177

совецкий троль

преди 9 години

До ШопНе разбирам, има ли българи, които са против Газпром да намали цените?--------за всичко друго искаме по-ниски цени,особено на тока от американските централи, но за газ и бензин сме готови да плащаме повече,защото много трудно се добива...рапорт даден и честна пионерска

176

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Шоп: ,,....Защо не искате ЕС да изнуди Газпром за евтин газ?...''ВСЕ НИ Е ТАЯ каква ще я надробят бюргерите от ЕС защото и ТЕ ЗАЕДНО СЪС НАС ще я СЪРБАТ ТАЗИ ЧОРБА!НО имай предвид че руското търпение спрямо ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРОВОКАЦИИ СЕ ИЗЧЕРПВА и МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ съвсем неочакван за ЕС ЕФЕКТ- пълна преориентация на РУСИЯ КЪМ АЗИАТСКИТЕ СУРОВИННИ ПАЗАРИ ЗАЩОТО и без това там цената на РУСКИТЕ РЕСУРСИ Е ДОСТА ПО-ВИСОКА сравнена с европейската!

175

Анонимен

преди 9 години

За съжаление САЩ нямат готовност за тази годинада започнат износ на втечнен газ за Европа !Другото е ясно, та по ясно !

174

Шоп

преди 9 години

До славянин Ти нямаш думата, защото не си 100% българин.

173

Шоп

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Ох, колко сте ми ОСТРОУМНИ с това ***... Защо не искате ЕС да изнуди Газпром за евтин газ? Аз искам.

172

до 288 от славянин

преди 9 години

Като се погледне географската карта се вижда с просто око кой с кого трябва да бъде и къде са енергийните ресурси! А 550 милиона души колкото и да *** заедно няма да могат да си осигурят газовите нужди!

171

Ха така

преди 9 години

Ха така - смяна на заглавието е нужна. ЕС КЛЕКНА ПРЕД ГАЗПРОМ! Това е точно така - ще дойде зима и когато сняг забръска що ще чиним ний зимъска - помните ли приказската за щуреца и мравката

170

Анонимен

преди 9 години

Странното е , че вчера ,комуниста от Банкя отново нахлузи ФЕСА ,като отказа да признае ГЕНОЦИДА НАД АРМЕНЦИТЕ ,и ни дума ивопъл от ,,независимата преса ,,а ни занимават със някаква глупост . Ами като толкова им пречи руският газ ,наистина ,да режат ,СЕВЕРЕН ПОТОК и това е .Вместо да подхванат ,ибрикчииството на червеноГербера от Банкя ни занимават със... За нас е по важно ,лицемерието и подмазвачеството и предателствотона на Тиквата, спрямо Турция.

169

Анонимен

преди 9 години

Веднага да затварят-СЕВЕРЕН ПОТОК!Иначе, другото е лицемерие.

168

Анонимен

преди 9 години

Всичко е елементарно. Американските имат излишък на газ и търсят къде да го пласират на по висока цена. Русия също като Америка има излишък и се нуждае от тръба да захрани най големия потребител с възможна най висока цена. ЛОШОТО Е ЧЕ ОТ ТАЗИ ИГРА НА ГОЛЕМИТЕ НИЕ ВМЕСТО ДА ИЗКАРАМЕ ИЗГОДА СМЕ ПРЕЦАКАНИ ЗАРАДИ НЕКЪДЪРНИ ПРАВИТЕЛСТВА.

167

Анонимен

преди 9 години

До extremistЧисто геополитически пътят на Европа е с Русия-------------- Как Европа ще е с Русия, бе хей сплескан? Русия е 140 млн, Европа е 550 млн, кой с кого трябва да е? Ако Русия имаше сили да покори Европа, нямаше да си дава Г3 на Китай, Индия и прочие мнгасари.

166

Шоп

преди 9 години

Не разбирам, има ли българи, които са против Газпром да намали цените? Много ми е интересно против какво плюят русофилите?

165

Анонимен

преди 9 години

Защо сега Европа започва да скача срещу Газпром,а не примерно през януари месец?

164

Анонимен

преди 9 години

Понеже съм ***,ще ми кажете ли ако не е Русия ,ЕС от къде ще вземе газ,изградени газопроводо,източници на газ с доказани залежи?Не знам можеби Еврокомисията ще ни докара газ от Марс,а ББ ще му среже лентичката!

163

b

преди 9 години

Каде се мериш с германия и кои ти е казал че газа от там за бг ще ти е по евтин не ти дават от газпром бг нали тр да те клатят още господин в час

162

Анонимен

преди 9 години

Хахахаха,Тя зимата ще дойде!Само да не стойм в Европа на студено,че и половината заводи ще спрат

161

до b

преди 9 години

Точно газпром русия ни клати - не дава да реимпортираме друг руски газ, примерно от Германия, който е по-евтин.Не си в час, мълчи си.

160

b

преди 9 години

Обяснете на овцете първо Газпром русия и газпром България общото е трабата и лиценза скъпата цена не е от русия а от българия газпром българия ви клати сага си миете *** с газпром русия.

159

11

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯОтдавна ще да си избягал в германия, щото сега силно сме се навели в друга посока, а не на Русия. Не че е по-добре, но за протокола...да знаеш.

158

Анонимен

преди 9 години

Ха хаааа..... руските *** искат по-скъп газ за БЪЛГАРИЯ. Егати предателите !!!!!!!!!!!! Само Русия за тях е важна.