44

Анонимен

преди 9 години

А когато вие бяхте на власт работещите по богати ли бяхме?

43

Анонимен

преди 9 години

Докаде я докараха комунистите за да бъдат по привлекателни ,което води до пълна тъпотия.На митинга пуснаха танцьорка,която си повдигаше единия крак към дъртите комунисти , като току що пикаеща крава,наподобяващо стриптийз.По тоя начин тъпоъгълниците са решили да привлекат млада аудитория.На девети септември да очакваме Мая Маноова да изпълни нещо по пикантно.

42

Анонимен

преди 9 години

mda satova triabva v sofia da vi izbesim do krak .

41

на М.М. /ж.р./

преди 9 години

Една мадама ме фиксираала не може да ме гипсирашот' няма бирааа няма бира.А сърцето ми направо ... направо спира.

40

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 53За Боко-тикветои неговата БАНДА ли говориш??

39

Анонимен

преди 9 години

Безсрамни, нагли, долни , червени престъпници.Оледайте се по населени места и вижте кои са феодалите с милионите.Изключително бивши червени номенклатури или техните деца.

38

mila

преди 9 години

tvevropa/bg/news/world/view/108852

37

Анонимен

преди 9 години

защото са неграмотни селяни комунисти с висша партийна школа и без всякаква култура, за съжаление няма оттърване, защото са агресивни и нахални

36

ta0mi

преди 9 години

Днес е Международен ден на труда и всеки наемен работник по света показва, че изисква защита на правото на труд,на достоен живот,на достойно заплащане,на безопасни условия на труд. Няма червени,няма зелени-въпросът е между труда и капитала. И ако всички, които коментират тук са от страната на капитала - да се замислят дали биха имали достатъчно капитал,ако го нямаше наемният работник,който продава работната си сила,уменията и знанията си,за да създава печалбата за собственика.

35

Анонимен

преди 9 години

Днеска и тролчетата ги няма щото е празник и трябва двойна надница, а червените не обичат да плащат.Да не би да са на манифестация.?

34

Анонимен

преди 9 години

Миков, ти кога си работил бе, че си се изтъпанил на 1-ви май? Що не викна и шивача на съветски униформи да каже нещо?

33

Анонимен

преди 9 години

Тая *** хубаво се е подредила, ама къде е картечаря?

32

демос

преди 9 години

Скоро заплатите няма да се повишат.Целта е обикновените трудещи се хора да са гладни и на безценица да си продадат земеделските земи и тия по морето и планинските курорти на червената банда.

31

бай Иван

преди 9 години

Имаше едно стихотворение "Отиде взатвора,попадна сред хора и стана човек...." Комунистите са вербували криминални престъпници в затворите,които са тероризирали народа след 1944 година.На простия и неук му дай власт и му гледай сеира.Именно тая армия от пандизчии са извършвали мръсната работа/убийствата /на неудобните от опозицията.По време на прехода филма се повтори чрез мутрите за да ограбят икономиката на България.

30

Анонимен

преди 9 години

г-н Миков накарай червените бизнесгадове да повишат заплатите на хората които работят в техните фирми за смешни пари.Да дадат пример на останалите.Да ама не по скоро ще си отхапете езика отколкото да направите нещо цивилизовано.Всички знаят че четири пети от бизнеса е в ръцете на червените.Хайде ,намалете си печалбите.Чуждите работодатели в БГ гледат от вас и успешно ви копират.

29

до 35 тъпак

преди 9 години

Кимон Георгиев Стоянов е български офицер и политик от Демократическия сговор, а след това от Звено и от Отечествения фронт. Той на два пъти е министър-председател на България - първият път от 19 май 1934 до 22 януари 1935, а вторият от 9 септември 1944 до 23 ноември 1946 и достига до звание генерал-полковник.Като един от водачите на Военния съюз Кимон Георгиев участва активно в организирането на Деветоюнския преврат през 1923 година, а в нощта на самия преврат е в дома на Иван Русев, заедно с министрите от новото правителство

28

до 35 тъпак

преди 9 години

Деветоюнски преврат е държавен преврат в България, извършен през нощта на 8 срещу 9 юни 1923 г. от армейски части под ръководството на Военния съюз, с който е отстранено правителството на Българския земеделски народен съюз (БЗНС) начело с Александър Стамболийски. Ръководителите на Деветоюнския преврат в дома на Иван Русев (по-късна възстановка).От ляво надясно: Димо Казасов, Кимон Георгиев, Никола Рачев, Янаки Моллов, Иван Вълков, Александър Цанков, Христо Калфов, Иван Русев, Петър Тодоров, Цвятко Бобошевски.

27

Анонимен

преди 9 години

Тея ако имат малко морал ще се скрият в дън земя, само че комунист морал няма! Пак пари иска да раздава Миков, ами пич видяхме ви миналата година как за шест месеца вдигнахте държавния дълг с 10% и щяхте да сринете банковата система.И от ЕС ви спряха щото сте некадърни! На следващите избори и втори няма да сте дори...толкова отвратихте хората

26

егати неукия 20

преди 9 години

Грешка, не 23, а 20. Превратът през 1934 год. е военен и е по-скоро срещу корупцията и бандитизма в икономиката. Превратът през 1944 год. бе наложителен. Трябваше да изтрием по някакъв начин участието си към страната на Германия, обявявайки война на САЩ и Великобритания, а те бяха съюзници със Съветския съюз. Нещо повече, заради тази идиотщина на Богдан Филов, трябваше да участвуваме във войната на страната на СССР/САЩ и Англия, иначе ни разпачрдосваха по искане на Гърция. Сега пак ще плащаме

25

Анонимен

преди 9 години

Да не дава Господ, комунист, мутра или руснак да ти бранят правата