7

До 8

преди 9 години

какви ги плещиш. Ното ме знаеш дали съм шофьор, нито как шофирам ако съм шофьор, но плещиш. Ти май си катаджия, признай си!

6

mdaa

преди 9 години

До АнонименМи то след 2-3 чашки сексът се случва някак си по-лесно...

5

Анонимен

преди 9 години

"Употребата на алкохол, неизползването на предпазни колани, преминаването на червен сигнал и превишаването на скоростта са причини за три от четири катастрофи на пътя, отбелязва комисията."Това е в нормалните държави, а какви са причините в България?Аз бих сложил като главни причини за България лошото състояние на пътищата по вина на държавата и общините и лошата организация на движението, най-вече по вина на КАТ.КАТ и общините са тези, които ни глобяват, заради техните си недомислици.

4

Алкохолни ключалки

преди 9 години

В някои държави в обществените превозни средства има монтирани такива, но тарикатите за му намерили колая. Просто вземат надут балон и изпускат въздуха му в "алкохолния тестер" . Все си мисля, че българи са им дали акъла ...

3

Анонимен

преди 9 години

"...неизползването на предпазни колани, ... са причини за ... катастрофи на пътя, отбелязва комисията. "ъъъ ... КАК по-точно се случва това ??

2

Код 1989

преди 9 години

Шофьор разбойник от БСП-ДС назначен бизнесмен мачка безнаказано с джипа даже и на пешеходна пътека.Желателно е да се заобикалят най малко от километър за безопасноста на електората.

1

Анонимен

преди 9 години

69 звучи някак си сехи ...