14

Яснота

преди 9 години

В Пловдив инспекцията по труда е в бившия партиен дом.Обсановката е същата като в КАТ-Пловдив ,а и атмосферата.Мръсотия,безброй бумаги и фамозни "инспектори".В първия миг ми бе ясно,че не могат с нищо да ми помогнат.Вече са толкова прозрачни...

13

Анонимен

преди 9 години

А кой ще слези за извънредния труд в болниците бе,червена тикво

12

Анонимен

преди 9 години

КьорфишециИнспекцията по труда на съд за защита та геноцида над българския народ. Те са добре

11

Анонимен

преди 9 години

те са подкупни комунисти назначени от министерството , такива връзки се иска, дори местния комунист изедник е безсилен, освен ако не е от ДС

10

:z

преди 9 години

срам !

9

vesko02

преди 9 години

Инспекторите и те ли ще са еднодневки,или са за постоянно?

8

anonimen

преди 9 години

tq bezraboricata spada ve4e 25 godini taka spada 4e skoro edin rabote6t 6te se pada na 4 bezrabotni

7

БГ-Мафия

преди 9 години

При мой колега влизат проверяващи установяват , че трима работници не са на трудов договор(глобата е от 1500-5000лв)инспектора след дъги преговори представя оферта 9000лв и покрива следата-това държавен СЛУЖИТЕЛ....Моят колега загуби делото и плати на държавата 4500лв.Нека сега всеки да си направи извод сам за себе си в каква държава живеем.

6

работник

преди 9 години

БКП-БСП е единствената партия не само в Европа , но и в целия свят която всички шефове са милионери . Такива са станали от кражби от Държавата и народа . След 9.09.1944 г. избиха над 250 000 образовани и умни хора без съд и присъда и им заграбиха имотите. Селяните ги биха и им заграбиха земите. В новото време през 1997 г. фалираха банките и ограбиха спестяванията на народа . И сега тия чорбаджии изедници ми говорят за права на трудещите се и празнуват 1 май. Просто цинизъм и отвращение .

5

До 5

преди 9 години

Пролетариатът имате нагласа сами да режете клона, на който седите. Капиталистите и Олигархията, на които такива като тебе правят живота лесен, не само, че няма да са ви благодарни, но ще го и използват като предтекст, да ви експлоатират още повече и да ви доят.

4

Няма по-...

преди 9 години

...неолиберално от еднодневните договори. Следващата стъпка ще е връщане на робството. Длъжници към банки и лихвари стават по закон роби, докато не си върнат борба с наказателната лихва. Ако не успеят приживе, то същата участ споделя техните деца, внуците им и децата им, както и техните внуци и правнуци.Неолиберализъм и Либертарианство!

3

Анонимен

преди 9 години

С инспектори и проверки комуниста бори безработицата.Това е на комуниста логиката -обърната на обратно.Всъщност искат да цоцат по 6лв на ден от всеки работник.Отвратителен лицемер-иска да помогне на замеделските производители скубейки ги ,а на пенсионерите -с вдигане на пенсионната възраст.на работодателите с вдигане на всички осигурителни прагове,а на себе си -с чувал пари и постове.Марксизъм в действие.инспектор и пероверяващ да си в тази държава.Да живей БКП.Лапачи от всички страни-съединявай

2

На майка ти В ...

преди 9 години

Защо ми спря инвалидните ?????Първанов, Борисов - с въжени вратовръзки да виснат. Посегнаха на инвалидите........

1

Анонимен

преди 9 години

Ще ми следят ***. Работя в голяма фирма в София и преди 1 месец имахме инцидент с фатален край. Във фирмата бяха установени куп нарушения плюс редовните (не плащат инзвънреден труд, колеги без договори, и т.н.) Две седмици след инцидента нещата тръгнаха по старо му. Това ме навежда на мисълта че инспекцията е безсилна.