81

Четалова

преди 9 години

"На кого ли съм навредила?"- На ОБЩЕСТВОТО!!

80

Анонимен

преди 9 години

Не останах с впечатлението,че Ченалова е невинна.Тя ,като взе да разказва за Красьо Черничкия със такава любов,че ми се доплака за този набеден бизнесмен за мутра.По същия емоционален начин се изразявам,като видя адвокат Марковски.

79

краси

преди 9 години

Засякох предаването и останах с впечатлението, че жената е невинна и жертва на лоши хора. Докато такива хора са съдии и прокурори, няма да има оправия. Наглостта им няма край, хора без съвест и морал, а и има очи да приказва.

78

анонимен

преди 9 години

долна и нагла,със изключитен цинизъм,за съжеление много са такива като тази и ако не беше френския посланик щеше да продължи да прави мръсотии.

77

хохо

преди 9 години

Правилният въпрос е:"На кого аще не съм невредила?".Но той се отнася за 99,9% от съдиите.

76

До Ченалова

преди 9 години

На българското правосъдие бе, жена, толкова ли не се сещаш ?! И в този смисъл - на цялото българско общество !

75

Аййй

преди 9 години

На това му се вика "Ерата наглост" :D :D :D Браво, бе!

74

Бръмбар

преди 9 години

До колорадоНищо не е права жената, кАто не може да се справя с престъпността, да си каже - нищо срамно няма. Да вземе да ражда деца и повече да не ломоти.

73

DUBLIN

преди 9 години

Вижте и запомнете този и много други подобни *** от съдебната система и ще намерите отговора за жалкото си съществуване,мизерията,простотията,наглостта и корупцията в която живеете-и докато ги слушате как мазно ви залъгват и мажат,ще сте вечно там-.......където сте.

72

Анонимен

преди 9 години

затвор за тебе биЧ!

71

Анонимен

преди 9 години

Неприятна жена! Самия факт,че мери всяка своя приказка,като на аптекарски везни,показва колко тайни крие и колко черна е душата и!

70

Анонимен

преди 9 години

Най-малкото сте навредила на паметта на двете млади момчета, които загинаха толкова нелепо, навредила сте на частицата вяра в справедливостта, която са таили родителите им ! Оправдахте безпрецедентно убиеца , който после две по- висши инстанции осъдиха доживот ! Засрамете се, Ченалова, Вие сте позор за съдебната система !!

69

я па тоя

преди 9 години

До АнонименЗащото като съдия тя знае много добре, че детекторът на лъжата НЕ ДОКАЗВА НИЩО ПОВЕЧЕ от това, доколко са ти здрави нервите.

68

Анонимен

преди 9 години

Явно в България, започнаха да се правят на ,,румънци ,,Е по нареждане 1 Ще разсмърдят около някоя друга личност ,па било и съдия и няма да пипнат нищичко за погрома и унищожението над българската икономика , армия ,съдебна система , за геноцида над българският етнос. Както не направиха нищо ,за ,,Българите на кайма,,Всичко е парлама . И още някой друг БУШОН, ще го отнесе . НО ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ,НИКОГА!

67

DANYELE

преди 9 години

СГС НЕ МОЖЕ ДА ОТСТРАНИ САМО ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА СЪДИЯ ЧЕНАЛОВА ТЯ Е ОБВИНЯЕМА И ПОДСЪДИМА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА КОЙТО Е ИЗВЪРШИЛА ОТСТРАНЯВАНЕТО И ТРЯБВА ДА Е ЗА ПОСТОЯННО В ИМЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ТРЯБВА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА . ОТ ПРОКУРАТУРАТА СА ПРАВИ ДА ИСКАТ ПОСТОЯНА МЯРКА ЗАДЪРЖАНЕ ЗА ДА НЕ ИЗБЯГА И ДА СЕ ОКРИЕ ОТНОВО !!! ТЯ ЧЕ ЩЕ БОЛЕДУВА ЩЕ БОЛЕДУВА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ БОЛЕДУВАТ И СА ПОД ДОМАШНО ЛЕЧЕНИЕ ХУБАВОТО Е ЧЕ БОГ НЕ ИЗПИСВА ЛЕКАРСТВА - В ЗАТВОРА !!!

66

Българин

преди 9 години

Съдия Ченалова , ако прочетете "постовете" ще разберете как се чувства един несправедливо осъден. Сигурно имате доста такива ?

65

Анонимен

преди 9 години

Всички като се отзоват или опрат до съд са все в бялоо и пърхат с крилцата, пърхат.Като й връчат обвинителният акт, с удоволствие ще прочета опроверженията й.

64

колорадо

преди 9 години

Жената е права.На никого не е навредила.Който си е платил е доволен.

63

ha ha

преди 9 години

Продължавай да се ЧУДИШ, на нас ни е ясно на кои си навредила, циркаджийка.

62

Анонимен

преди 9 години

Браво.Дадохте трибуна и на тази чума - поне всеки да се увери, че тя няма нищо общо ни с морал и с закона.Взимане на съдебни решения без мотиви и обосновка с очеваден голям материален интерес не е ли повод да търка наровете? А и други съдии го правили, почти всички даже, ами значи е те са за зандана....