33

ДО 21

преди 9 години

До ГенатаХа, познай, кое от двете?! :)))

32

Do 31

преди 9 години

До АнонименДа! Ах, тези лоши американци.Друго си е както е в БГ и Русия...да унищожим твореца, още докато е жив...ама на високо морално ниво :)Големи моралисти се извъдихте всички в този форум.И защо хората да не отидат да видят последния филм на човека?Защото това не било морално...и т.н. децата му ще спечелят от филма също.

31

Пако

преди 9 години

Филмът е успешен, защото заложиха на връщането към първите 3 филма - събраха старите актьори, показаха отново същите модели автомобили, дори на няколко момента звука на колите беше взет от първата част (това малко хора могат да го усетят, само истинските фенове на поредицата). Екшъна беше в повече, но пък то не може само на автомобили да се разчита. Разбира се и смъртта на Пол изигра голяма роля за тоя милиард. А края беше адски затрогващ, Титаници и Тетрадки чушки да ядат.. едва не се разплаках

30

Анонимен

преди 9 години

Еми, имали - дали. Никой не взима насила парите от хората.

29

Анонимен

преди 9 години

Бойко изтегли 16 милиарда за една нощ.Той е по-бърз!

28

Реалист

преди 9 години

До АТАКИСТГЛедай Drive от 2011 - ще ти хареса. А за бързите и яростни - посредствен филм е, но масите това харесват.

27

Анонимен

преди 9 години

Ако Пол беше жив нямаше и половината на това да направят... всички искаха да видят последният филм на Пол Уокър... жалко. Да почива в мир.

26

NY

преди 9 години

абе това е колко бюджета на РосКосмос, стига да не е бил в рубли, че тогава става въпрос колкото една френска кола, била тя и по-луксозна ...

25

Анонимен

преди 9 години

Тоя милиард беше причината да утрепят Пол.. За пари.. за пари.. на ционистите говори

24

Анонимен

преди 9 години

Бърз милиард на гърба на един мъртъв актьор! Това е истината! Американците бизнесмени познават лицемеритето на хората и го използват да правят пари. Така правят и пари с холограмата на Майкъл Джексън. А иначе го плюха и съсипаха, докато не се самоуби!

23

умрял холивуд

преди 9 години

Великият Брандо преди десетилетие се изцепи:откакто *** взеха холивуд кино няма няма и да има. В случая е така. Население ковто не знае че има и други континенти че Турция не е пуйка иче има държава Франция каква кинематография може да създава. Гледайте и после не се чудетезащо децата са ви *** но да ама не и вие сте такива.

22

FR

преди 9 години

Подобни филми са чалгата на киното. Гледат ги и им се радват същите "интелигенти". После тръгват с трошките си по пътищата и претрепват със себе си и невинни хора.

21

Патриот

преди 9 години

Все пак да гледаме позитивно на нещата ,това вече трябва да е последната серия!

20

Анонимен

преди 9 години

Гледах го на 4DX, защото единственият смисъл беше да усетя скоростта, вибрацията и емоцията. Много момичета въздишаха по мускулестия Вин Дизел, а аз се зарекох да стана като него.

19

Гената

преди 9 години

Това е невероятно количество пари. Като знам, че всички работещи българия за 1 месец горе-долу произвеждат стоки и услуги за такава сума. Или ние сме много зле, или американците са супер добре.

18

АТАКИСТ

преди 9 години

до 15Брачед, тя реалността е ясна. Няма какво да съм на ТИ с нея. По скоро си задавам въпроса защо на такива като теб им харесват компютърните ефекти в такива филми. И не ме разбирай погрешно- обичам фантастиката, НО когато е оправдана- тоест когато има за какво да се наложи, както в Терминатор 2 например- най-великият фантастичен филм. Има много фантастични филми, но с ГМО ефекти, тоест с отровна компютърна некадърност захранени. Понял?

17

Патриот

преди 9 години

Филма бил *** ,ами след първия не разбрахте ли че всички следващи части са общо взето един и същи фил заснет няколко пъти!Разбира се смъртта на някой актъор във екшън продукция е ,като джакпот за продуцентите и студиото!

16

Легендата

преди 9 години

Хубав филм, но ако не беше историята със смъртта на главния герой, трудно щеше да вземе повече от 300-400 милиона. Всеки случай се възползваха повече от перфектно от ситуацията. Първата и петата част въпреки това ми допадат повече.

15

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Дали филма е добър не знам. Такива олигофрении не гледам !Знам обаче, че много *** гледайки този филм ще се помислят за пилоти от Формула 1.А, това ще доведе до още катастрофи и още умрели хора в България.Новото поколение си мисли, че животът е интернет игра - умираш и после натискаш "Рестарт" ... :)

14

Анонимен

преди 9 години

аз си искам парите обратно.. откъм ефекти и екшън беше супер, но сценария беше пълна боза