254

Георги Георгиев

преди 3 години

Тез разколници що не вземат да се гръмнат, по голяма помия от тоз полицейски синод не бях виждал,остави за доносите от светата изповед, но и кражбите им не спират!

253

Янко Митев

преди 3 години

Тоя Николайчо още преди да стане митрополит си беше гадно *** и сега хептен се изложги мръсника

252

Русия

преди 3 години

Чумата за БГ финаги *** *** Запада. Кой ни натреси Тиквата и Тваря?! Койту си спира Жипката пред Министерски съвет, Мустафаъа.

251

Анонимен

преди 3 години

Симеон втори Сакскобургготски е все още легален владетел на България. Той не е абдикирал и това означава, че той все още е цар на България.

250

Анонимен

преди 3 години

Вън такива МАРОДЕРИ от БЪЛГАРИЯ.НЕ ИСКАМ И ДА ЧУЯ ЗА ТАКИВА *** ОТ ТОЯ ПРОКЛЕТ РОД.ДОНЕСАЛ ТОЛКОВА НЕЩАСТИЯ НА БЪЛГАРИЯ.

249

н вълчев

преди 3 години

*** живеят в свой Свят и Реалност!? Синода не може да е далеч от Нея!??

248

българин

преди 3 години

Негово Величество Симеон Втори е Цар на българите. Това е пожизнена титла и той винаги ще бъде Цар.

247

Катрин

преди 3 години

До ДанаилСлава Богу! Само Благословение може да получим с това действие! Има надежда!

246

Катрин

преди 3 години

Слава Богу! Имаме си ПРАВОСЛАВЕН ЦАР И ЕДИНСТВЕН ЗАКОНЕН ВЛАДЕТЕЛ! СЛАВА БОГУ!

245

Българин

преди 8 години

Стига сте хулили. Църквата знае какво прави и е права. Коментирате без да сте чели християнска история. Монархичната власт е най-доброто за българите и българската държава.Останалото е комунизъм, а то е атеизъм и превръщането на църквите в тоалетни, складове или пък напълно разрушени.И аз не си падам по Симеон , НО ВЯРВАМ НА ЦЪРКВАТА. Тя има по-добър поглед от нас и знае какво прави. И ВИНАГИ ЗА ДОБРО Е.

244

православен

преди 9 години

Николай е пробутал решението с истерични крясъци, защото иска да пречи на патриарха и да му натрапи вината за това тъпо решение! Цяла седмица се крие в Пловдив и се преструва, че нищо не е направил, а другите синодали се чудят как да се обясняват за тъпите му идеи!Най-*** е, че той толкова мрази католиците, а това което предлага е испанска католическа средновековна дивотия, която я няма никъде в Европа.Монархиите там са протестантски без Испания, а Кобурга иска да наложи този католически кич!

243

Българин

преди 9 години

Ако за синодалните изкукуригали старци Симеон е български цар, да се хванат да си търсят друга България. В моята няма цар и още по малко КРАДЛИВ.

242

ТУМБЕВ

преди 9 години

НА ГОЛ ТУМБАК,ЧИФТЕ ПИЩОВЕ,СРАМ,ПОГАЗИХА МЕЧТИТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА.ВИЖТЕ КАК ГЛЕДА ДА ОКРАДЕ НЕЩО КОЕТО Е ОСТАНАЛО,ЗА КАКВО ГО ДОКАРАХА ДС,МАЙ ИМ ПОМАГАЛ.ДА ВЗЕМЕ И МАЛКОТО КОЕТО Е ОСТАНАЛО,АМИ ДЕЦАТА МУ,ВНУЦИТЕ МУ,СЛЕД ТОВА ПРАВНУЦИТЕ МУ И Т.Н.ТАЗИ НАША ЦЪРКВА ЧАВКА ЛИ Е ИМ ИЗПИЛА МОЗЪКА.ЕЙ ЩЕ НИ ДОКАРАТ ВСИЧКИ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА,ЯЗЪК ЗА СЛАВНАТА НИ ИСТОРИЯ,ЗА ПАТРИОТИТЕ ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА БЪЛГАРИЯ.ТОЗИ ТРЯБВА ДА Е НА 800 КМ ОТ ДЪРЖАВАТА НИ.

241

Данаил

преди 9 години

Единствено богопомазана е царската власт. Защото има само един Небесен цар и една Църква ! Така земния цар е Божи помазаник на земята и поместната ни църква е част от единната Небесна Църква.Ние сме царствен народ и ни приляга да имаме царе !!!Другото (комунизъм,демокрация и т.н) е от лукавия.

240

Анонимен

преди 9 години

ТОВА Е ЕДИНСТВЕННОТО ХУБАВО НЕЩО КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 60 ГОД ! ГОСПОД БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ ! САКСКОБУРГОТСКИ Е СВЯТ ЧОВЕК, ТО МУ Е ИЗПИСАНО НА ЛИЦЕТО

239

преди 9 години

Голяма гад е тоя...

238

Анонимен

преди 9 години

Добре бе, 330-ти. Ти по-добре кажи - кой е твоят Цар, или авторитет, или ...? Ние уважаваме всяка добра дума на когото и да е към когото и да е.

237

БГ

преди 9 години

КАКВА ЩЕ МУ Е ЗАПЛАТАТА,НЕЩО ЩЕ ЗАКАЧИ ЛИ ОТ 16 МЛД.КРЕДИТ,ДА НЕ БИ ЗА ТОВА ДА Е ДОШЪЛ ,ЩЕ ГО ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ ТОЗИ КРЕДИТ.ТАМАН МАЛКО СЕ БЯХМЕ ОПРАВИЛИ,ГОРИТЕ ПОРАСНАХА ОТ ДЪЖДОВЕТЕ И ПАК ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА СЕЧЕМ,НА цар НИЩО НЕ СЕ ОТКАЗВА.ЧЕСТИТО ВИ ЦАР ,БЪЛГАРИ,ОСТАВА ДА ИМАМЕ И СУЛТАН.АКО ДАДАТ 2000 ЕВРО ПЕНСИИ,МНОГО ЩЕ СМЕНЯТ РЕЗБАТА.

236

БГ

преди 9 години

ТОВА Е ВЪРХА,ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛЯЗА В ЦЪРКВА,КОГАТО "царят" Е ТАМ.НЕ ЩА ДА ГОВОРЯ,ЗАЩОТО УВАЖАВАМ НАРОДА СИ,ЯВНО НЕЩО СТАВА ИЗВЪН ЖЕЛАНИЯТА МУ.ВСИЧКО СЕ РЕШАВА ОТ ГРУПА МУТРАЦИ.

235

НА ДЕДОВИЯ

преди 9 години

НА МЕН НЕ МИ Е цар. НА ДЕДОВИЯ МОЖЕ БИ.