58

Цецо

преди 9 години

До 83 АнонименКаква битка е загубил, приятел? Серафим три пъти е ставал световен и още три пъти европейски шампион! Това малко ли е, според теб, с каква психика, мислиш, се постигат такива резултати? Този човек не е само шампион, той е легенда!!!

57

Анонимен

преди 9 години

СЕРАФИМЕ ДАНО ПРОЧЕТЕШ ТОВА ПО НЯКАКВА СЛУЧАЙНОСТистински шампион се става със желязна психика. тази твоя победа ЯВНО не е била достатъчка. Загубил си битката , приятел!

56

samoray

преди 9 години

Голяма мъка,българите се разделяме от край време.......СДС-БСП.... комунисти фашисти и тем подобно измислици. Сега е модерно да се разделяме на живеещи в чужбина и на мизерстващи в БГ за благото на мутрите. Всеки е правил грешки,дори и боксьор от световна класаСтига с тая омраза бе хора!!!

55

es

преди 9 години

До Анонимен78 ako не беше ЕС. щехте ,да видите метро, ама друг път

54

Анонимен

преди 9 години

Много мразя, когато някой който живее в чужбина и не плаща данъци тук да ми дава акъл и да казва колко сме зле. Ами зле сме, защото всички, които останахме си съдираме кожите от гърба за има инфрастуктура за да има Метро до летището и пр. Когато нямаш принос за една държава какъв гражданин си!? И после идват да си правят зъбите в Бг, защото в америка не могат да си го позволят

53

s2000

преди 9 години

и аз съжалявам, че се върнах, ама....нямаше как да остана

52

Анонимен

преди 9 години

Българите в чужбина много ги тресе носталгията, колкото и добре да е заплатен човек. Много решават да се приберат и масово съжеляват. България е страна от каменната ера.

51

Анонимен

преди 9 години

Сарафа няма истински приятели и съверници в живота, които да му кажат истината:От Америка Сарафе, щеше да ти остане само млатенето дори да беше станал 100 пъти световен шампион.Ти не можеш да говориш, да пишеш и да комуникираш на английски -акулите там щяха да ти глътнат всичките пари, та щеше да се чудишоткъде ти е дошло, а после като нямаше да става нищо от тебещяха да те изхвълят на улицата като мръсно коте, досега можешеда бъдеш като ония нещастници, които спят под мостовете.

50

Анонимен

преди 9 години

До 70:Какво славел Сарафа, бе?Ти четеш ли статията изобщо? Той за България не споменава нищо,единственото нещо, което иска е пари, пари и пак пари.Нищо напротив против това но не ми говорете за България, след като дажее искал да става и турчин, пак за пари.

49

Да

преди 9 години

Не плюйте Сарафа, той беше голям, голям боксьор, славеше България, към такива като него трябва да имаме уважение.Мисля че той е дал на страната малко по вече от тия които го плюят.

48

сина

преди 9 години

коментари 62 и 64 ме кефят максимално - ПРОЧЕТЕТЕ ГИ, това е най-веселото от цялата статия

47

до 56

преди 9 години

До Анонимене ти си най голямата ЗВИЗДЪ не се притеснявай ,няма Григор Димитров,Няма Кубрат Пулев -ти си бе -първенец по слюноотделяне .../някои му викат плюене още/ ама ти си знаеш

46

Анонимен

преди 9 години

След като сте се върнали не съжалявайте, има причина да сте тук. Тъпо е да съжаляваш за нещо,което вече е станало. Съдба.

45

Анонимен

преди 9 години

И аз се проклинам ,че се върнах!Но за съжаление не успях да се преборя със синовното си чувство и не можах да оставя майка сама след смъртта на баща ми. сега какво,без работа и пари съм и в тежест.

44

Анонимен

преди 9 години

До 62:Като си изперкал защо пишеш?Каква победа бе човек, Сарафа не играе бокс от почти 20 години.

43

Анонимен

преди 9 години

i az nemoga, no se vurnah i sega burtam tuka ... propileni shansove

42

Анонимен

преди 9 години

Ми Сарафче, да беше научили английския малко (за бокса 500 думи стигат) и да беше отишъл да увиваш бинта, да подаваш кофата и ръкавиците на Мейуедър,да правеше някой друг спаринг с него, то пак за 10 години щеше да изкараш париколкото никой от нас не прави за цял живот.

41

Чората

преди 9 години

До Малееее...,Що па да не плюем, кат' така ни е кеф бе, брато? Тебе некой да не би държи сметка, кат' пра'иш нещо каде те кефи, а?

40

Анонимен

преди 9 години

Трябвало е тогава да остане в Америка и да си изгради кариерата, а после да се връща в България. Съжалява, че е взел това 'патриотично' решение в неправилния момент, а НЕ че се е върнал принципно!

39

Анонимен

преди 9 години

Серафим е ГОЛЯМ а не като оня клоун Опуления.Едно време всичко освен злато беше КАТАСТРОФА.А сега.............*** номер наесе в АТП бил "звезда" колкото К..ра ми е звезда толкова и асковското.Мануела беше 3-та и не я брояха за жива.българия се превърна в рай за тежки провинциалисти с минимални способности но пък с гоУеми претенции.Но като погледна към Управляващия *** всички въпроси ОТПАДАТ.