43

ПорЦелан

преди 9 години

Аз като имам запис на 6 човека които нападат сградата на фирмата въпреки охраната? И полицаите го имат! Прекрасен запис, наистина черно бял, не става за кино, но лицата се виждат прекрасно. След два дена същите обраха пожарната на ул. "Филип Кутев" - откраднаха инструменти и една или две коли оставени с ключовете на паркинга. След година прекратиха разследването - това сигурно е била цялата активност по него.

42

Щирлиц

преди 9 години

До Анонимен 53Единственото което искаме,е да разбираме какво ни говорят на български език нормални хора,а не неграмотници,дошли в София да си избият комплексите.

41

Анонимен

преди 9 години

Първо тия не са хора.Поне в смисъла на човеци.Това са ***,***.И не е оправдание алкохола,защото навремето и най- пияния нямаше да посмее да счупи стъклото.Първо ако го хванеха съвсем демократично щяха да го спукат от бой и щяха да го пратят в тухларната поне 15 дни.Въпреки лошия запис и тоя може да го хванат ,но не искат.Това всъщност кара получовеците да са толкова" смели"

40

Анонимен

преди 9 години

NORMALNA REAKZIA--HORATA NAMRAZIHA AVTOMOBILITE .

39

Анонимен

преди 9 години

Като почнете с това какъв град бил София преди 20-30 години...е какъв е бил??? Същото недоразомение. София никога не е бил хубав град, ама никога!!!!! А това за диалектите, драги шопчета, *** нали и на вас не ви се разбира стига първенющина. Хем ислате да лъжете че сте 2-3 милиона и да се биете в гърдите, че сте мегаполис едва ли не, хем искате хората да се махат от там. Нали ще стане пак калното селце каквото беше преди

38

Коментатор

преди 9 години

Тозе малко кривокрак, да не е рахитичен. Ако така го ритнат през коленете ще е 100% в инвалидна количка.

37

мъртво поколение

преди 9 години

Светът е малък и *** дебнат от всякъде............

36

Анонимен

преди 9 години

Тези евтини камери където ги слагат навсякъде и си мислят,че снимат нещо жестоко се лъжат.Виждат се само някакви *** на тях.Виждат се какви ги вършат ама лицата им не може ги разпозна и собствената им майка.Безсмислено и тъпо като повечето работи в БГ.

35

анонимна шофьорка

преди 9 години

Е НА ТОЗИ ТРЕПАНЕТО МУ Е МИНАЛО, НО РАНО ИЛИ КЪСНО И ТОВА ЩЕ ГО ЗАСТИГНЕ ПРИ ТОЗИ МАНИЕР НА ДЕЙСТВИЕ.АКО ВСЕКИ ЯДОСАН ПРАВИ ТАКА, ТО КЪДЕ ЩЕ НИ ИЗЛЕЗЕ СМЕТКАТА. ?!СЕГА ТОЗИ ПИЯН БАБАИТ ДА ЗАПЛАТИ В ЧЕТВОРЕН РАЗМЕР ЩЕТИТЕ.АКО СЕ УКРИЕ ТО СОБСТВЕНИКЪТ НА КОЛАТА ЩЕ ГО НАМЕРИ. И ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ ЗАЩИТИМ СОБСТВЕНИКА.ЧУЖДО ИМУЩЕСТВО НЕ СЕ ПОВРЕЖДА89685

34

Анонимен

преди 9 години

До Анонименти не си анонимен ти си ***

33

Анонимен

преди 9 години

На бас, че ако го хванат, половин ден няма да могат да го разпитат. Така ще мечи и вречи, че ще им трябва преводач от селски. Преди 30 години София беше прекрасен град за живеене. Сега не можеш да разбереш за какво си говорят по улици и магазини ...

32

Теди

преди 9 години

До КиркаТези, които са в нарушение... Тази кола какво нарушава, че е на шосето ли? Има къде да минават колите, паркирала е успоредно на тротоара, а не като много други на тротоара и то дори да няма място къде да се мине. В случая минувача е виновен за всичко, няма причина да чупи стъклото!

31

набюдател

преди 9 години

това се случва непрекъснато след нощен запой по денонощните заведения!!!В централна градска част се тормозят гражданите от подобни вандали безумия и нарушаване на общественият ред!!!

30

Джедай Мастър

преди 9 години

това не е наглост, а вандализъм

29

Дреме ти

преди 9 години

И на мен ми строшиха новият автомобил, вече месец се разправям със застрахователи и съм без кола. Цялата работа заради един 5 годишен GPS, скрит в жабката.Преди се мислих за нормален. Лошото е, че в даден момент нормални няма да останат. Тогава ще се трепем по улиците.

28

Анонимен

преди 9 години

До prokuroraМай не си живял по онова време. Непрекъснато се правеха зулуми с личната собственост. Сега "блюстителите на реда" не вършат работата, за която им се плаща, с цел правят политически услуги на тези, от които произхождат, за да се назидава, на ви демокрация..., нали искахте... и прочие болтовни.

27

Анонимен

преди 9 години

Абе ако питате мен, ако се закрият съда и полицията и всичко се остави на самоуправление, ще се оправят нещата за 2 години !Всички знаем че полицията и съда нарочно толерират престъпниците...

26

Кирка

преди 9 години

Наистина ще е хубаво институциите да си свършат работата и да премахват автомобилите в нарушение накацали по пътното платно.

25

мп

преди 9 години

До prokurora-- Ако твойте комунисти ни обичаха толкова много защо не ни пускаха на запад ,а? Има една приказка-пусни любимият си (народ) на свобода ,и ако той се върне,значи винаги е бил ТВОЙ! Ако знаехме какво е навън,сега нашите деца нямаше да вършат безобразия.А какво ще кажеш за тези които не искат да се прибират в България?Защо ли?

24

Коментатор

преди 9 години

Не е бил Божинката - Хишникът на Тернана е търкал пейката в събота и едва ли е могъл да се придвижи до Син Сити.