16

Анонимен

преди 9 години

"Разликата е само в това, че американците могат да си обслужват дълга, а гърците не..."И как могат? Като ограбват другите страни?

15

Ма Би

преди 9 години

Така е драги гърци , изкуственото поддържане е до време, натежахте на фона на кризи, бежанци, санкции и прочие проблеми на ЕС. И докато се чудите пред кой още да се надупите , вземете си понамалете "стандарта" и може би само ще изплувате. ЕС не може да изхрани ордите *** която приижда всеки ден , камо ли собствените си граждани. Италия,Испания,Португалия,Гърция - всеки ден по-лошо става. За бой ЕС е редом до САЩ. Но за последствията ЕС е сам! А те са огромни.

14

Анонимен

преди 9 години

До анонименРазликата е само в това, че американците могат да си обслужват дълга, а гърците не...

13

:-)

преди 9 години

Не бързайте да отписвате гърците. Ще им видите и техния и нашия туристически сезон. Преди Гърция да фалира, за съжаление България отдавна ще е изчезнала. За това да си изчистим ***, а не да гледаме комшиите. Те скоро ще имат Турски поток и китайски инвестиции, а ние още една безплатна американска база.

12

Анонимен

преди 9 години

До Проста сметка ami dai primer s tebe si!!namali si zaplatata otvorko takav!!!

11

до Гошу

преди 9 години

Какви комунисти, да не би те да докараха държавата до туй дередже. Те ще се оправят, мисли за нашите, че са се *** до ушите.

10

Анонимен

преди 9 години

Зейр шлехт Сипрас Няма повече еврос! :)

9

Анонимен

преди 9 години

В момента и аз съм като тяхното правителство и лошото е че до 15ти другия месец нищо немога да измисля! :(

8

Анонимен

преди 9 години

НЕ ТЪРСИ пари А БУДАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Наливайте в бездънната каца!!

7

анонимен

преди 9 години

ЩЕ ВИ ПОСЪВЕГВАМ ДА ВЛЕЗЕТЕ В ГУГЪЛ И ДА НАМЕРИТЕ "ДЪЛГЪТ НА АМЕРИКА"ТАМ ЩЕ ВИ ИЗЛЗЕ НА ТАБЛИЦА КОЯ ДЪРЖАВА С КОЛКО И КЪМ КОЙ Е ЗАДЛЪЖНЯЛА.ТОГАВА ПИШЕТЕ И СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ.

6

Проста сметка

преди 9 години

"Дупката във финансите на страната за май-юни ще е ?5,2 млрд."Средната заплата в Гърция е около 1000-1200 Евро.Около 4 000 000 са работещите в Гърция.Общите заплати за месеци май-юни са 4 000 000 х 1 100 Евро=4 400 000 000 (4,4 млрд Евро).Общо май-юни са 8.8 млрд. Евро заплати.Ако гърците си намалят заплатите до 300 Евро средна заплата,700 Евро са излишък от заплати.4 000 000 х 700 Евро=2 800 000 000 (2.8 млрд Евро) излишък за май месец и толкова за юни.Общо: 5.6 млрд. Евро излишък.

5

GR. IKONOMIST

преди 9 години

Гърция в краен случай поставя България на масата за преговори и ще получи около 40 милиарда долара.

4

фалит на Гърция

преди 9 години

Държавата Гърция може би няма да я оставят да фалира и ЕС ще й помогне - но със сигурност народът ще фалира! Гърците ги чакат много години обедняване. Те вече обедняха драстично за последните няколко години и доходите им спаднаха двойно.

3

Анонимен

преди 9 години

Аа що бе *** не дава ли?

2

Анонимен

преди 9 години

да изкарат до лятото, след това хиляди българи ще започнем да я пълним лека полека

1

Тра-ла-ла

преди 9 години

Да поорежат малко заплати и пенсии - и ще спестят.И без това са им необосновано високи.