11

Анонимен

преди 9 години

Боко гледа телевизия Алфа и си води бележки, като ученик. Чете книгите на Сидеров и подчертава с молив важните пасажи. След това слуша речите на експертите на БСП. Записва си в новото "Тефтерче на Златанов". "Да се ударят веригите, да се порежат централите, да се изгони американския империализъм в лицето на Уестингхаус"

10

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ крадат идеи от БСП и Атака. Те нямат идеи или имат само прости и вредни идеи. Просто искат да са на власт.

9

Мирослав

преди 9 години

Аз смятам, че когато говорим за бизнес и икономика няма място думите привилегии! То какво се получава? Големите с привилегии, малките български фермери остават с жълти стотинки... Трябва да започне да се субсидира българското! Като няма капацитет един производител да захранва местния супермаркет, се правят кооперации между малките производители в района! За всеки да има хляб, а не за митничарите и големите риби в този бизнес!!!

8

ме

преди 9 години

Много хубаво, ама до второ четене със сигурност ще направят промени, за да защитят горките вериги. Или Роската пак ще наложи вето. Щото интереса на българските производители просто не е интересен.П.С. Нямах представа че Карефур не е френски. Това обяснява абсурдната ценова политика и това че наистина, няма нищо общо с карефурите в чужбина. Язък.

7

мечо грух

преди 9 години

До БАЧКАТОРБългарският интерес е българите да купуват евтино месо. Българският интерес не включва да се притесняваме за фирми, които ЗНАЯТ че братята са непочтени плащачи и пак да се натискат да работят с тях. Не е моя работа да мисля за бизнеса на някой друг и дали има какво да яде, както и същите тези фирмички-зареждачи не се интересуват от мен. Ето това е българския интерес - да мисли за себе си, не за печалбата на някоя фирма

6

мечо грух

преди 9 години

До БАЧКАТОРВ момента цените на месото са най-ниски от 25 години демокрация. Нима не си го забелязал? Зеленчуците видяхме какво стана с тях, сега същото ще стане и с месото и както казах преди малко, не забравяйте да благодарите на БСП и БАтака за това

5

мечо грух

преди 9 години

Хора, не пишете тъпотии без да сте информирани от рода на "пожелавам им да фалират и да се пръждосват от България", защото и "Пикадили" и "Карфур" са собственост на братята Валентин и Десислав Попови и Николай Лазаров. Все българи, както виждате. Просто са купили франчайза от чужденците и са побългарили тези вериги. Идете на Запад да видите, че нямат нищо общо с нашите. А сега искат да купят и БИЛА, която се изтегля от БГ пазара и да я вкарат под общата шапка на предните две вериги.

4

Анонимен

преди 9 години

До БАЧКАТОРОткога *** се олицетворява с бачкатор - пиши плолетарий-***.

3

мечо грух

преди 9 години

Честито. Сега наблюдавайте какво ще стане с цените. Да му мислят/го духат/ бедните и да не забравят да благодарят на БСП и БАтака :) Щото нали знаете: ти отнемаш на някой привилегията, той после също отнема твоята, така е в природата, нищо не се губи :)

2

Анонимен

преди 9 години

Браво!

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

"ВеригитИ" ... ?! От кой край на България сте ?! :) :) :)