51

Анонимен

преди 9 години

До $oro$"Шоковата терапия, през която преминаха хората, се отрази тежко на нашата страна и на обикновените хора. Губехме почти един милион души годишно, демографската ситуация беше катастрофална", припомни Путин.

50

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБРАВО НА ПУТИН!!!

49

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 81"Запазихме единството и териториалната цялост на страната и трябва да сме благодарни на обикновените момчета, военнослужещи, които в много трудни условия провеждаха необходимите военни мероприятия в Северен Кавказ - за тях би трябвало да се каже повече, те защитиха страната с телата си", подчерта Путин, коментирайки излъчения в неделя документален филм "Президент".

48

Анонимен

преди 9 години

До Изглед от святНИКОЙ

47

Анонимен

преди 9 години

До $oro$Мечтател.............

46

Анонимен

преди 9 години

Да, беше по лесно с два вестника и едно списание, а сега се харчат милиарди рубли да обучаваме на запад IT специалисти за една пошла пропаганда.

45

Изглед от свят

преди 9 години

До Василев 67. "Путин си е руски президент"... Така е, наистина. Но кой е президента на България? Барак Обама, разбира..

44

Коце Мастиката

преди 9 години

Барак Обама - *** your mama! Don't touch Donbas. Злой ***!

43

Анонимен

преди 9 години

Путин е велик!

42

Анонимен

преди 9 години

след демократичните промени ще ни трябват столетия за да достигнем нивото на индиански резерваттакива поражения на народа ни е нанесло само турското робствотова което турците направиха за 5 века - амерканците го направиха за едно поколениечестито

41

Анонимен

преди 9 години

преди имахме армия , сега остана почетната рота , преди се спазваха законите , сега имаме "демокрация" , преди хората имаха работа , но не можеше да псуваш управляващите , сега може да псуваш управляващите , но нямаш работа , преди за 26 години при Бай Тошо , България бе средно развита индустриална страна , сега 26 години след "демокрацията " България е една катастрофа , благодарение на америка и ес

40

Анонимен

преди 9 години

Некадърната Хунта вече ми идва вповече. Докато се разправя със сънародниците си, обсипвайки с бомби Източна Украйна и убивайки политически противници и журналисти, страната все повече се плъзга към бездната - финансите затъват, икономиката се срива, няма власт, която да се бори с истинските проблеми, като например природните бедствия.

39

Анонимен

преди 9 години

Путин ни накара да продадем Марица 1 и 3 на американците , Путин ни накара да продадем ЕРП-тата на "братските "народи от ЕС , Путин ни накара , да си затворим фабриките и заводите , та сега да сме пазар на западните и турски *** , Путин ни накара , да си унищожим зеленчукопроизводството , за да ядем испански чушки по 6 лева кг и от всички страни , само не от България , Путин ни кара , да се подпише споразумение с американците , за да ядем ГМО и други "здравословни" продукти

38

взгляд

преди 9 години

съжалявам няма да пиша за путин тои победи безапелационно ЗАЩО в наще медии мълчат като бити дирници за въстанието в балтимор пак сме по големи янки от американците както бяхме по големи комунисти от руснаците замислете се каквисме

37

Анонимен

преди 9 години

той много интересни работи каза в тоя филм, гледайте го!!!

36

гост

преди 9 години

С тази разлика че джуджето няма никакъв принос за това! За благодарност че са запазили страната сега *** ги докара до прошеска тояга...

35

Палячо :)))

преди 9 години

Пропагандата е майка на зомбирането :)))

34

Божо

преди 9 години

*** какво мисли за Кьонигсберг и областта , която е "сакрално руска" ??? *** какво мисли за целостта на Украйна ??? *** какво мисли за чеченския сатрап кадиров, който заявява, че всички руски ченгета, които провеждат някакво разследване в Чечения без негово знание , трябва да бъдат разстрелвани ??? *** какво мисли за християнските семейни ценности ??? Добре е , че *** ще живее 10000 години, за щото иначе Русия е загубена :))))) Луда работа е тази путлеровата !!!!

33

(-_-)

преди 9 години

Пак истини говори Путинът. Колкото и да се напъвате да очерняте Русия, толкова повече победи на международната сцена. Одисей, тия гаранции към Украйна са договорености с легитимни правителства, а не с диваците от майдана, които направиха преврат.. Така, че аргументите ти са 'инвалид' както се казва:-)

32

Анонимен

преди 9 години

Гледах в тубата едно украинско предаване точно в Крим след обявяване на датата за референдум (след около седмица след предаването).От всички украинци имаше само един разумен, който каза, че Украйна имаедна седмица да проведе консултации с Русия и САЩ и да бъде сключен договорподобно на Австрия след 2 св. война, че Украйна се задължава никога да не влизавъв военна организация срещу гаранции от Русия за запазване на целостта.Този политик изчезна - значи запада винаги е бил срещу Русия.