12

Анонимен

преди 9 години

Кифла

11

Дюните са подвижни.

преди 9 години

Оставам с убеждението, че Павлова не прави разлика между недвижима и движима собственост. И ако утре вятърът навее пасъчна дюна върху моя имот, в близост до морето, или пък реша да го насипя лично с пясък, ще се окаже, че държавата може да ми го отнеме!? Даже и в африканските държави си избират държавници с повече правна култура, от тези павета в МРРБ.

10

Анонимен

преди 9 години

Приватизацията е с пари. Национализацията - също.

9

do Zahari

преди 9 години

Ot Gerb sa nai golemite bezzakonnici...

8

Захари

преди 9 години

Комунистите и аграрните тарикати още не могат да разберат, че при ГЕРБ не се толерира беззаконието и феодалните методи. Който не действа съобразно акона и правилата, подрязват му се крилата и няма хър-мър.

7

Анонимен

преди 9 години

За всички хотели до морето да се въведе "еко" такса, за всеки кв.метър бетон на плажа да се плаща огромна такса, както и да се осигури механизъм за редовното й плащане, а не си внесеш таксата, а ти конфискуват хотела.

6

tuktu

преди 9 години

На тая ***, тлъста кифла дори няма нужда да и се обръща внимание. Пък той кратуна Боко си я разбира сигурно.

5

Ццццццццццц

преди 9 години

Туй толкова се е самовлюбило, че се питам: Дали се сеща за ТЪНКАТА част.Все си мисля, ЧЕ В СЮБЛЮМНИЯ момент ще бръщолеви за асФФФФалт.Пази боже да еб... такова! ПУ-пу-пу

4

гербери

преди 9 години

Рекламна кукло на хамбургски салам , хотелите по крайбрежието са ваши а не на болшинството електорален матрял! Цунами за вас!

3

Анонимен

преди 9 години

А на оня гергов слънчев ден няма ли да се експреира - и без това е изцяло на плажа!

2

няма нищо...

преди 9 години

... лошо Държавата да национализира парцелите. Частната собственост не бива да е самоцел и е второстепенна, когато става дума за природни обекти.

1

Така се ...

преди 9 години

... получава, когато Борисов разсипа тотално държавата през 3.5 годишното си еднолично "управление" на неконтролируемия хаос в периода август 2009-март 2013 година. ГЕРП отново бяха хванати в крачка при поредния корупционен проект.