23

точно на място

преди 9 години

България редом с : Ангола, Бангладеш, Бразилия, Бурунди, Венецуела, Виетнам, Германия, Замбия, Йордания, Иран, Йемен, Палестина, Сърбия, Сирия, Сомалия, Судан, Монголия, Южна Африка "и много други страни". Германия е в списъка от съвсем други (търговски) съображения.

22

Иди Амин

преди 9 години

До Анонимен 13Един от най-известните студенти на Йейл и Харвард Бизнес Скуул е не кой да е, а самият Джордж Уокър Буш. Пичагата беше американският вариант на Димитър Пенев. По твоята логика това какво говори за тези учебни заведения ?

21

Шоп

преди 9 години

При такава постановка на нещата, най-безсрамните ренегати ще получават пълни шестици от руския университет, за да се наместят на по-висока позиция в съответния Бантустан. След което да предават по ефикасно интересите на народа си. Всичко товаозначава само едно - трябва да се извърши лустрация на завършилите в СССР и Русия.

20

Шоп

преди 9 години

Ето защо завършилите МГУ трябва да получават акуратен и силен шут в Г3 и да заминават да служат на ЕврАзЕС някъде в Киргизстан. Тези най-безсрамно си признават, че обучават шпиони.

19

майорски

преди 9 години

Лошо няма ...браво на Руснаците ....нека се учат и чужденци в Русия ....защо не ? Само Англия Америка и Германия ли има добри университети !А относно прокарването на интереси.....това е пълна глупост ...означава ли че всеки завършил в в Америка, Германия , Англия е вече про американски/Немски/Британски настроен ? и ако е така каво лошо има да има и про руски настроени ....или Запада го е страх че ше му изтече мозтка мъм Русия ...хе хе СВОБОДА ...ДЕМОКРАЦИЯ ....нищо лошо не виждам !

18

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

АЗ ВИЖДАМ ЕДНА ГЛУПОСТ ТОВА Е СТАТИЯ ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ПАРИ ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА САЙТА.И ОТЧУЖДЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ОТ РУСИЯ.НЕ ЗАБРАВЯИТЕ РУСНАКА НЕ ИСКА ВОИНА.

17

до 7 Патриот

преди 9 години

Напълно сте прав !

16

Observer

преди 9 години

Ами те се учат от американците, я вижте колко президенти и премиери на страни-васали на САЩ са завършили в САЩ.

15

st

преди 9 години

Ei tez hamavi kazaci.

14

Анонимен

преди 9 години

Ха! Нищо ново под слънцето! По същия начин преди 1989 са промивали мозъчетата и на нашите партийни другари и наследниците им.

13

До 3 Дядо петър

преди 9 години

По-младите и заблудени просто не знаят КОЛКО СИ ПРАВ.Всички до един българи, учили в СССР и в момента предават интересите на България и по единили друг начин "работят" за Русия.

12

Анонимен

преди 9 години

"Стойностно образование в русия"-това е най-новият и смешен виц!

11

Анонимен

преди 9 години

Мой много добър приятел завърши в СССР преди повече от 30 год. висше образование и ни е разказвал, че се е явявал на не-оповече от 15-20 изпита. Представям си сега какво е! От друга страна, това за което учи в Русия познанията са му като на самоук-любител. Друга позната, рускиня, завършила английска филология не можеше да си напише името без грешка. Правете си изводи за нивото на образованието в RUSSIA!

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11Качеството на руските Вузове било високо ?! Самите руснаци наричаха изпитите "халява" или с други думи формалност. Важно бе да се отчете висока успеваемост. И ниска престъпност. В най-развитата държава на света СССР всичко трябваше да бъде 1. А самото образование бе подобно на руската кола - евтино и непригодно.За България обаче съм съгласен. Тук висшето не се даваше лесно.

9

Анонимен

преди 9 години

Абе вие топлата вода ли открихте ?! Че съветските Вузове, особено Московските си бяха много популярни още от 60-те години. Качеството на обучение беше много високо, както и нашето някога.А пък Западна Европа и САЩ хич, ама хич не обират най-доброто от България например. Та и по-елементарното.

8

Анонимен

преди 9 години

Най-много да увеличи раждаемостта. Чудех защо в 2014г. има малък прираст на населението. Мужиците не стават за тая работа. На тях има дай водка и калашник. А рускините са избирателни като пощенска кутия.

7

Патриот

преди 9 години

България гъмжи от американски НПО-та чиято цел е прокарване на американски интереси и за сметка на националните ни такива,половината ни парламент е на хранилка на такива организациийки."Америка за България","Център за равитие на демокрацията","Отворено общество","Атлантичския клуб" и.т.н

6

Анонимен

преди 9 години

Така се прави политика-браво на руснаците!

5

Аз

преди 9 години

Най-сетне руснаците разбраха, че не трябва да мислят, а просто да правят това, което отдавна правят Щатите и англичаните. Те щото не вербуват - племенника ми учи в Станфорд и още първи курс го наеха Пентагона...

4

РЕАЛНО

преди 9 години

Цитат---Германия, Замбия, Йордания, Иран, Йемен, Палестина, Сърбия, Сирия, Сомалия, Судан, Монголия, Южна Африка "и много други страни".........и кои са тези страни.......или неискате да напишете че и сега има студенти в Русия от Англия, Швеция и Финландия,Дания и Австрия,Испания и Португалия.....не пишете,защото е против начертаната ви политика-наложена от Вашингтон.