8

Анонимен

преди 9 години

Една глупост, плюс втора още по голяма глупост = върховна глупост...

7

Анти

преди 9 години

Крайно време е Майкрософт да вземат една Линукс дистрибуция, да я преправят с визия на Уиндоус (който си поискат) и да чакат глупавите им потребители да им плащат пари. Така ще си решат наведнъж всичките проблеми (сигурност, бъгавост, метро ***, да плащат на некадърните си програмисти големи заплати). Ще постигнат отлична съвместимост с другите операционни системи (а и на разработчиците им ще им се опрости работата).

6

losHo

преди 9 години

имах самсунг с андроид, айфон с айос, сега съм с нокия и уиндоус.Пак ще се върна на айфон! уиндоус сакс!

5

Анонимен

преди 9 години

BLACKBERRY 10, това е истината, не се занимавайте с играчки, особено андроидчета. Z30 е уникален!

4

aa

преди 9 години

Някой тук използвал ли е Блекбери 10 операционна система ?Ползвал съм Андроид, iOS, winphone, но по - удобен от блекбери не съм видял ..

3

знайко

преди 9 години

само притискат хората,да ги оставят кой откадето иска да сваля тия смешни приложения

2

До 1

преди 9 години

Ти използвал ли си Windows Phone или просто пишеш ей така? Аз съм имал възможността да използвам и трите най-популярни мобилни ОС и смея да твърдя, че WP е доста оптимизирана система, много по-оптимизирана от Андроид върху нисък и среден клас смартфони например. Има много проблеми за изчистване, но те са свързани с потребителски приложения и по-адекватна политика от страна на Microsoft за обновленията. Надявам се с WP10 да се подобрят нещата още повече.

1

Анонимен

преди 9 години

Дори това няма да им помогне...