49

2+3-

преди 9 години

BG развитие, Назад, Назад за държавата, напред за мафията. Те враговете в живота са за публиката(партии, отбори, бизнес партньори) се ръфат, а иначе знаят кои са добрите "заведения" за отмора. Важно е да си "народен" в представленията. Важно е бавно повишаване температурата за жабата (народа).

48

Анонимен

преди 9 години

Те това е хонорар - една песен в дует и по 3 000 000 000 на калпак. Хористите от "Йоан Кукузел" бая има да гастролират.

47

kok

преди 9 години

СЪДИЯ КАЛИНО МОМЕ КАЛИНО де се скри ***

46

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

45

Анонимен

преди 9 години

У нас всяка прилика с хора и събития е случайна....Даже май има текст в Конституцията,в закона за банките и на още 15-16 места в законодателството...хахахаха

44

Анонимен

преди 9 години

Обикновен капитализъм...

43

Анонимен

преди 9 години

след такива юргии,що да не пеят

42

www

преди 9 години

Тези са си от една организирана престъпна група. Но дайте и снимки от "коронясването" на Цветан Василев като банкер на годината и хилежите с тогавашния вътрешен министър Цветан Цветанов. Видимо доволни адашчета.

41

историк

преди 9 години

Благодарим на БКП-БСП , че 50 години граби и убива Българския народ . Та сега за една банка ще му мислят . Ето има и добро нещо от фалита на банка КТБ , Станишев си купи имение в Швейцария .

40

vesko02

преди 9 години

Той и премиера не си доспива

39

Червените цървули

преди 9 години

Всичко е театро в Бантустана. Доган, Боко, Съсела, Гоце, Роско Пудела.. - всички са са създадени от ДС и са БКП кадри. Пребоядисани, лъснати... червени ***. Едни се дупят на Изток, други на Запад, но нито един не отстоява българските интереси. Мошеници и национални предатели управляват страната ни !

38

Анонимен

преди 9 години

Видеото сигурно е от тайния сейф на Цветан Василев :) Какви клоуни има по високите етажи на властта в тази държава не е истина. Най-смешния и некадърен централен банкер в целия свят, такива като него не се срещат дори в страните в Африка или Централна Америка. Някакъв депутат, които направиха грешката да го изберат за шеф на БНБ, абсолютен зависим некадърник и кръчмар, 100% клоун. Добре, че банковия сектор ни е в чужди ръце, че ако беше в български пак щяхме да банкрутираме както през 1997г.

37

Бай уй ...

преди 9 години

Трагикомедия :) , Плаче ми се

36

33

преди 9 години

Така ли не разбрахте, че тези всичките са от една "театрална трупа"! А на нас "балъците" (честните хора) билетите ни излизат скъпо! Изселиха българите без война, без "възродителен процес", а с икономическо робство. Заплатите се държат на "ниво". Еничарите (олигарсите) не си знаят имотите, колите... Интересно какво ще се случи, ако в България се организира общодържавна стачка - това е решението, но едва ли. Хората са вече толкова смачкани, зависими от собственото си невежество и страхове.

35

Анонимен

преди 9 години

Врагове за пред народа :) Иначе ги ошушкаха с милиарди и както винаги в БГ виновен няма :))

34

партиен член

преди 9 години

Който се е докоснал до Болен Сидеров също е станал Болен.Заразно е хора, пазете се.

33

ДО 43

преди 9 години

До войнаЛекувай се!

32

nedkodd

преди 9 години

Гледам ги тия живо..и в човешки облик и не мага да реша юнаци ли са, хубавци ли са, измамници ли са от най-висок ранг, ние всички ли сме ***? Не мога да реша, ако Вие можете решете...

31

Анонимен

преди 9 години

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, в която да откраднат от народа 6 000 000 000 лв и правителството и съда да укриват крадците и къде замъкнаха тези пари! "Хитрият българин" е най *** двукрако същество на планетата! Особено като дойдат избори!

30

война

преди 9 години

В момента България купува оръжия за 2 милиарда.В момента ГРОБ готви документацията на закон срещу българи,подкрепящи политиката на Путин в Русия.В момента се събират данни,ип адреси, видео материали, когато започне войната ще бъдат арестувани хиляди под предлог,че са военно изменници,предатели и престъпници.НАКРАЯ ЩЕ ПОБЕДИМ! С РУСИЯ, ПУТИН И ХРИСТА НАПРЕД.