29

Анонимен

преди 9 години

А понятия като условна присъда трябва да изчезнат.И да сложат камери на всички пешеходни пътеки.!0 лв да е глобата, ще си избият парите за камерите за по-малко от месец.

28

Анонимен

преди 9 години

Интересно ми е каква ще бъде присъдата за убиеца на Паоло?Крайно време е да променят законите и правилниците по прилагането им.Размазани понятия "от...до..." в закона трябва да изчезнат.Трябва да има минимална присъда и от там за се започва:- с превишена скорост - в зависимост от превишението - добавят годинки;- Убил си човек в населено място +3 години- Убил си в пешеходна зона + 10 години- след употреба на алкохол - +години в зависимост колко си пил- избягал си от местопрестъплението+10

27

Това не държава

преди 9 години

Осъден на 11 години затвор с отнета книжка за 13 години....То хубаво е осъден да е в затвора, ама след като като излезе от затвова му вземете книжката, а не сега за 13 г. След като като му изтече присъдата от 11 г. той ще излезе и след 2г. си получава книжката и пак ще може да кара... и да мачка който си поиска... ....тези съдии *** ли са???

26

Анонимен

преди 9 години

МАЛКО ,ТВЪРДЕ МАЛКО

25

Анонимен

преди 9 години

Вони на расизъм и ксенофобия . Максим Ставииски ,пиян и то много повече, зачерни две семеиства,други останаха инвалиди и понеже е евреин ,си го премести в другия крачол. Ама ако е българин ,да има как ,да го опекат жив.

24

Анонимен

преди 9 години

Момент да сметна само: 11 години за убийство на човек. Това прави 3 убийства, които могат да се излежат спокойно. 240 депутата делени на 3 прави 80 човека. Ееее, че то с 80 човека можем да изчистим държавата и дадем пример на останалите. Чиста работа! Още 10 човека за 30-тина ключови фигури и мисля, че се уредихме.

23

до 27

преди 9 години

Какво е това бимзита

22

край

преди 9 години

Съдиите дължат обяснения - защо Ставииски така този иначе / при непроменян закон/.

21

Горо

преди 9 години

Ау, ама то си е "неособено тежък смъртен случай", бе защитата. Дайте да ви избием от упор и да е го пишем никак неособено тежко!? Този на вид е като типичния бабаит-***. Смъртни присъди за такива, какво ще ги храни държавата в общежития?

20

Анонимен

преди 9 години

piqndeta bimzita

19

ахмед

преди 9 години

Браво Констадине естествено че ще обжалващ за по-лека присъда,ти не си употребявал канабис по твоята логика и така обжалването може да бъде благоприятно за теб.Те пак много ти дали 11 години затвор в България,има хора убивали по 2-3 са на домашен арест хайдеее върви народе възродени

18

Анонимен

преди 9 години

Нищо не е тази присъда - трябва коренно да се променят законите в тази държава. Само как звучи - пиян, с наркотици в кръвта, кара с превишена скорост в населено място, блъска на тротоар и убива дете и за всичко това - 11 години? Вероятно при добро поведение ще му се намали на 2/3 и след 8 години ще излезе.И това е справедливо??? Не знам да помислят реално и да видят фактите - едно семейство загуби детето си!

17

Анонимен

преди 9 години

Ставийски като уби двама какво му направиха? Пръднаха му на хуйчето..... ама щом е за българин - секира от кръста. Няма съд, няма справедливост, няма възмездие, няма държава.

16

me

преди 9 години

"причиняване на неособено тежък смъртен случай"? Айде стига бе! Това ако някой го е казал, е за съд! Как може да си позволява да оценява кой живот е по-важен и кой не?! Отвратително! А иначе присъдата не е лоша като за ПТП, лошото е, че при обжалването ще я намалят, после лежи половината и си отива вкъщи след 3 години, все едно не е убил човек докато е бил пиян и друсан.

15

Анонимен

преди 9 години

Изявление на адвоката: "Не може поради професионалната си принадлежност един подсъдим да носи по-тежка наказателна отговорност. Това не е допустимо по законите на нито една европейска държава".Не, г-син адвокате, той си носи такава отговорност, като всеки друг човек. За такива изявления такива като теб трябва да бъдат изключвани от адвокатската колегия.

14

ети

преди 9 години

Ама че гадост, изтрийте този израз за неособенно тежък смъртен случай, че направо дразни. То бива *** ама чак пък толкова .... Тия адвокати как спят изобщо.

13

Анонимен

преди 9 години

Страннамприсъда, странни неща се говорят за случилото се.

12

Bb

преди 9 години

Sa ubiistvoto 11g sa malko no i 20 g da sa bog da prosti detenzeto nali bG se u4i ot USA Tova ako Stane go jivoten satvor

11

Анонимен

преди 9 години

"неособено тежък смъртен случай"За тази гавра на адвоката трябва 120 килограмов мъж да му удари 150 тояги на голо

10

Анонимен

преди 9 години

А на майката кой ще потърди отговорност, че си е оставила бебето отвъка на тротоара, а тя си пазарува? До колкото се разбра пътят е натоварен, поне тава казаха когато стана инцидентът. Не ме разбирайте погрешно, полицая има вина, просто е чудно коя майка си оставя бебето отвъка на жегата, на натоварен път и върши нещо? Майката също трябва да понесе наказание за несъобразяването си.