35

Смешна работа

преди 9 години

До ПЕНТАГОНОВТи не си в час пич с този коментар. Не си наясно със ситуацията. От чие име говориш -"ние" ??? Кои сте вие ??? Имам чувството, че си някакъв "***" ???

34

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

ОТ ЗНИТНИТЕ РАКЕТИ С--300 ЕДИН САМОЛЕТ НЕМОЖЕ ДА ПРЕМИНЕ И РАКЕТА.АЗ.МИСЛЯ ЧЕ ВСЯКА ЕДНА СТРАНА ТРЯБВА ДА ИМА ВОЕН ЗАЩИТА.НЕ ИСКАШ ДА ВЪЮВАШ ВЪОРЪЖИ СЕ ДО ЗЪБИ .И НИКОИ НЯМА ДА ТЕ НАПАДНЕ.МИРЪТ ТИ ВКЪРПА ВЪРЗАНА.КАК ГО НАПРАВИХА РУСНАЦИТЕ

33

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

до 64 А според тебе САЩ ли искаш да бъде лидер. Е НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ ВЪПРЕКИ ОГРОМНОТО ЖЕЛАНИ ДА БЪДАТ СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ И ОКУПАТОРИ.

32

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

до Пентагонов. Не зная дали Иран досега да е нападал държави от Близкия изток ама САЩ не се спряха. И понеже Иран им се опъна дайте сега да ги унищожим за да не унищожат много държави от Изток. Ами то останаха ли държави от Изток които Сьащ не е унищожил?

31

Анонимен

преди 9 години

стана вече ежедневно о обичайно всяка гарга да плаши с унощожаване САЩ, както е написано в началото на това съобщение: "...без да чака срещу него да се появи заплаха..."

30

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен74% от българита са русофили, дори според сососоидните агенции. Реално 85% от българите са русофили. Антируската пропаганда има обратен ефект.---------Това е според теб, а според Галъп сте 2%...

29

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗАЩО НЕ?

28

Анонимен

преди 9 години

Най-хубавото от всичко е че руската пропаганда дава обратен ефект, хората са все по-отблъснати от русия...

27

От Вашингтон

преди 9 години

До АнонименИран и Турция се отказаха от долара във взаимната си търговия.--------Шокирани сме !!!

26

Анонимен

преди 9 години

тука в тоя форум има двама *** винаги когато и да вляза / василев и странджата / по едно време имаше още няколко капукака - украинче ,бандеровче и емигрант ли какъв беше но явно им е писнало да се излагат , но тия двамата с пилешките мозъци още ръсят простотии , явно поговорката , всяко стадо си им и *** , е вярна

25

31- фашистки изрод

преди 9 години

Проглед да си, и ти и децата ти и рода ти до девето коляно !

24

Анонимен

преди 9 години

МайорДжонатан Штрельзик иподполковник Вальтер Броди от армията на САЩ заедно с още двама американски главорези от частната армия са изнасилили групово две украински момичета на 12 и 13 години. Когато украинската полиция се е опитала да арестува извергите, те са се позовали на дипломатическия си имунитет. ПОРЕДНИЯТ ПОЗОР ЗА САЩ!

23

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Америка няма да позволи на джуджето... - да създава нови ядрени държави...

22

Анонимен

преди 9 години

Джуджето предлага ракети на Иран с което способства за локална ядрена война и вдигане цените на петрола.Джуджето не се страхува, че тази локална ядрена война може да прерасне в глобална - то знае, че няма какво да губи, че няма да излезе живо от кремъл.

21

Анонимен

преди 9 години

Понеже виждам, че доста хора като другаря Василев, а й други знайни и незнайни комунисти и атакисти си задават въпроси и търсят отговорите по първи канал на съветската телевизия - обяснявам:Америка все по-упорито се опитва да подпише споразумение с иран като онтра мярка срещу агресията на маниака в Кремъл. Целта е да падне цената на нефта и да притиснат джуджето в ъгъла още-повече.Джуджето предлага ракети на Иран с което способства за локална ядрена война и вдигане цените на петрола.

20

Анонимен

преди 9 години

Иран и Турция се отказаха от долара във взаимната си търговия.

19

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До АнонименПрави впечатление, че в последно време доста страни се дръпнаха от Рашата... - новото разпределение на силите вече е факт...

18

Анонимен

преди 9 години

Прави впечатление, че от известно време много страни се дървят на САЩ. Скоро ще има разпределение на силите...

17

уйо

преди 9 години

Ако и Европа беше смела и достойна като Иран, нямаше да има нито бедност нито каквито и да било манипулации на икономики.....но васалите нямат достоинство а само страх и вечно гъзоблизване.

16

Анонимен

преди 9 години

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ИРАК И ИРАН Е ОГРОМНА. ТЕ НЕ СА НАПАДАЛИ НИКОГО И СА МИРОЛЮБИВИ. И НАЙ ВАЖНОТО Е ЧЕ В ИРАН СА САМО ШИИТИЕ. ДОКАТО В ИРАК СА СБИРЩИНА ОТ ПЛЕМЕНА.