7

до ПИШО

преди 9 години

Анисия е залисия,цитирала е неправилно.Борисов е казал,цитирам по памет прочетеното във Фрога-и тук/демек в Перперикон/,и в Ивайловград и т.н...

6

ЛЮБОЗНАТЕЛНА

преди 9 години

Абе вие сте интересни хора? Камъни било, ми то и крепостта на Плиска е камъни, но въпреки всичко си остава една величствена дестинация. Като не искате камъми, ам ходете на Слънчев бряг, там ще гледате бетон, който е по-привлекателен и може да ви ограмоти духовно!

5

Анонимен

преди 9 години

И аз бях на Перпирикон. Какво видях. Видях една ориенталщина под формата на нахални навлеци от местните които се мъчат да изкопчат пари от всеки новодошъл още от долу на паркинга. Видях едни неподдържани пътеки недостъпни за хора с ограничени двигателни възможности. Видях едни одялани камъни и развалини които на специалист може да говорят много но на мене нищо. Не знам какво искаме да покажем - какво е било или до какво сме го докарали

4

Анонимен

преди 9 години

Бях на Перперикон. За съжаление цялата работа е 90% измислица на оня червен археолог (забравих му името) който се прави на Индиана Джонс. Жалко че Бойко му се хваща на глупостите.

3

Пишо географа

преди 9 години

Черната Злата е по добре с географията...какъв Ивайловград, какви пет лева???? Или журналиста или премиера ни са за 4 клас...или и двамата.

2

Анонимен

преди 9 години

Браво пак ще има гушене на кинти за наште момчета.

1

Кратунковче

преди 9 години

Като стана премиер, ще ида на Перперикон, че да съм наясно с българската история. Са съм зачел "Синовете на великата мечка" и нямам време.