8

Анонимен

преди 9 години

италианците защо си правят труда да ходят и да ги прибират...те така или иначе ги карат в италия като ги хванат а не обратно....така и така са си платили...да ги закарат каналджиите поне до италия...почти всички черни в европа разбират или говорят италиански...защо ли?а иначе ние и румънците сме голям проблем за европа!!!

7

Анонимен

преди 9 години

добре де, кво правиме - почваме да пълниме Европа с *** ли. нещо не върви май.

6

Анонимен

преди 9 години

nemoga da gi ponasiam - samo myje. da si stoiat v gyrjavite i se biiat za svobodata si myrzelivzi takiva.

5

Кукувица

преди 9 години

То и Вавилон е била голяма държава преди да дойдат мигрантите. В Египет преди мигрантите са строели пирамиди. В Рим преди мигрантите са имали големи сгради и напояване. Ще видим сега на какво ще заприлича Европа. След като дойдат мигрантите.....Сега се правят машини, коли, строят се сгради. а след мигрантите ще се правят деца. Много деца.

4

ХХХ

преди 9 години

Италианските власти що не вземат да пуснат обяви из африканските и държавите от близкия изток "Набираме бежанци и нелегални имигранти....превозът е за наша сметка ...настаняването е Европа също безплатно"

3

Xxx

преди 9 години

А от какво са спасени тия нелегални мигранти,че не ми стана ясно ?

2

Рачо

преди 9 години

... от малки лодки край бреговете на Либия...А ако са излезли само за риба, или просто на разходка? Или щом е край брега на Либия, значи е мигрант - прибирай го на кораба!

1

анонимен

преди 9 години

ПОСЛЕДНО--3700 ИЛИ 1200----СТИГА ЛЬЖИ БРЕ 1 АПРИЛ МИНА---ИСТИНСКАТА БРОЙКА Е 270