18

Anonimen

преди 9 години

Николайчо днеска правиш молебен, утре може да те викнат за опелото. Е след като сте толкова свeти ти и колегите ти няма да взимате пари от родата нали? За моя слава здравето ми е непоклатимо, и никога няма да ме хване нищо смъртоносно, защото ако не беше така и разчитах на молитвите ви, и разни некадърни незаинтересувани от живота на хората доктори, трябваш за започна своевременно да си копая гроба.

17

Анонимен

преди 9 години

Светата Православна Църква не е благотворителна организация. Тя е основана от Господ за да можем да спасим душите си.

16

Анонимен

преди 9 години

Има само двама вярващи в държавата. Отец Иван от Нови хан и бай Добри. Всички други май ще почиват в ада накрая.

15

Браво, ...

преди 9 години

... Отче! Анатемосайте ги тези българоубиици, най-вече Костов и Борисов, че направиха болниците търговски дружества!

14

Анонимен

преди 9 години

Добре си е дедо ви Николай.Ни дете,ни коте! За нищо не мисли в тая държава.От години са на народна поилка и почести.Едно сиропиталище не са построили ,един стол за бездомници не са направили за да се грижат за бедния човек иначе му знай реда,че държавата трябва да мисли.Колко пъти помогнаха на отец Иван през годините да нахрани или да плати тока на този приют?Вълци в *** кожи сте!!

13

Анонимен

преди 9 години

На държавата не и пука за нито един бг гражданин, освен бандата,която превърна бГ в Бардак.

12

Баба Гуси

преди 9 години

Ах Николчо, ах Ни-колчо.. смейшли ка мен да си признайш палавнико..! Голяма яма е зейнала под гърбати.. и цялата епархия нимой я запълни.. па си скокнал за П-Ар ..ах на баба ах на баба!до скоро

11

кх

преди 9 години

Що са ни лекарства бе, молете се на Господ, нали уж бил всемогъщ?

10

ДО 1

преди 9 години

Църквата е бедна за бедните чадо. Дяда ви Никалая има по-важни задачи от това да слуша бедни души и да раздава пари.....дядо ви Николай сега ще си подменя авто парка с нови лимузини и ролекс нов ще си купува чеда мои и за това са нужни много парици. Кьор-софрите и нощните клубове също много мъчат джеба греховен на дяда ви Николай....не му е лесно и на него, тежки ланци от злато е понесъл и големи часовници му тежат на ръцете.

9

Анонимен

преди 9 години

Скрий се! Да нямаш поп в семейството и да намазваш, че толкова ги защитаваш? Май май нещо такова

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7А каква е ролята на държавата в частност на министъра. Освен с ПР с какво се занимава?Няма ваксини , спряха лекарствата на част от диабетично болните. Църквата ли да се грижи или самовлюбеният министър.Та КОЙ,КОЙ ще носи отговорността за за починалите ?

7

Анонимен

преди 9 години

Какво значи църквата си е църква бе??? Каква й е функцията като събира $$$ ?? какво прави с тях? Нали милосърдие уж, нали еди какво си.

6

Анонимен

преди 9 години

Църквата си е църква.Лекарства за раково болните няма вече от седмица. Къде е министъра? Сигурно пак си качва снимки където спасява ранени.В Благоевград , Варна не приемат болни и няма пари за обезболяващи. Кой , кой е виновен ??? За някой болни прекъсването на лечението ще се отрази фатално . Но явно държавата иска да се отърве от раково болните.

5

От пандиза

преди 9 години

"Дядо" николай - мафията в расо.Чакам те с любов.

4

in dji han

преди 9 години

temata e mnogo dobra za vecherna molitva.

3

Ано

преди 9 години

А някой да е чувал за помощ от страна на църквата за болни, за деца без родители и т.н. За някой хоспис, в който монахини да се грижат за страдащите? За дом за хора, преживели насилие, финансиран от църквата (не от дядо Иван, а от църквата като институция)? Къде всъщност отиват приходите от продажби на свещи и от имотите на църквата?

2

Анонимен

преди 9 години

А църквата какви пари изкарва? Дали не може тя да поеме тия разходи? Реторичен въпрос. Откакто видях поп със златни ланци, смартфон и сейф в трезор не ходя на църква!

1

888kama

преди 9 години

dragi otche a kade e carkvata uj miloserdna .a@