24

Галя

преди 8 години

Анонимен: Не и ли е време да гледа внуци вместо да подскача по сцената?Чий внуци да гледа, като няма собствени? Вашите?Радвай ни още много години с твоя глас Лили!

23

МИЛКО

преди 9 години

БРАВО ЛИЛИ! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА !

22

АНИ

преди 9 години

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИЛИ! Ти си , спор няма . Здрава и щастлива и нека песента ти звучи още много. А на хората , напоени с негативизъм им казвам. ОСТАВЕТЕ ЗЛОТО ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ВАС, ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТЕ ПО-ДОБРЕ. НЕ МУ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ ВЛАДЕЕ,ЩЕ СЕ УНИЩОЖИТЕ САМИ! ЖАЛКИ !СТЕ

21

Антисоросоид®

преди 9 години

Дънкан Маклауд, Ной и семейство Флинстоун поздравявт примата на българската музика.

20

Някой

преди 9 години

До СофиянецЛъжеш! Никой не ни е стригал, нито преследвал, слушахме каквото искаме. Издадоха целия каталог на Балкантон, всеки ще те опровергае! Вземи се гръмни, опростачено ***!

19

Софиянец

преди 9 години

Аз съм от поколението Бийтълз,Ролингстоунз,Лед Цепелин...това слушахме ние през 60-те .Ние измислихме думата"купон".Нас ни стрижеха "кичетата".Нашите джинси цепеха ченгетата.Ние мъкнехме "мамбото" по купоните.А тъпите селяни слушаха лили иванова и маргарита хранова и подобни народни певици.Това е положението селенията е на мода!Пейзаните прогледнаха и най-далеко виждат днес.Затова винаги щи си останеме пейзанска държава и "***"!

18

FAN

преди 9 години

Честит рожден ден Лили! Да си жива и здрава и да имаш още много нови хубави песни!Обичам те!

17

Борис

преди 9 години

Любимите ми песни на Лили са: "Няма Бряг","Искам те" и "Шепот".И в трите от тях текстът е прекрасен.Господ да й дава още много здраве,защото Лили е вечна катедрала за България!Послепис:"Шепот"-Припев Не времето лекува всички рани, не времето, а ЛЮБОВТА!!!

16

martin

преди 9 години

като певица, несравнима в България, като човек, просто кръгла нула. алчна, егоист, проста, две думи на кръст не може да върже. да е жива и здрава. почвайте да ме плюете.

15

Анета

преди 9 години

Честит рожден ден! Лили бъди здрава и още години ни радвай с твоя ангелски глас!

14

Тра-ла-ла

преди 9 години

Да е жива и здрава още дълги години!Голяма певица, рядко срещана дарба!

13

майора

преди 9 години

Да си жива и здрава още много години!Това че можеш да пееш е Божия дарба; това че искаш да пееш е твое решение,а останалите да правят каквото си искат,щото''Кервана си върви...."да не продължавам. Едва ли ще прочетеш това ,но ако все пак стане ти си "Нашата Лили",а тези които плюят от немай къде, никога няма да станат. ВЕСЕЛ ПРАЗНИК !!!

12

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

КАКТО ВИНАГИ РЕВНОСТА НА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ВИ ПОГУБЯТ НАЦИЯТА МОЖЕ ЛИ ТАКОВА НЕЩО ДА КОМЕНТИРАТА ГЛУПОСТИ ЗА НАЩА СВЕТОВНА ПЕВИЦА ЛИЛИ ИВАНОВА.КАКВО СЕ ЧУДЯ.НАЦИЯТА НИ ПРЕДАДЕ ЛЕВСКИ УБИ БОТЕВ.ОТКАЗА СЕ ОТ ЦАРЯТ ОСВОБОДИТЕЛ КАМО ЛИ ЩЕ ПРИЗАЯТ ЛИЛИ ИВАНОВА.ЛИЛИ ПОКЛОН ПРЕД ТЕБ. СЪС УДОВОЛСТВИЕ СЛУШАМ ТВОИТЕ ПЕСНИ.АЗ СЪМ ЧОВЕК КОИТЕ ЖИВЕЕ ЗАД ГРАНИЦА ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОД.И СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ ТЕ ИМАМЕ

11

снежана

преди 9 години

ВЕЛИКА!!! Не завиждайте,а вземете за пример.Талантлива,трудолюбива и успешна.Взискателна първо към себе си , не към държавата или някой друг както сме свикнали да се оправдаваме, когато не ни се получават нещата.Ч.Р.Д!Радвай ни още много !

10

Анонимен

преди 9 години

Ето един жив свидетел на арменския геноцид. Да отиде и да разкаже в НС какво се е случило през 1915, а не да се карат дали да го признават или не, геноцид ли е било или игра на гоненица!

9

Анонимен

преди 9 години

До блаА и аз си мислих, че нещо са разменили цифрите, вместо 1399, са написали 1939.

8

бла

преди 9 години

Лъжете !! Тая е родена 681 година !

7

Анонимен

преди 9 години

1939, а? Не и ли е време да гледа внуци вместо да подскача по сцената?

6

Анонимен

преди 9 години

Да е жива и здраваНе ми е интересна като артист но са я наложили по соц време и такаМадона е интересна - целуна неочаквано Дрейк на сцената

5

ставри

преди 9 години

Да жива и здрава!