14

ИНТЕРЕСНО

преди 9 години

След 1945 год. на Запад спокойно живеят над 70 000 членове на СС...За 70 год. от тези есесовци са осъдени...а познайте......САМО 29 човека!!???!!! Затова съдът над този дядка е пълен фарс и пиар--демек--ЦИРК.......--което е нормално за "цивилизования свят".....

13

Анонимен

преди 9 години

Хеп Грьонинг се държи с достойнство. Останалото е лицемерие.

12

Анонимен

преди 9 години

Ето един истински мъж. Сам е постъпил в СС, три пъти е искал да го изпратят на фронта, накрая е повоювал и никога не се е крил или отричал ... Сега го затворете за 15 години, че е лош пример за модерните еврогейове!

11

:-)

преди 9 години

Патетично, евтин ПР.

10

Анонимен

преди 9 години

Геноцида на цивилизования свят срещу:Индианците(Северна и Южна Америка)АфриканцитеАрабитеИндийцитеАборигенитеНяма ли да бъде официално признат от цивилизования либерално-демократичен свят извършвал престъпления срещу човечеството в продължение на 400 години?

9

Анонимен

преди 9 години

Ми дайте му и Нобелова награда бе!В този сайт много отворковци плюятРусия защото били сложили "комунистите"на власт у нас след 1944год.!А я ми отговорете защо плюете СССР зарадиСталин,а не плюете Германия заради Хитлер!Щото Хитлер е "хуманист" и заради него не саизбити над 60млн. души!Що не плюете сега Германия на Меркел,а!***!

8

питанка

преди 9 години

Не че нещо, но какво е можел да направи? Да спре да изпълнява заповеди и да се противопостави на цялата нацистка машина? И к'во щеше да се случи, накрая и той под душовете. Сега е лесно да се правят ба мъже някои хора, но в онези времена ако са били на негово място как щяха да постъпят? Идва Гестапо и чао бамбино.

7

Анонимен

преди 9 години

Тъпо е след толкова години да му се търси сметка. На 21 години не може да се очаква че вземаш най добрите решения особено през ония години в Германия. Може би е трябвало всички германци да ги вкарат в затвора защото са подкрепяли това което е ставало. Времената са били такива. Важно е да не се връщат.

6

Анонимен

преди 9 години

След като са го уволнили не е взел квитанциите за внесени пари към съответния ресор,нито пък талоните за багаж за които бил длъжен да се грижи като в гардероб пък и за толкоз места,някое министерство трябва да ги е съхранило,като доказателство че това са ищещите на тези суми и вещи,нали са вписани по места,след като е бил само счтоводител-гардеробщик,а не главен такъв.

5

7-та от палаузово.

преди 9 години

Е, добре де ама, той е жив , а ние сме сакати о омерзени.Що да да чиним тогаа.Да плачим или сълзим?Той е жив , а ние къде сме?Е, това е големия въпрос!

4

до 4

преди 9 години

Така е - разлика няма. Една и съща смахната идеология на това, че "само аз съм прав, всички други грешат" или "само аз и моят народ/етническа група/вероизповедание/идеология имат място на този свят, другите нямат право да живеят". Само имената на тази идеология се променят - смисълът и се е запазил същия, само проявленията й са под различна форма...и така вече над 2000 години. Хората и днес масово са заразени от различни мутации на този вирус. Каква ли е ваксината..?

3

do 3

преди 9 години

A rashizma kakvo e ,samo nazvaniqta se razli4avat .

2

Анонимен

преди 9 години

"Висшата раса" при Хитлер и "Избраният народ" при евреите са едно и също нещо. Нацизмът и юдаизмът са една и съща идеология - тази на омразата към всички "други", към всички, които не са "като нас". И двете й версии са достойни само и единствено за презрение.

1

Тихомир Томов

преди 9 години

Не трябва да има срок за престъпленията на евреите срещу света . Ще се задавят с парите , които крадат ежесекундно . Съвсем умишлено делото е сега да се покаже на германците кой управлява , а ония дето само преди година избиха стотици палестински деца спокойно си живеят и в близкия изток !