74

Анонимен

преди 9 години

До обяд едно, след обяд друго! - трябва вече да сме свикнали.

73

Асеновец

преди 9 години

Премиерче, за пореден път обръщаш палачинката. За мен лично това е знак, че имаш съветници, нямащи нищо общо с държавните интереси, а се обслужват само лични, корпоративни такива.

72

Анили

преди 9 години

Г-н премиер, защо не вземете да подадете оставка? За пореден път показахте на народа, че не сте за тази работа. За пореден път сменяте мнението си под чуждо давление. Започнете най- накрая да мислите и за българския народ, а не само за пореден спестен ваш милиард

71

Ред арми

преди 9 години

Пореден пример за това, че господин пожарникарчето не знае по каква работа е премиер, освен да граби де...

70

РЕБЕГЕРЕ

преди 9 години

КРЪГОМ! КРЪГОМ! ОТ УТРЕ СЛЪНЦЕТО ДА ГРЕЕ ПРЕЗ НОЩА! ДЕНЯТ ДА ЗАПОЧВА ОТ БАНКЯ И ДА СВЪРШВА ПАК ТАМ ЗА УДОБСТВО ДЕ. КРЪГОМ!

69

Анонимен

преди 9 години

Можело значи 58млн,за 2 недели,и колко още време,ще ги събирате,или всичко е прах в очите на електората ревящ :"браво"в тъпоумна екзалтация

68

Анонимен

преди 9 години

Циркаджия!!!!

67

Анонимен

преди 9 години

Какво да очакваш от един ненормалник и слугите му?

66

Генерал Бооковски

преди 9 години

В нашата армия няма команда "Назад", в нашата политика също - "Кръгом" и пак "Напред"

65

Kolqak

преди 9 години

"Понеже преди две седмици заплаших НАП и "Митници" да ги сливаме, "Митниците" са събрали 58 милиона повече, така че няма да търсим днес, както се казва, такава реформа, ще ги оставим. - Това показва колко струва да му се промени мнението на Бойко около 60 милиона, за в бъдеще да знаете ако ви трябват някакви промени в държавата ако искате да спечелите повече мръсни пари!

64

Анонимен

преди 9 години

Правилните куфарчета,на правилното място ,всичко е ОК

63

Бокомаке

преди 9 години

Има течение в политиката - "ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА" . Основоположник е Тито

62

ognyanz

преди 9 години

Да живее бат' Бойко. Кой друг създава толкова новини за журналистите. Вчера ще обединява и всички гербаджийски политици и политолози обясняват колко е добре това да стане, днес няма да ги обединява - пак ще обясняват, че и това е правилно. Шоуто, наречено управление на бат' Бойко продължава.

61

Анонимен

преди 9 години

тоя каквото сънува това прави......

60

Анонимен

преди 9 години

Боце, Боце....леко си неориентиран. Не си виновен ти, виновни са тия ***, твойте съветници. Без реформи, щеше да сме си още комунизма. Явно някой от вашите кръгове са се усетили че, така може да ви секне далаверата .

59

Анонимен

преди 9 години

Този "tsotsomanski53" е поредният герберски ***.Това че е залепил една снимка не го прави неанонимен и реален.Цецо-пипоня плаща ли,а?!Като го прати Върховният съд в панделата и край на голямото лапане.

58

Анонимен

преди 9 години

Всеки трафикант си има митничар.Въпросът е дали и в НАП има гнили ябълки.Щото колкото тира пусне един редови митничар -десет пъти повече може да скрие един НАП-джия само с подпис ако е на нужното ниво.

57

ха

преди 9 години

Проста ТИКВА,кво да очакваш от една неграмотна мутра от сялу Банкя.Граничарите не пазели.Ми въри ти на границата да вардиш бе *** селски бек!

56

tsotsomanski53

преди 9 години

До Анонимен 105Хайде да не разговаряме махленски. Произволни твърдения и произволни цифри!Тия "умници", дето твърдят едно, или друго нещо, да се харесат на хората, да поемат управлението и да оправят нещата! С клетви, псувни и заклинания не става!

55

Анонимен

преди 9 години

Вместо да ни хвърлят прах в очите с недомислици, да вземат да развалят концесиите за златото, от които се твърди, че сме загубили 50 млрд. лв. досега. Всички медии услужливо не повдигат темата.