122

баба Гюргя

преди 9 години

До ШопНе става въпрос за командировъчните ,които са фиксирани.Става въпрос,че до последно техния ръководител,ги е залъгвал,че за този си труд ще има договорено възнаграждение от Министерството,респективно от този който ги е поканил.С последния ден преди отпътуването са им казали,че няма да им платят. Всичко от хляба,до лекарствата се плаща. Защо да не искат за този си труд да им се плати? Като ходиш в командировка да не би да не ти плащат надника?!Въпроса е принципен.

121

Павел Цветанков

преди 9 години

Вместо коментар, факти - tsvetankov.blog.bg/drugi/2015/02/19/osyden-za-ukrivane-na-dannite-ot-pyrvata-ekspertiza-na-sykro.1339855

120

борис

преди 9 години

Сладур ,окраден от банка,се хвали за нещо ,намерено в земята ,изложено в чужд музей.Къде да намеря мотива за гордост?Възхищавам се на траките и на храта намерили експонатите.Другото е кич.

119

Калина Станкова

преди 9 години

НЯМА ДА ЗАБРАВИМ !!!! НЯМА ДА ПРОСТИМ !!!!! ДА ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИТЕ !!!!! АЗ СЪМ БЪЛГАРКА !!!!

118

амин

преди 9 години

Тежко е когато коремът се разделя с държавната софра. Надават се тенорови вопли. Условията за изявите на хора са договорени с неговия ръководител. По принзип концертите в катедрали НЕ СА ПЛАТЕНИ И НЕ СА С БИЛЕТИ. Да се правят скандали постфактум на министъра вместо на ръководителя на хора е глупаво .Не казвам че министъра реагира адекватно , но и той има нерви.

117

Тра-ла-ла

преди 9 години

Оффф... тоя списвач на пасквили какво се превъзнася...Трай, бее... сополанко!Твоят принос за културата какъв е?

116

ицо

преди 9 години

Аз тука съм уредил,тука съм поканил и разговарял с ръководството....на тях какви са им претенциите,ми да не бяха ходили.Айде давайте кажете колко *** турчин е ,колко е *** и колко е неадекватен....понеже вие всички(ние всички) сме много адекватни и сме голямата работа.*** и завистлив народ,дай му празни приказки и безхаберно лумотене по Фейсбука.

115

Анонимен

преди 9 години

След такива "изпълнения" в нормална държава единствения изход за министърчето е О-С-Т-А-В-К-А!!!

114

ицо

преди 9 години

Абе всичко е много хубаво където го изливате към Рашидката,ама в крайна сметка един министър според вас трябва ли да се обяснява като вдовица пред к.... пред един песнопойко дето не му харесала екскурзията до Париж.....Айде моля ви се все неоправдани,все не дооценени,все пренебрегнати тия нашите артисти,творци,културни деятели и т.н.,а пък всичките с по няколко дарени имота накрая,децата им пълни *** и недодялани ***.Много добре си им го каза....направете бе,покажете бе,нека ви поканят...

113

Шоп

преди 9 години

До -10 Не виждам каква връзка има моята заплата. Поканили са ги да пеят, всички са се съгласили с тези условия, само някакъв си тенор не бил съгласен. Ако ок, ето че са се представили и без него.

112

-10

преди 9 години

Рашидов, ти за какви пари продаваш скулптурите си и за какви пари пеят хористите ни в Нотр дам? Ти заради едната чест правиш ли скулптури?

111

Анонимен

преди 9 години

*** Бокови в действие! Каквато главата (Тиквата), такива и тиквениците Му! Но и ние сме сбъркани нещо, щом не сме грабнали тоягите да им строшим главите! Нека се гаврят с народа, нали си имат и "избиратели", или по-скоро назначатели?!?

110

Шоп

преди 9 години

Министърът не определя размера на командировъчните и не може да променя закона. По закон командировъчните са 35 евро на ден, какво иска този лигльо? В крайна сметка от цял хор един човек се е направил на интересен и това трябва да стане национален проблем ли?

109

читател

преди 9 години

Не ме е срам от министъра на културата, а от културата на министъра...

108

Гневна

преди 9 години

Безобразно изказване на компрометирания човек Рашидов! Командировъчните, пътните и хотелът не са заплата, а дори в Библията е казано: "Работникът заслужава заплатата си." Явно герберистите и поддръжниците им смятат, че щом транспортират и осигурят преспиване робите трябва да работят безплатно!

107

qwerty

преди 9 години

До Силвияи кво направи, завлече държавата с милиони от ремонти на разни обекти. когато го репортваха в прокуратурата изгони съвестните служители от министерството "по взаимно съгласие", останаха само *** и другото име на уличните кучета

106

Силвия

преди 9 години

само знаете да плюете а този човек е направил повече от всички министри на културата до сега. За вас яма угодия потънали сте в злоба и омраза о тя ще ви съсипе първо вас

105

Читател

преди 9 години

Един час грим, един час в студиото - че той човекът е пресъхнал за 2 часа! Какво да каже ?!

104

Анонимен

преди 9 години

О С Т А В К А ОТ МУЛТАКА

103

КОЙ?

преди 9 години

ОСТАВКА!