12

Радо Стойчев

преди 9 години

Аз съм фен на не развалящите се коли. От 2 години имам Митсубиши Лансър, а преди това имах Митсубиши Галант. Имал съм и Пежо 205, Тойота Корола и Форд Фиеста. Митсубиши за мен са номер 1 цена-качество, комфорт!

11

Анонимен

преди 9 години

Лампа Форд 14 лв. Биксенон Ауди А8 с управление 600 лв. Смяна лампа Форд 2-3 пъти в годината.Ауди веднъж на 2 години. 5Х14<1Х600. Брандове, произвеждащи с гастербайтери или с евтини работници ще отпадат. Бъдещето е на тези,които не ги мързи, не се тупат в гърдите колко са яки и искат да се докажат. Корееца настига японеца и скоро ще има ляв мигач (защото е културен).

10

Анонимен

преди 9 години

Форд,Митсубиши,Мазда и Мерцедес тва е

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 5Ми блъсни я в едно дърво :)

8

Анонимен

преди 9 години

Катализатора бил проблемен за над 3 годишните автомобили.Ей хора не знам колко сте компетентни но катализатора е консуматив и се сменя в западна европа на 2 години задължително след третата година на автомобила.

7

Анонимен

преди 9 години

интересно как се сравнява ауди рс6 с други марки дето дори нямат премиум модел като сеат примерно

6

така мисля.

преди 9 години

Това го твърдят Англичаните които дори нямат собствено автомобилно производство.Нека да пишат теми по които са компетентни като например видове чай и кои бисквитки са подходящи за него.

5

кккк

преди 9 години

Карал съм предимно трошляци , но досега съм най-доволен от тойотата , само сменяш консумативите и караш.за три години съм платил около 300 $ ( батерия и стартер) и те това е .Досега съм навъртял около 30 000 км .

4

Анонимен

преди 9 години

това че даден модел не се разваля зависи дали е оборудван с много екстрикато пример мога да дам двете ми поло-та, екстри-нула,съответно нищо не се разваля,само консумативи се сменят.но не може да се сравнява с ауди RS6 което го дават за най чупливо

3

Анонимен

преди 9 години

Странна класация....

2

ха а,ха а!

преди 9 години

Знаете ли що няма нито една руска или китайска марка?Ми щото те си ги продават развалени!

1

Анонимен

преди 9 години

Как да се развали нещо дето го няма? Нормално е. Само цените на всички коли са ненормални, ама в тоя свят е така!