106

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен!49 . Абе *** ! Всяка седмица по ,,неша..джеограф..,, ,,хистори,,показват ,американци нахлузили *** с студа , особенно героите от Аляска. Еии,аман от неграмотници прочели само,, Винету,,!

105

Анонимен

преди 9 години

Полицаят американец носеше скъп часовник" Ролекс", Данко източногермански с незнайна марка. е, ти намери какво да сравниш. Ролекс не е Американски, източногермански не е Руски. дай пак! хахаха дете! Ама със звучното название "хейтър".

104

Анонимен

преди 9 години

Понеже ви е къса паметта, да ви кажа ли колко струваше един дек Акай, един тунер Техникс, когато Мйтин Джърмани и Джапан беше истина. Точно 2100 германски марки. Това е 80-е години. Питам само колко е взимал средно един германец за да си го позволи?

103

Анонимен

преди 9 години

И друго, какво американско, или немско си купихте скоро? Или всичко е Катайско, Сингапурско, Тайванско, Индийско, Мароканско и де що се сетите?

102

Анонимен

преди 9 години

Гот ми е да слушам капацитети. Руснаците не могли да строят кораби. То България строеше и продаваше по цял свят. Добре де, *** строят ракети, дори американците летят с тях. Последната ракета на САЩ с доставки за МКС се взриви атрактивно и набързо изстреляха една руска от Байконур. Е ако на американците корабите са като ракетите...беги. Бърже!

101

Анонимен

преди 9 години

Незнам дали някой помни, чии глави бяха изпратени по пощата, тънък намек, че не са намерили с кого да се заяждат?

100

Анонимен

преди 9 години

До 149 Ами то единствените, които носят ***, яки тип Мао, шаячни униформи са в Северна Корея. Та пак питам, що янките не са нахлули. дай друга алтярнатива.

99

Боби

преди 9 години

До Анонимен 156Донякъде да харесвам Путин.Принципно не харесвам САЩ и сие с тяхната колониална икономическа политика. Путин в момента е поредната тяхан цел, за сега отказваща да стане Жертва.Путин като каже нещо, че ще нарави то той го прави освен ако не стане катаклизъм.Точно за това и Рашките го харесват. Много рядко казва, че ще направи нещо но като каже успява да го направи. което е още по-впечатляващо. За разлика от САЩСлед Рейгън са ГОЛА ВОДА. Оизмама е най-лошия президент според САЩ

98

Боби

преди 9 години

До Анонимен 155Пак малоумно изказване. ИД освен ако не са *** или нямат някое сенчесто споразумение с КОИ няма да нападнат РФ. Рашките едно разбраха в Кавказ. Събери всики нужни военни в един тежък юмрук дай им повече оръжие и не пести боеприпасите и скоро от противника ще останат само трупове които на никой няма да навредят повече.

97

Анонимен

преди 9 години

До БобиСори но съм ИТ учил съм в БГчудно ми е какво те е накарало да харесваш Путин.

96

Анонимен

преди 9 години

ЕС натиска Киев, за да печели време. ИД са хвърлили око на голямата бензиностанция и скоро я почват.

95

Боби

преди 9 години

До Анонимен 152Сори но съм ИТ учил съм в БГ и съм ОЗ от Хим Войски.Оръжието ми е Хоби и частично Геополитиката. И като видя някое подобно Малоумно изказване от Военна или Геополитическа гледна точка ме сърбят пръстите да му напиша хаплив отговор.

94

Боби

преди 9 години

До агата 148Ще ти кажа една история. Един от руските бизнесмени отишъл при Путин и му казал ей в РФ не се произвежда инсулин. Вярно внася се и нямаме проблеми но е скъпо. Искам да ме финансирате. Сега РФ произвежда в завод с качество по-добро от това за Европейския съюз Инсулин за собствени нужди на 100% и има мощности да изнася.За важните неща Рашките си произвеждат нещата сами - Домашен лек автомобил е по-евтино да се внесе и не е толкова важно реално от къде стига да удовлетворява хората.

93

Анонимен

преди 9 години

До БобиОт твоето изказване разбирам че нямаш НИКАКВА боенна подготовка и НИЩО не разбираш от ГЕОПОЛИТИКА.ако го напишеш с още ПО-ЕДРИ букви ще си помисля, че не си *** ***, а си учил в Масква и затова от всичко разбираш.

92

Анонимен

преди 9 години

До дедои се отваря руски сайт, на който всички вярваме :)

91

Боби

преди 9 години

До адил 144От твоето изказване разбирам че нямаш НИКАКВА боенна подготовка и НИЩО не разбираш от ГЕОПОЛИТИКА.Рашките искаха Мистрали по две причини.1. Политическа вижте ние размразяваме отношенията.2. Икономическа - 2 кораба при необходими макс 6 и то за хуманитарни операции основно излизат по-евтино от собствен проект. По това време руските конструктори могат да се заемат със самолетоносач например.3. Че нямат опит в строителство на Кораби докове - Имат опит с Екраноплани, Възд Възглавница

90

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАбе да питам. Що САЩ не са нахлули в с.Корея. М?Щото не носят ***. Трудно е за разбиране от путинофили.

89

агата

преди 9 години

Не искам да споря със вас,защо не си купите руски часовници,коли,мотоциклети,дрехи,техника,но прибягвате към Западното.Едно време като гледах филма Червена топлина с Арнолд Шварценегер,който играеше в ролята на руски полицай Данко.Бяха го изпратили в Америка да залови некав си наркодилър и със колегата си американски полицай,като се разделят на края Данко му подарява обикновен часовник заради стар обичай,няма как американеца връща му жеста и дава скъпия си часовник като преглъща слюнката си :)

88

Анонимен

преди 9 години

Имам няколко варианта. Едно. С.Корея нямат петрол. Две. С. Корея имат ядрено оръжие? Три. САЩ, продават на балъците от Ю.Корея оръжие, което им е ненужно.

87

Анонимен

преди 9 години

Абе да питам. Що САЩ не са нахлули в с.Корея. М?