12

Тъпун Вакуумглавски

преди 9 години

А като се развали виното щото е made in china дали ще го поправят в сервизния център

11

Ноа

преди 9 години

Ако ще и целият Китай с лозови масиви да го засадят -нямат традицията в направата на вино. Не са никакъв фактор!

10

Анонимен

преди 9 години

Аз не бих купувал вино или чай от Китай. Контролът там за пестициди не съществува и всичко се прави за максимално бърза печалба.

9

Анонимен

преди 9 години

до 10 То че хубаво е Тодорофф е ясно, но 7 кинта за 3 чаши вино малко мнпжко ми идва. Виж, не ме разбирай погрешно, след като издрънча 2 литра Хан Крум от ония 3 литровите кутии, вече в специална компания мога и да близна чаша две с жената от това за да си оправя и вкуса и стомаха. Иначе трябва 30 лева да се изръся, ако тръгна да си пия с това вино вечерта.

8

Сабайдин

преди 9 години

Евала бе чайна майна :)))

7

Анонимен

преди 9 години

Eeeeee между Испанското вино и Българското вино има прилики Например е Цената в Магазина но За сметка на ТОВА БЪЛГАРСКОТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ИСПАНСКОТО КОЛКОТО ДО КИТАЙСКОТО ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ОТ КАКТО СПРЯХ ДА КУПУВАМ БЪЛГАРСКО ЗА КИТАЙСКО И ДУМА НЕ МОЖЕ И ДА СТАНЕ

6

Анонимен

преди 9 години

Трябва да си изкукуригал за да купуваш китайско вино - това ще бъде чиста отрова. Почвата, въздуха и водата сегатам са толкова замърсени, че броя на раковите заболявания е огромен.Пробвайте китайски чесън да видите, че няма нищо общо с вкуса на чесън

5

Китаецо

преди 9 години

Ааааа,Китаец не иска да работи за гарнитура от лтжица на ден,Китаец иска и кебапче и ще вдига цени.нема вече всичко за 1 лев.

4

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Ин вино...веритас,е казал един преди...хиляди години,но явно и това не е вярно,защото когато го е казал,е бил...пиян.

3

Наблюдател

преди 9 години

При население от милиард и половина какво друго може да се очаква....

2

Анонимен

преди 9 години

Цар Киро нито китайците, нито марсианците могат да го бутнат от нашия пазар!П.С. Като споменах Цар Киро, не имах предвид самият очвек, а използвам името му като нарицателно за всички наши престъпници, които търовят хората със законния си некачествен алкохол.

1

Анонимен

преди 9 години

Никакво вино не може да измести спирта за горене с оцветител!