8

кали

преди 9 години

До кога ще ни лъжат и мамят тия държавни чиновници . До кога ????

7

Калина Станкова

преди 9 години

Доста са некоректни и нелоялни днешните работодатели . С една дума измамници . Първо правят трудов договор , а после ти го прекратяват съвсем съзнателно , тоест умишлено . Никой работник няма как да е нарушил законът . Вината е в работодателите . Работодателите съставят фалшиви протоколи за работа . Тоест обвиняват работникът че не си е изпълнил служебните задължения . Което е измамата в случаят .

6

АТАКИСТ

преди 9 години

КАЛФИН ИЗБЯГВА ДА ГОВОРИ ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА 1 ЧАС ТРУД---НЕМА ВЕЧЕ НЕОБХОДИМОСТ ОТТРУДОВ ДОГОВОР ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕМИНЕ НА ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ

5

rabotodatel

преди 9 години

Какви са тези глупости- ТД за 1 ден Кога ще се регистрира този договор ? Това според мен е поредната глупост с която работодателите отново имат вратичка да експлоатират работниците.Всички знаем, че има срок през който могат да се регистрират ТД.Всеки работодател ще подготви ТД и при една евентуална проверка ще заяви,че ще го регистрира в срок, а ако няма проверка ще мине без регистрация на ТД.Така че не измисляйте поредната глупост- ТД за 1 ден!

4

churuluk hor

преди 9 години

ami na impuls, na minuta...togava? :-) kato smetka v telenor, emtel, emhich, pirogov :-)

3

за да я има България

преди 9 години

никой и никога неможе да ни казва как , къде и кога да работиме. Никакъв контрол от която и да е самозвана институция няма право да определя правилата за труд. Човек е създаден да работи за да живее и еволюира във времето.

2

Панталеев

преди 9 години

Какво иска Калфин и 400 лева заплата и трудов договор ли !!!??? е няма да стане

1

Панталеев

преди 9 години

Работодатели са скептични към идеите за въвеждане на трудови договори ,по добре без трудови договори ,работниците да се оправят по единично