11

ser

преди 7 години

Тия от гооглето са най големите мошенници, нещастници и смешници в света. С това малоумно решение го доказват за пореден път

10

Анонимен

преди 9 години

До 14 -- Е па у клозето се къпем!

9

А

преди 9 години

Мобилната версия на сайтовете не винаги е добра. Доста често ми се налага да търся така наречената "настолна" версия на сайта. При андроид например страницата на dens.bg е доста прорязана в сравнение със ios при епьл, но да оставим операционните системи настрани... Просто мобилните версии са орязани.

8

Мирчо

преди 9 години

Защо никога не трябва да има монопол със всичко: за това. Но ... всичко се самозатрива все някога, и изгрява друго над него, Живот. Време е за гугъл да тръгне надолу.

7

Анонимен

преди 9 години

Google се превърна от добрия играч в поредния Майкрософт, от когото тепърва ще патят потребителите...Ще видим от тях още много изнудване на потребителите, натиск, и ред други неприятни попълзновения.Така е, като се оформи монопол.

6

DE

преди 9 години

Всички адаптив/респонсив страници в интернет минават теста. Затова Братя и Сестри ... използвайте Bootstrap и сходни за да е жсичко ОК

5

Нямате спирачки

преди 9 години

Българските форумни гении набързо разкритикуваха Гугъл. Ама, че в Гугъл работят перфектни професионалисти, а *** изходили се по темата са пълни лаици и опита им в Интернет се изчерпва с писане в глупави форуми и киснене из порно сайтовете... това са подробности за *** Специалиста. Наистина сте жалки !

4

llll

преди 9 години

До до 5Ти си zoom-вай колкото искаш, но за google и всички които следват новите тенденции, това е допълнителен action, който е остарял отдавна. Въобще номер 5 даващ акъл на IT гиганти с милиардни печалби ми звучи супер смешно.

3

llll

преди 9 години

Много сте компетентни, няма що. 1. Google са номер 1 (все още).2. На всички им пука какъв им е google рейтинга. Google рейтинг = пари.3. Колкото и модерен да е телефона, ако сайта няма мобилна версия, сърфирането из него е ад - бутоните и линковета стават много малки и кликането е трудно. Изисква се специалне viewport tag... но това вече са технически подробности.Коментирашите по-долу определено са лаици.

2

Анонимен

преди 9 години

тия станаха най-вредната корпорация в света

1

Анонимен

преди 9 години

Преместих го.