106

trak

преди 9 години

direktno; da se izzeme vs. i v pangiloti...

105

Mihail

преди 9 години

Добре де, само аз ли виждам на снимката една едноетажна къща, която няма нищо общо с думата "имение"?

104

санчо

преди 9 години

Айде сега Горанов да провери как кмета на Бургас купи хотел Белица в Приморско със 170 стаи.РЗП около 3500квадратни метра.

103

Анонимен

преди 9 години

От коя партия е тоя кмет?

102

Анонимен

преди 9 години

БЕЗОБРАЗНА НАГЛОСТ! ЛИЛЯНА ПАВЛОВА ПЛАЩА БЕНЗИН НА ЛИЧНИ КОЛИ НА ГЕРБ-МЛАДЕЖИ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА МАГИСТРАЛА СТРУМА

101

Анонимен

преди 9 години

Порьчка на ГЕРБ за изборите и на кой шеф от Пазарджик в герб дьщерямо работи в порьчковата тв БтВ !!!

100

Анонимен

преди 9 години

Минавайки през Бояна и Драгалевци очите ми така свикват на огромните чудовища-бункери,че това на картинката ми прилича на малка спретната къщурка.Кого ли впечатляват вече подобни истории.Кучетата лаят ,керванът си върви.

99

Анонимен

преди 9 години

И с имение за два милиона пак си същия търлък бе г-н кмет. С Парите дето си гепил от общинските имоти няма да станеш аристократ.А сега какво , клиент на прокуратурата.Видя холивудски имоти на телевизора и хоп.Представям си какво щеше да построиш ако беше кмет на Москва.Почти съм сигурен че имаш и някое именийце по морето.То ще се чуе.

98

Анонимен

преди 9 години

Запомни едно къщата на кмета ми е много по добра от къщата на кмета ти!

97

Анонимен

преди 9 години

Да дадем начало на фотосесията "Къде живее нашият кмет?!"Нека всеки да изпрати снимки и ще направим класация да видим кой кмет има най-хубава ливада, и курник.

96

мани

преди 9 години

Отвличане на вниманието с дребни кокшкари! След 3 дена ще сме го забравили!

95

Анонимен

преди 9 години

Еииииии.....много лесно стадо сме за водене. Каквото пише и гледаме по ТВ-то - ТОВА Е. Трябва да знаете, че София не е България. Да, ако това "имение", "Палат" и тн. бе в София, може и да струва близо до цитираните суми. Но то се намира в село до Пазарджик, в което земята е 10-15лв кв.м и ако хванеш бригада да ти го прави, ти излиза няколко пъти по-евтино ако е в София. Дали е крадец - може и да е. Няма как да знаем на 100%.

94

АБВ

преди 9 години

Как се е забатачил със заеми горкия човечец!!!!!!! Как ще се разплати с банките или с другите от които е взел заеми??????????? Добре, че поне сам си строи къщурките, иначе ако трябваше да дава и пари за майстори, доникъде нямаше да му стигнат парите.

93

до 116

преди 9 години

Ти поне 1 курник или къщичка за птички строял ли си в живота си, че да говориш такива глупости? Само погледни в дъното зад басейна. Само тази постройка е 1/2 млн. НАли се сещаш, че и мебелите не са от ИКЕА?

92

Анонимен

преди 9 години

Само *** ги оправя такива.

91

Анонимен

преди 9 години

В статията има грешка, имота не е 3 дк. Вижда се с просто око. А иначе такъв кмет никога не е имало. Пазарджик е чист, красив и приветлив. Попов може от нищо да направи красота. Но когато бъркаш в кацата с мед, няма начин да не оближеш пръстите.

90

Анонимен

преди 9 години

Нагъл тип,ненаял се!Да ти приседне сега!

89

Анонимен

преди 9 години

Ей такива неща стават при демокрацията и пазарната икономика! КОй е тарикат пичели КОЙ не губи и и ще е гол като сокол и разни монополисти ще му пият кръвчицата като енерго Ви К Топлофикация.....нали преди 25 години пожелахте капитализъмъ и евроатлантически ценности А сега живейте при БГ каптиализъм много е гот за богатите кеф ти плоски данъци кеф ти валутен борд.....Лошо лошо де дядовците да бяха хванали балкана на 8-ми септември 1944 сега щяхте да бъдете назначени бизнесмени!

88

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

ИМА ЧОВЕКА РАБОТИЛ И ОЩЕ РАБОТИ А ЧЕ ТРЯБВА ДА АСФАЛТИРА УЛИЦИТЕ ДА СЕ СМЕНЯТ ЛАМПИТЕ ПО УЛИЦИТЕ.ТРОТОАРИТЕ СА УЖАСНО СЪСТОЯНИЕ.НО ТОЙ В ЦЕНТЪРА НАПРАВИ СТРАХОТНА КРАСОТА.НО .ВАЖНОТО ЧЕ РАБОТИ И Е ПОМИСЛИЛ ЩА БЪДИЩЕТО НА СВОЙТЕ ПРАВНУЦИ.ЧЕ МАЛКО ПЛАЩА НА КОМУНАЛНИТЕ БИТОВИ РАБОТНИЦИ.300 ЛВ В МЕСЕЦ.НЕ ВАЖНО ЧЕ СОЦИАЛНИТЕ НЕ ПЛАЩА И ГО ЛИШАВА.ВАЖНОТО ЧЕ ТОЙ РАБОТИ И СИ ПОМИСЛИЛ ЗА БЪДИЩЕТО НА СВОИТЕ ПРАВНУЦИ.ТАКИВА КАТО НЕГО БЕСИЛОТО Е МАЛКО НО ТОЙ НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ.НА НЯКОИ ПРЕЧИ ИЛИ МНОГОУКРАЛ

87

Анонимен

преди 9 години

ами то когото и да подхванеш от бившата и настояща комунистическа номенклатира и слугинажа от военни и прависти всички са така нали те силово поддъжат статуквото на крадене