме били големите комплексари. Истината е, че пеещите фонтани бяха заприличали на нищо и направо грозяха центъра. Сега са просто прекрасни и изпълват очите на много хора със сълзи, защото "са по-красиви и от едновремешните". Но софиянецът завижда ли, завижда - завижда за това, че Пловдив е едно архитектурно съкровище, завижда за това, че градският транспорт работи, а не е парализиран от задръствания, завижда за

30

пловдивчанин

преди 9 години

това, че хората са разбрани, а не се бият в гърдите и най-вече - завижда за това, че Пловдив се е разхубавил така, че вече е един истински европейски град. Има една приказка - "Не е важно како сме язе, важното е на Вуте да му е зле" - и неслучайно е шопска. Вземете и си оправете столицата, защото е заприличала на нищо. Оправете си я, за да изглеждаме добре в очите на Европейския съюз и поне, като се биете в гърдите, да има за какво да го правите.

29

petar stojn4ev

преди 9 години

еи шопи не вярвах че сте толкова завистливи но вие не сте виновни това зависи от манталитета ви а тои се е оформял още по кумонистически когато налагаха мнението че софия е БЪЛГАРИЯ една лъжа като се повтори нпъти става истина и от тук селското ви самочуствие вие не можете да видите по далече от цървулите си ида разберете колко сте смешни софия е един сив студен имрачен град пълен със селяния ипростотия

28

кирофакира

преди 9 години

Живял съм в софия и в пловдив. София е мръсен,мръсен,МРЪСЕН задръстен задеъсрен и студен мъглив облачен и СТУДЕН селски град птлен с комплексари от софийските села. Баш столичани са си готини. Пловдивчани също са готини. Ама пловдив има лято тип тексаско. В софия по това време ходят а дулги ръкави. Най си е хубаво в бургаза.

27

Анонимен

преди 9 години

До маршал Тулбухин 42Не съм съгласен с теб.Майнаград не са втори.Те са като всеки друг провинциален град в Бг и изобщо не могат да се сравняват с Варна и Бургас.И това дали провинциалиста е от Майново или Чепръчане си е все едно както и да го фледаш.Все смотани, все подтиснати и смръдливи.Абе ПРО-ВИН-ЦИЯ.............

26

Анонимен

преди 9 години

До рв 36Колко си жалък само..........Истински провансал. Добре че си сложи плюсчето, ***.И другата седмица като дойдеш "на бар" в София не забравяй на светофара на университета в дясно.Това провинциалистите сте неспасяеми.