8

1914

преди 9 години

Чорбета, как е? Злобеете ли? Да ви дадем резервите ни за един мач поне, та да видите и вие гол? Такъв късмет ви удари да не играем сега, че... Иначе по темата, личи си, когато имаш класен треньор, който знае кое как става + добри футболисти. В сряда ще ги сгазим!!!

7

Казасов

преди 9 години

До анонимен-Без минало няма бъдеще,но все пак трябва да живеем в настоящето.Все се дуем с американското лято,екзекутора на Ливърпул,убиеца на петлите,Левски пък отстранил Аякс,ЦСКА мачовете с Интер и т.н.А днес,всеки вижда и знае какво е дереджето.

6

Анонимен

преди 9 години

Отбор с името на Апостола няма.

5

Анонимен

преди 9 години

До Лавината мачка!a zashto predi vreme navsqkyde vi posreshtaha s vyzglasi LEFSKI-SVINE zapitval li si se ??

4

Анонимен

преди 9 години

До КазасовПодуянската орисия е да са вечно, недоразбрани, вечно да срамят. Подуяне не можа един 1/2 финал да изиграе по тошово време за разлика от чорбарите. Всяка стотинка или копейка е като капка в Сахара.

3

Казасов

преди 9 години

Започва да личи стила на Стоев,но още има доста работа да се свърши,пък и състава днес беше непълен.С победа в сряда горе долу спасяват сезона.При загуба-обичайните български клишета-вдигаме глава,играем мач за мач и т.н.

2

Анонимен

преди 9 години

До Лавината мачка!У бе, подуянец.

1

Лавината мачка!

преди 9 години

Сам Бог е написал във книгата свята:"Само Левски!" - синьо небе!А дяволът с копито казана посочили казал: "Вървете там, вий, червени ***!"