114

Анонимен

преди 9 години

Обичам Америка. Мразя американците.

113

ruseborn

преди 9 години

САЩ и ЕС бяха наистина нещо преди Путин да се качи на сцената! Раздаваха филии със свинска мас на бедните и кебабчета на управниците им. Но вече е ФИНИТО. Крахът на Запада идва неминуемо от позицията на Русия дали да почне да въоръжава всеки противник на САЩ в света. А те са...много! И скоро ще станем свидетели на един реалистичен факт- янките ще си стоят в Америка както след войната във Виетнам...

112

Анонимен

преди 9 години

американските ценности са ;дай ми всичко което имаш а след това ***

111

Анонимен

преди 9 години

Американските ценности са достойни за възхищение и са желани навсякъде???И къде е това "навсякъде"???И в кои среди?Да, в богатите страни сред богатите хора "ценностите" на уродливата империя в разпад са желани. Също и сред не чак толкова богатите, но "успели" среди на добре печелещите хора на Запад. Те изобщо не се питат на каква цена за останалия свят е техния успех!! Експлоатират слаби държави, "купувайки" ресурсите им на нищожни цени, затова пък ги заробват с кредити и им продават прескъпо

110

Анонимен

преди 9 години

Американските "ценности" заменяме с думата "долари" и тогава всичко си идва на мястото.

109

Анонимен

преди 9 години

в америка няма нито свобода нито ценности , това е държава на икономически интереси и безчовечни същества които са готови да унищожат света в името на парите , а такъв народ няма бъдеще

108

Не мога повече

преди 9 години

ОХ,ЩЕ МЕ РАЗПЛАЧЕШ!

107

Анонимен

преди 9 години

КОИ АМЕРИКАНСКИ ЦЕНОСТИ *** ?? ЗА УБИЙСТВАТА, КРАЖБИТЕ, ИЗНУДВАНЕТО, ПОДДЪРЖАНЕТО НА ТЕРОРИСТИ С ПАРИ И ОРЪЖИЕ /АЛКАЙДА,ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И МН.ДР./, КОИТО ВПОСЛЕДСТВИЕ ИЗБИВАТ ХРИСТИЯНИ, ДЕЦА, СТАРЦИ И ЖЕНИ И ОГРАБВАНИЯТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ БОГАТСТВА НА ДЪРЖАВИТЕ ПОД ПРЕДТЕКСТ РЕФОРМИ И ПРИВАТИЗАЦИЯ. НА ТАКАВА НА КОЯТО НИЕ В БГ СТАНАХМЕ СВИДЕТЕЛИ НАЛИ !!!!САЩ СА 1 СВЕТОВНО ЗЛО СЛУГИ НА МАМОНА / ДЯВОЛА/ И НИЩО ДОБРО НЕ ВЕЩАЕ 1 СДЕЛКА С ДЯВОЛА КАКВАТО НАПРАВИХА НАШИТЕ ПРОДАЖНИЦИ ВСИЧКИ БЕЗ АТАКА !!!

106

hamerikan

преди 9 години

Изключително плиткоумно и некомпетентно писание... ужас просто

105

Анонимен

преди 9 години

Кои са тези ценности? Кои? Хайде да ги изброите, че да видите лавината от коментари как ще мине Ниагара по обем!!

104

СВИДЕТЕЛ

преди 9 години

Веднага Ви отговарям - с война!!!

103

Анонимен

преди 9 години

Хайде първо да ги уточним тези американски "ценности" първо и после да започнем темата отначало?!!!!

102

Анонимен

преди 9 години

Няма американска дипломация. Има американски бомби. Дипломацията е само една тънка обвивка да замазва очите на ***. Ако нямаха армия, никой нямаше да ги брои САЩ.

101

Анонимен

преди 9 години

Уикилийкс публикува повече от 30 хиляди писма от зам. държавният секретар до сони пикчърс за поръчки на сценарии за информационната война на Сащ. Срещу другата партия и срещу Русия и останалите "врагове" на сащ.

100

Анонимен

преди 9 години

До българинМного се разлигави на прощаване...Сигурен ли си , че си с правилната резба?

99

Анонимен

преди 9 години

До българинТъмен балкански субект ти подхожда повече...

98

българин

преди 9 години

До "скептичен" 244:Воняща, пълзяща слузеста гадино, трябва постоянно да ти се натиска смрадливата муцуна в калта, защото иначе си въобразяваш, че си мъж и осмърдяваш всичко наоколо. Нищо, че ме е гнус, пак ще ти навра дзурлата в дирника. И всеки път, щом се обадиш, независимо какъв нов ник си слагаш, ще те тъпча по мусурата, гадино смрадлива.

97

Комуниста

преди 9 години

Елате ми продажни американски ***. Аз знам как да се оправя с вас. Елате на сточна гара в 19;00 и тогава ще Ви изнеса една презентация :)

96

скептичен

преди 9 години

До българинГръмни се бе, ***.

95

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевРядко съм чел по малоумно изказване...Над 200 въоръжени конфликта и 35 войни след Втората световна, над 2 000 000 избити цивилни граждани, 2 атомни бомби детонирани над цивилни градове, заграбени близо 50% от ресурсите на целия свят, външна политика базираща се само на насилие и американски интереси, едносдтранно прекратяване на договорите за ядрено разоръжаване...Това ли прави света по-сигурен?