64

Анонимен

преди 9 години

ДПС са петата колона, българи мюсюлмани дето се турчеят. Мислят си, че като унищожат България и тук стане Турция, те ще са аги и везири. Като ги видят какви са буклуци и ще ги натирят в раята, а те ще скимтят като бесни кучета, пфу!

63

БРАВО НА АТАКА

преди 9 години

Единствени те открито нарекоха изтреблението на 1 500 000 арменци ГЕНОЦИД !ПОКЛОН ПРЕД АРМЕНСКИЯ НАРОД ! Имам приятели и съученици от Бургас арменци, чудесни хора, НАПЪЛНО ИНТЕГРИРАНИ в Българското общество, можещи и знаещи.

62

Българин от Германия

преди 9 години

ДПС много държи за признаване и извинения за т.н. Възродителен процес, а показва ДВОЕН МОРАЛ, щом става дума за ГЕНОЦИДА НАД АРМЕНСКИЯ НАРОД.В Германия от една седмица показват исторически и документални филми за това, което ДПС и Ердиган отричат.

61

Анонимен

преди 9 години

Някаква колосална мисъл ни вниса новата опорна точка, че геноцид срещу арменците не е имало. Браво! Сигурен съм, че Бойко ще даде една телешка пържолка на който е заслужил.

60

ккк

преди 9 години

*** борисОFF отново показа, че за него по важна е коалицията БОСТАН, отколкото историческата истина и справедливост. На брадатия козел местан ще му кажа че ако чакахме да не сме първи в света, нямаше да спасим българските евреи, а щяхме да чакаме пример от "Великите " сили.

59

Bulgarin ot Germania

преди 9 години

Германия призна ГЕНОЦИДА, в Гърция и Франция се смята за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да отречеш ГЕНОЦИДА. Само във ВАСАЛСКА България политиците-мижетурки ги е страх.ДПС ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА ! Има ли по-добро доказателство от това, че те не се чувстват българи, щом днес напуснаха залата на НС.

58

Анонимен

преди 9 години

Група общински съветници от ДПС в Кърджали са внесли искане в детските градини да се дава на децата само ядене съобразено с тяхната религия.Тези вече се самозабравиха.Скоро ще поискат и да се отцепят. Бат Боко мълчи за сега,все пак кафето в Кърджали си евид сделка.

57

Анонимен

преди 9 години

Да видим какво ще каже сега Плевньо.Пак ще мънка,ще чупи пръсти и ще избяга от темата.

56

Анонимен

преди 9 години

""По отношение на миналото не може да се законодателства. България не може да бъде първата страна, която с решение ще оцени тези събития, което ще доведе до трайно влошаване на отношенията с една стратегически важна съседна страна", предупреди още той."Може, може, нищо не може да ни спре и вече го направихме, разбра ли брадат турски пръч!

55

Справедливост

преди 9 години

Добре, нека се признае. Но, щом искаме да заемем страната на справедливите ето още няколко предложения: 1. Анексирането на Тибет; 2. Геноцид над китайския народ от страна на Япония;3. Геноцид над алжирксия народ от Франция; 3. Действията на Русия в Чечения;Сигурно може да се продължи още. Ще вземем ли отнощение, или не ни интересува?

54

Анонимен

преди 9 години

"Очаквано "Атака" настояваше да остане думата геноцид, но депутатите от останалите политически сили изразиха опасение да не би това да се отрази негативно на отношенията ни с Турция."Повече да не съм чул че Атака били фесове.

53

кирка

преди 9 години

До Атанаснасенце,все още сте и ще продължавате да сте под робство - защото такъв ви е материала...та за това стойте си мирно за да не се видите в чудо

52

vesko02

преди 9 години

Представителите на ГЕРБ не могат да вземат отношение ,защото си имат вожд,докато вожда не вземе отношение и те не могат,общо взето са като слънчогледи.

51

кирка

преди 9 години

До Анонименимало е и трезво мислещи хора в ***

50

До до Патриот

преди 9 години

До 56 КиркаАбе ако бяхте гладни и бедни мислиш ли че щяхте да седите и траете? Тъпчо , ***! Глада е по- силен от тока!!! 5 мил. Айфона имате бедни били... Айде недей да спамиш само се оплаквате и жалите мухали некадърни то и държавата е такава като вас... *** страхливи!!!

49

Анонимен

преди 9 години

Валери Симеонов и Каракачанов само самазат очите на глупавия им електорат със скандали в парламента, а когато дойде време за конкретни решения се покриват.Как е възможно да има толкова наивни и лесни за манипулиране хора?Защо не гледат конкретните неща, кой какво прави, а не кой какви ги говори...

48

кирка

преди 9 години

До Анониментрудно ви е да се откажете от старите си навици - да сте наведени

47

Lala

преди 9 години

Борисов тренира турското ухо с думата масови убииства. Те трябва да свикват с факта че са престъпници и че са извършвали геноцит поради което никои не ги иска колкото и да се натискат да са част от ЕС. Опитват се с присъствие, сила и влияние все още да управляват България, поради което има *** в парламента. Няма са е завинаги ! И това ще мине и Турция ще замине!

46

ognyanz

преди 9 години

До 53: Съвсем не е същото това, което става в Палестина. Там никой не е избивал милион и половина мирно население, и то за няколко дена. Това, което е станало в Турция, е геноцид, докато в Израел има най-много размирици, престрелки и от двете страни, имало е и войни със съседните държави.

45

кирка

преди 9 години

До До Патриотбе кви оръжия...гладни и бедни като църковни мишки а ти за оръжия говориш...