61

Анонимен

преди 9 години

Искрено съжалявам че е спасен.Дано някой се досети че сега трябва да бъде осъден преди извратената му философия за божественост му да почерни някое семейство!

60

Анонимен

преди 9 години

Тоз Бареков ще излезе много хитър.Почна вече камикадзета да използва.

59

иво

преди 9 години

Ей,момчета,абе тази редакция на вестник да не се намира някъде във вилна зона,пустош!Карай на воля!Добре,че не е се забило в редакцията на вестник ,,Дейли Мирър!?

58

11

преди 9 години

Ако си беше заработил с труд парите за колата нямаше да кара така. Родители, не купувайте коли и мотори на децата си - нека си ги купят сами! Тогава ще имат съвсем друго поведение, а и вие няма да се обвинявате че сте им купили средство за самоубийство.

57

до луд с мотика

преди 9 години

не го оправдавам,след като е извършил такова нарушение,тежко според мен,да си понесе последствияата,предвидени в закона...не го съжалявам че е карал с доста по-висока скорост от разрешената...дано се оправи,защото сме хора преди всичко!!!иначе това че е син на стефан душата бе само пояснение отправено към дупничанин,ако може да се сети за кого става дума

56

Луд с Мотика

преди 9 години

До do dupnichaninИ к'во като е син на стефан душата? Да не е хванал господ за шлифера? Да не би да трябва да се движи така из града, да не би да трябва да го съжаляваме че се е блъснал с 3 пти по висока от разрешеното скорост, да не би да трябва да сме съпричастни към това че се е блъснал и потрошил колата си? Трябва направо на центъра и бой с камъни. Това трябва да стане вече... вижте в арабските страни как се спазва всичко, ако ли не - на центъра и бой с камъни. Амахааа, сина на стефан душата

55

do dupnichanin

преди 9 години

ne e zadaljitelno da go poznavash,no familiqta e naistina bogata i izvestna v dupnica...tova e sina na stefan dushata

54

ист

преди 9 години

Сега ще го лекуваме, после ще му плащаме инвалидната пенсия. Този ще излезе по скъп на държавата от Барекофф. Добре че *** не е убил някой дете.

53

Луд с Мотика

преди 9 години

Не е трябвало да го вадят от колата. Утре ще се забие със 140 km/h в някоя детска площадка. Тогава к'во прайм?

52

И за чий ?

преди 9 години

И за какво го спаси ? Утре може да се блъсне със същата скорост в теб и семейството ти. Такива не заслужава да бъдат спасявани .

51

Анонимен

преди 9 години

Съжалявам, че са го спасили . Този е следващият убиец на деца БЪРЗИ СКОРОСТИ И СТАВА УБИЕЦ..

50

анонимен

преди 9 години

какъв ли е бизнесът на семейството му пратили го да учи в англия добреама какво прави сега с тази скорост в дупница няма ли изпити сесия или е откачилот много четене

49

Ст. Димитров

преди 9 години

Като ги няма брата Галеви да слагат ред в тоя каубойски град така ще е .

48

Байко

преди 9 години

не в Англия караше с 260 на камерати с доста мощно возило с бг номера

47

Анонимен

преди 9 години

А този селянин, така ли кара в Англия,я го попитайте!Бсирам се че той, там книжка няма!

46

Анонимен

преди 9 години

Е, надявам се да остане импотентен инвалид!Да не може да кара и да не може има още един такъв *** след себе си!

45

Анонимен

преди 9 години

Какъвто бащата такъв и синът! Наглец мислещ се , че е над закона и всеки!

44

партиен член

преди 9 години

Семейството било от най богатите??????Това пък що ли не ме интересува.То момчето да се оправи.Добре че не е утрепал някой.

43

Така ще е

преди 9 години

Ще оцелее ,няма да го съдят,няма да му отнемат книжката,таи ще му купи по нов модел до следващия път когато ще убие невинни хора и тогава ще се питате защо на са го спрели ,ще псувате и проклинате защо са го спасили.Бедна Българио.....

42

иван

преди 9 години

каква ББЦ,каква Англия,какво право учи това ***?То по пътя нормално не може да кара, право ще раздава ?Мутри и мутрински синчета- на пилона!Колкото повече отстранени от тези-толкоз по-добре за България!