10

Анонимен

преди 9 години

Жалко... като й увиснат циците, няма да й се вижда татуировката... :)

9

До 8 и 9

преди 9 години

Те затова най-слушаните радиа са Енерджи,Радио 1 и т.н...Защото тогава се правеше музика,която се слуша и до днес и ще продължава да се слуша...Някой помни ли песен на тая от 2006-та и пуска ли се тя по радиото???Мисля че не!

8

до 8

преди 9 години

нищо не може се сравн ис дъртаци ,които с испомнят за ''хуабвот овреме на младостта'' .ествествено тогава всичк ое било по хубаво ,но няма да севърне така че

7

до 4

преди 9 години

До Анонименодъртя ,както музикантите ,които са я правили ,както и ти който си я слушал..2030 год -някой на 40- 50 години ще си казва ''е кво стана къдее хубавата музика от 2010 -2015 ???''ps :никой не пречи да слушаме класиката,старите хитове ,ретрото ;)) и т.н а днес ''музикантите и певците'' продават секс -защото публиката това иска просто..

6

fsd

преди 9 години

da hodi na bostana

5

Анонимен

преди 9 години

ОХ това плашило се плаша от екрана , а кого срещна на улицата трябва да ходя на лекар

4

Анонимен

преди 9 години

Много грозна сесия, пък и руса мулатка......

3

Анонимен

преди 9 години

Егати бездарницата е тази...както и всички останали,правещи "музика" днес...къде отиде качествената музика от 80-те и 90-те...еххх.

2

Анонимен

преди 9 години

това човек ли е

1

Анонимен

преди 9 години

Във об6тина Доспат село чавдар,има жена на име Арфиното кабзималоско.Бе6е женена в село баротин. Мажът и почина и тя се прибра на село в чавдар.Деца няма.Но има двама братя в чавдар и две сестри,която едната живее в Доспат.От барутин мажът и е принуждава даси продаде къ6тата в чавдар.Никои не6те дае приеме сега във тях,от братята и и сестрите и,и живее на квартира.Това представлява семеиство Хорозови,и кмета на чавдар Емил Ку6ев,тя муе леля[тете].Всички живеят самостоятелно къ6тите им са празни.