28

мразичервенотиквеник

преди 9 години

Тоя дебелия пингвин ,като го видя ми се драйфа откровенно...

27

Дебелана защо ...

преди 9 години

... ходи само да им пречи.

26

SEX-PORNO-ROCK

преди 9 години

Това момиче Павлова много радва мъжете в ГЕРБ затова не е уволнена заради несправяне с Зимната обстановка

25

наблюдател

преди 9 години

Около 2000г.Станишев обеща да пътуваме в Гърция по магистрала за ЕП по футбол2004.Тогава видях два булдозера и трима македонци малко след Перник да бачкат.През 2008 магистрала нямаше.Помните ли другари-съмнявам се.Известни сте с късата си памет.Не толкова отдавна пък обещаваше да не става евродепутат.Знам че не си спомняте.Бих ви каза и за др.обещания но нямам време.

24

до27

преди 9 години

явно си коста запознат, щом не правиш разлика между археолог и общ работник

23

Анонимен

преди 9 години

Скрийте снимката, защото и двамата са в нарушение по ЗБУТ. Да не говорим за работниците на заден план. Сигурен съм че не са и инструктирани. Първите не спазват правилата , какво да говорим за общите работници, а после защо има злополуки.

22

Румбо

преди 9 години

За 10 години при комунизма-130км магистрала Тракия.За 25 години демокрация-още 250.Какво излиза-въобще няма значение общественото устройство,резултатът е един и същ.....

21

Анонимен

преди 9 години

Неравностите са в главите ви, червени ***! Пикайте сега газ, че ГЕРБ ще довърши магистралата, която вие умишлено бавихте цяла година.

20

Анонимен

преди 9 години

Станишев умишлено не строеше магистрали с цел повече хора да се избиват по неговите селски пътища с неграмотен чалга електорат. Естествено след такова *** решение народът за 9 месеца го изрита от власт.

19

шоп

преди 9 години

Пропагандата на Бойкомунизма ни залива...Как се крадът 16 млрд.!?

18

Анонимен

преди 9 години

Вие виждали ли сте съвременен кантар за камион -събира се в пътнически сак от по големите.Данните от замерването излизат ниправо на компа а може ив НАП.Само желание трябва.

17

Войвода

преди 9 години

13-ти,това е грозната реланост,която ни очаква...Тези докато крадат като обезумели от инфраструктурни проекти и изсичат гората,населението удря дъното :(

16

observer

преди 9 години

До СРАМ СРАМ --Историята на маг.Тракия почва през далечната 1964 с решение на мин.съвет на НРБ а баш строежа през 1975.До 1985 стигна Пловдив.Американците за 5 години направиха ЖП линия от Атлантика до Тихия океан.И то през хиляда осестотин и някоя година.А партийците през 80год на 20век 100тина км.за 10години.Тогава едни партийци от местен и национален мащаб рязко забогатяха.

15

Petio

преди 9 години

Такава магистрала може да има само в Бг - неравности по цялото трасе на ново положения асфалт.

14

Анонимен

преди 9 години

Жалки циркаджии, то само с PR не става, трябва и кадърност. Или пак ще има счупени като фавли магистрали и то няколко месеца след тържественото им откриване.

13

художника

преди 9 години

До Анонимен 16Прав си, ама само чрез кантар можеш да имаш документ с който да докажеш, че дадено МПС е претоварено. Иначе това е начина !!!

12

Анонимен

преди 9 години

Има хора които само с поглед могат да установят дали един камион е претоварен и ще са прави в 8 от 10 случая.Само един поглед на ресорите и е ясно дали трябва да го качваш на кантара.Пътна полиция спокойно може да прави и това.И след това който собственик на транспортна фирма си иска товара и камиона си плаща и продължава.

11

vesko02

преди 9 години

Не знам Павлова дали научи коя е Индира Ганди ,дали Цветанов пребори алтруистите,знам само че тези хора едно мислят ,друго говорят и съвсем друго вършат

10

СРАМ СРАМ

преди 9 години

Строежът на магистралата започва през 1979 година, преди 36 години.Това е факт! Мен лично би ме било срам като министър да застана на една 117 отсечка в строеж от 36 години и да обеснявам каквото и да било!

9

Анонимен

преди 9 години

Само като си помисля какво е демографското състояние на държавата, с каква скорост се топим и разбягваме и с какъв цвят ще е преобладаващото население след 15-20 г., направо ми се струват безсмислени и магистралите, и залите, и метрото и което и да е било начинание. Не мога да се зарадвам на нищо, честна дума...