25

Анонимен

преди 9 години

А ти не си ли глашатай на БСП?

24

Анонимен

преди 9 години

Чета и се смея с глас, ГЕРБ ...градял България,!? Малка поправка, ГЕРБ..краде Българиаля! И знаейки това днес са платили на няколко глашатайчета да славят "делата" на великата партия за която са гласували огромните 15%. За сведение на глашатаите, в ГЕРБ има повече от БКП отколкото в затихващата БСП. И очаквате от призводната на БКП решиния и политика с разум и интелект? Там такива няма а само предателство, гробеж и тлъсти лъжи.

23

Пловдив

преди 9 години

до 39Колко точно мозък имаш не зная, но чест ти прави , че в случая не се държиш обидно.Лично аз смятам, че вместо някой да казва колко е умен, по-ефектно и ефективно би било да каже какво и постигнал със собствени сили. Както се казва " Не думи, а дела". Иначе тези управляващи сами сме си ги избрали и щом ги търпим, значи не заслужаваме по-добри.

22

до 40

преди 9 години

По-правилно е да се каже, "Ще ги КУПИТЕ пак". 90% не могат да понасят каратиста-художник-поет-футболист-интелектуалец-китарист-шахматист ...с една дума, генийят на България твърдо водещ я към Третахнационална катастрофа.. Но краде човечеца, няколко милиарда натрупа, купува корпоративния вот и резултата е ясен отсега.

21

Анонимен

преди 9 години

Ами намерете си. Кметовете на ГЕРБ явно намират, а вие чакайте на БСП *** да ви подхвърлят някоя троха.

20

Анонимен

преди 9 години

Като асфалт не се яде , защо коментирате.

19

Народа асфалт не яде

преди 9 години

Всички пари се дават само на София и само за афалт и бетон. За провинцията нищо не дават.

18

политолог

преди 9 години

Червените *** продължават да се излагат , като коментират пътища и магистрали. Нали асфалт не се яде , защо сега коментирате. Гледайте си повишението на пенсиите от Станишев и Орешарски с 4.50 лв. на месец или 15 стотинки на ден , и си ги яжте , защото др. Станишев каза , че това сте заслужили . А умните и отговорни хора ще се погрижат за магистралите и добруването на народа .

17

Пловдив

преди 9 години

Както често става, темата се измести и започнаха разправии между хора от провинцията и комплексирани софиянци - визирам например 31 и 36. Дори номер 36 се изживява и като Бащицата - Б.Б. ! Сякаш той има и ще докара крави, павета и т.н. Паветата не правят хората умни - както се вижда и него не са направили. Нека не се забравя защо по празниците са натоварени входно-изходните пътища на столицата - "софиянци" си отиват по родните места. Разбира се, има и истински софиянци, но те се държат културно.

16

Анонимен

преди 9 години

Сами си инвестирайте в прованса. Нали не ядете асфалт сега имате кал и коловози вместо улици от много акъл да слушате акъла на Сидеров и Стснишев.

15

Анонимен

преди 9 години

Всичко много хубаво за София,обаче кога ще се инвестира в прованса?Потънал в мизерия бавно изчезва...

14

Софианец

преди 9 години

До АнонименДреме ми за твоята провинция. Стой си на село и не коментирай в теми за София!

13

Анонимен

преди 9 години

ударен ремонт е ако се работи 24 часа денонощно, както е необходимо да бъде в голям град, като София а не 5 месеца. Да не забравят да отделят и няколко милиона за прословутата велоалея в Младост, защото след първата и зима боята вече не се вижда.

12

Анонимен

преди 9 години

Една даскалица я назначиха за кмет. Един кмет го назначиха за Мин. Предс. на един град. Най голямата икономика, ако има такава е в София и съответно приходите в местни Д и Т. са най-големи. Всички пари от еврофондовете минават от там и % остава пак в София. Много е лесно с чужда пита помен да се прави. Провъзгласената за министър на строежите дама защо не отдели същите средства и за всички останали области? Стига сте ни правили на ***. Стига с тая София вижте провинцията.

11

до чугуните

преди 9 години

А вашият Орешарски какво ремонтира? Нищо нали?

10

Анонимен

преди 9 години

Червени ***, вие и от оътища ли взехте да рабирате, нали асфалт не се ядеше?

9

smm

преди 9 години

Няма да коментирам предизборната треска д наши пари. Няма смисъл.Но истински се дивя на комсомолските въздишки на герберите.То не са строители, то не е градене. Браво юнаци, браво титани на клишетата от соца.браво на вас и на тези които си дадоха г.. за да са във властта с вас. Ура другари.п.с. С толкова пушилка и въсторг при предишното си управление гроб успяха да построят? - с 30% по-малко километри магистрали оти тройката.... и не забравяйте че строят с 16 милярда заем...

8

без ленти

преди 9 години

Пропадналият пожарникар реже ленти само на обекти, които след това пропадат!

7

Анонимен

преди 9 години

Освен магистралите, които вече видяхме, че ГЕРБ не могат да правят и ремонтират качествено, има и други пътища, както и улици и булеварди по всички населени места, които ГЕРБ "забравя" и не са пипани с години. Даже в центъра на София е пълно с такива, а по по-малките села, е направо ад. Проблемът е, че от средствата, които се плащат от бюджет /държавен или общински/ за ремонт на пътищата, повечето средства се присвояват от мафията, а ремонтите са по модела Мафиянски, след месеци пак да се ремонт

6

чест и гордост

преди 9 години

Строителите ще положат нов асфалт, ще сменят мантинелите, но ще оставят отдолу старите дупки. Защото е чест и гордост за българския строител, да строи провалящи се пътища.