22

Анонимен

преди 9 години

*** комунисти, единственото качествено нещо, което правите в живота си, е като умрете хахахахаБезгръбначни *** скапани.

21

Дженъри

преди 9 години

Човекът е социално животно и винаги търси контакт с околните!!!! Но съществува особен тип хора - аутсайдерите, които винаги се раэграничават от общото и не се вписват в нечии представи:-)))!!!

20

Анонимен

преди 9 години

И тоя е като ББ - знаеше какво го чака, давалше страшни обещания, но като дойде почан да реве, че предишните са му заложили капани с дълга. личи си кой му е учителя.

19

х

преди 9 години

ЧЕРВЕНИТЕ ПО ДЕФИНИЦИЯ ЗА ПОДРИВНИЦИ!! ЦИПРАСОВИЯ НЕ ПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ-СЕГА ЩЕ БАТАЛЯСА ДЪРЖАВАТА СИ И ЩЕ ЯДЕ НАРОДНОТО ДЪРВО.НАПОСЛЕДЪК МУ СЕКНА И УСМИВКАТА,АКО ВИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ...

18

Анонимен

преди 9 години

Ха май се заформя тиквунска БГ да купува ГАЗ от Сърбия , тръбата на Газпром ще минава директно през Гърция 3млд$ аванс на гърците ХаХа.

17

циника

преди 9 години

И как реши, че "Ципурата" "приказвала пълни глупости"? чел ли си програмата на СИРИЗА? Ползвал ли си някакви източници извън общия информационне поток, който филтрира фактите по начин, представящ Ципрас и Гърция в негативна светлина? На какво се дължи самочувствието ти, та чак да се надсмиваш над човек и партия, спечелили законни избори в една страна?

16

Анонимен

преди 9 години

Ципрас чака до 9 май. А знаете ли защо?Ами на 9 май ще е на парада в Москва, а после ще има разговори с другаря Путин и заедно ще ритнат един по *** на ЕС и МВФ!

15

Анонимен

преди 9 години

Хммм, а да напишете, че в Гърция банка Пиреос обяви, че ще опрости кредитите на гражданите, които дължат до 20хил.евро, както и кредитни карти и потребителски кредити, а ипотечните ще бъдат замразени и лихвата опростена. Условието е годишен семеен доход до 6хил.евро и недвижимата собственост да не надвишава 200хил.евро. Ouauuuuuu, как ще ги стигнем...гърците!?

14

циника

преди 9 години

Дребната балканско-битова злоба на средностатистическия форумец е ясна.И тя се изразява най-вече в злорадите пророчества за бъдещето на гърците. Най-интересното е, че същите които хвалят гръцкия туристически бизнес на фона на "мързеливите и крадливи мутри" по българското Черноморие, когато се появи статия за Ципрас и гръцкия дълг почват да скудоумничат и "остроумничат" на тема гръцки "мързеливци,ленивци", "таверни", "салфетки" и пр. Смешници сте! Гърците са достоен народ,а вие-вижте Славейков

13

?!?

преди 9 години

Значи много се натресе Ципуро. Ония дето крадаха сега са на топло в опозиция, а от теб се иска да стегнеш коланите. Познай коя глава ще вземе народа и кредиторите, аре честито. Сега трябва да се плаща масрафа ви.

12

изнервен

преди 9 години

Гръкът каза "Аз не лъжа". Хубав виц.

11

Анонимен

преди 9 години

И този плаче за парички,ама за бг.безработния народ няма кой да мисли:всички управници реват и харчат а за изборите обещават велики неща.

10

Анонимен

преди 9 години

Явно за гърците да не си плащат борчовете е просто "игра".

9

дядо ви либен

преди 9 години

не знам чий хур им трябваше на гърците да си изберат комунисти да управляват държавата им.не видяха ли какво стана с тези страни които бяха под тяхно управление.не видяха ли какво стана с б-я по времето на великия луканов и жанчо.ще ядат масура и то яко ама май покрай тях и ние.комуниста освен да краде,лъже,да национализира-разбирай да вземе чуждото за свое ,друго не знае.и все някой друг му е виновен.

8

Иван

преди 9 години

Виждам как злорадстваме по отношение на гърците, като в популярния виц за шопа - Аз не сакам да съм добре, сакам Вуте да е зле!Но те се осъзнаха и мисля, че ще постигнат своето, а ние продължаваме да затъваме.

7

Бо

преди 9 години

"Който се изплаши в тази игра, губи". Игра?!?! За милиарди?!! Гърците мислят за стотици милиарди като за игра?!!! Не е истина!

6

икономист

преди 9 години

Великия Ципрас така ще *** Гърция , че да му мислят неговите избиратели. Едно е ясно тоя няма никакво намерение да връща заемите, просто отлага и накрая чао амиго.

5

Анонимен

преди 9 години

Тоя е ясно че ще завлече Гърция с бездействието си. Лошото е че и България ще го отнесем :(

4

Дойчо

преди 9 години

GREXIT, маляка!

3

мдаа

преди 9 години

Продават няколко островчета и готово .Може и беломорска Тракия да продадат на Германия .Таман ще имаме обща граница с нея!