68

ЖороПърви

преди 9 години

А защо лично Барак Обама благодари с писмо на г-н Борисов, за оказаното уверение, че България ще приема имигранти и ще съдейства за тяхната интеграция?- В Светото Писание е казано: По делата им ще ги познаете. (Матей 7:20)

67

1

преди 9 години

Кто гледам снимката горе и си мисля за Стар трек. Голямо сходство в екипажа.

66

поп Вечерко

преди 9 години

Не предполагах, че тук има толкова атеисти и нихилисти, платени от "Позитано"20, чумата да ги тръшне цялото им ръководство

65

каПУТко

преди 9 години

До тиквата падаЩе ти се, ама няяяямаааа! :) Ще грохне "Атака", колкото и скапаните болшевики да наливат пари в нея. БСП с единия крак е в гроба, жалко, че ДПС няма как да се гътне. Освен със забрана със законА, между другото, защо Манолова сега не бъде съдена за квакането си относно Костинброт. Оказа се, че е клевета

64

каПУТко

преди 9 години

Бодлива тел с 220V по нея и стрелба на месо. Никакви Женеви, Хаги, Страсбурги и Брюксели

63

тиквата пада

преди 9 години

В момента България купува оръжия за 2 милиарда.В момента ГРОБ готви документацията на закон срещу българи,подкрепящи политиката на Путин в Русия.В момента се събират данни,ип адреси, видео материали, когато започне войната ще бъдат арестувани хиляди под предлог,че са военно изменници,предатели и престъпници.НАКРАЯ ЩЕ ПОБЕДИМ! С РУСИЯ, ПУТИН И ХРИСТА НАПРЕД.Не се страхувайте от една ТИКВА. Силата и властта му е само в магистрали и ***.

62

Kolqak

преди 9 години

И още не разбирам с какво право се пъчи на снимката? Толкова е смешен че чак ми се реве!

61

92

преди 9 години

До Анонимен 82А, те така! И го натресе на турчулята и гърчолята тоя поток! Нека одат боси!

60

Направи добро

преди 9 години

Нацепи тиква - направи добро.

59

Kolqak

преди 9 години

"какво още може да взимаме" - ето това е ключов момент за всичко в управлението на Борисов-да взимат каквото могат, че държавата е оглозгана вече до кокал и не остана.

58

Анонимен

преди 9 години

И ако по същия начин говориш с еврошефовете няма да имаш равен

57

gtf

преди 9 години

Турция преди няколко години имаше споразумение подобно на шенген със съседните страни т.е. свободно можеш да пътуваш. За какво пазене на границата говорим, който не е поискал - той не е влязъл, европа не може да приюти всички...

56

Дядо Петър

преди 9 години

Колкото и да се снима, прегръща и потупва по рамото с европейските ръководители, Рапонът си остава ***.ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ОБЕЛИ И ЕДИН ЛАФ С ТЯХ БЕЗ ПОМОЩТА НА ПРЕВОДАЧ.(Тъй е, защото те не искат да учат български, и то с шопски акцент).

55

Борисов

преди 9 години

Никога България е нямала по-добър гов--ядец от този индивид.

54

Чистата истина

преди 9 години

САЩ свалиха законните правителства на десетки арабски страни. В стремежа си да завладеят и владеят природните богатства по света, те избиха милиони невинни хора. Чрез действията си те провокираха създаването на Ал Кайда, ИД и други движения. Така че, първопричината за бежанските потоци са САЩ и лакеите им от Европа.Всички го знаем това. И какво ми се моткат европейските лидери? Ако мислят за народите си, да изпращат директно всички бежанци в САЩ. Те да се оправят. САЩ терорист 1.

53

Вучката

преди 9 години

Много интересна статия.Нашите медии включително и Днес бг, все наричат имигрантите "бежанци" а те не са такива.Боцко се чуди за арабската пролет, и за разсипаните държави там, така като се чуди, да не вземе да се сети кой, кой я придизвика тази "пролет"...Боцко, така като се чудиш, може да достигнещ и до други прозрения...Например кой, кой събори кльона, не бяха ли "демократите" и защо...!!!!????

52

stefkaparachkevova

преди 9 години

До БЪЛГАРИНМного лесно с парички всичко се прави.

51

aнонима

преди 9 години

Наи после да чуя че можете управляващите да искате ,да претендирате а не само да свеждате глава пред този егоестичен европееиски сьюз.Браво на господин БОРИСОВ че се осмели да поиска и опише обстановката в неговата си РОДИНА ,а не да слушаме само ревовете на другите.,дерзаи по нататьк с ьс сьщиа замах,искаите,ревете за благото на своя народ господа министри,президенте и така народа ви ще прогресира

50

от Харманли

преди 9 години

Искам до няколко месеца да се възтанови поне от части редовната военна служба. И мамка му и управляващи вдигайте скапаната бодлива ограда по границата. Да вие е.а мам..а за един месец се вдигат заграждения. Трябва да започнат конфликти с бежанците из Харманли и Хасково че тогава ли ще се сетите. И по дяволите с какво токова са ни притиснали щатите до стената та мълчим и нищо не предприемаме...????

49

tsotsomanski53

преди 9 години

Ееееееей... много умни в тоя сайт, бе!... по-умни от Парламент, Правителство и Президент!