93

Анонимен

преди 9 години

До китаецти си украинец, "съкп приятел"

92

Бай ви Ганя

преди 9 години

До АнонименМаккейн няма да ти носи газ в туби ами ще ти донесе малко ГМО семена от там ще си отгледаме такива култури употребата на които произвежда много газ и ако не използвате еспумизан направо може да си пълните сами тубите с газ. Нещо като самозадоволяване. Така и монсанто доволни и руския газ вън от България и Маккейн ще си върти синджирчето без да се изпотява.

91

Сандо

преди 9 години

Германия е износител нр.1 в Европа и си подсигурява нови развиващи се пазари - затова ни прибраха и нас и румънците. Да им купуваме праха за пране, да им караме колите и да им слугуваме на туристите

90

до 134

преди 9 години

Защо да не е вярно,ако е от ТАСС, всеки иска да реализира продукцията си, полша още пробутва ябьлките си и зелето си в чужди опаковки на там-разкрити са-сега да си ги ядат сами,Чехите са откриди нов паметник на незнайния воин ,Меркел под натиска на обществеността сьщо иска икономич,сьтрудничество иначе всичко което се изнасяло за Русия сега ще трябва да си го гледат сами, Путин отговори достойно-НИЕ СМЕ ОТКРИТИ ЗА СЬТРУДНИЧЕСТВО СЬС ВСИЧКИ НА РАВНИ УСЛОВИЯ И УВАЖЕНИЕ,

89

Анонимен

преди 9 години

Бабата и ***,ще се оправят,в името на икономиките си,те един без друг не могат. Ние после, кво ще правим,сигурно Маккейн,ще ни носи газ в туби

88

Анонимен

преди 9 години

DATGAVITE OT EVROPEISKIAT SAUZ SA VASALI I ROBI NA GERMANIA.

87

Анонимен

преди 9 години

само като прочетох "предаде ТАСС" и спрях да чета нататък :)

86

Анонимен

преди 9 години

Тук един пише за "комунистически" бастуни. Комунизма беше и си остана на теория. Ако е имало истински комунисти то те са избити или измрели отдавна. Партията БСП приемник на КП е най-дясната в политиката си спрямо народа си и сега загива след десетилетия лъжи и кражби. Спасителите от ГЕРБ са безмилостни крадци и демагози които са продукт на БКП. Обедняването и безнадеждността при тях са задължителни. В ГЕРБ има повече БеКаПейци отколкото в БСП. Кои са ***???

85

Анонимен

преди 9 години

Значи баба Меркел прозря най-накрая, че трябва да възроди ГДР като една обширна свободна икономическа зона за всички със строги правила против ГМО-тата и против екологично-замърсяващи производства. Това е пътя на самостоятелността и прогреса на ЕС срещу САЩ. Аз си пазя още флага на ГДР. Вгледайте се в герба му.

84

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера от къде идва тази нашенска простотия, генетично ли е или се придобива? Българина, обикновеният човек, уважава Руската култура и народ които като нашия не може да отговаря за политиката на правителството което исторически го е предавал и продавал. Поради тази продажна жилка винаги сме били на губещата страна за което народа няма вина. Има една вина само, безкрайно търпелив!!!

83

брей

преди 9 години

Браво, бабо Меркел!!! Най-накрая прозря, че те изпързаляха зловещо твоите партньори от другата страна на...хубаво си помисли с кой ще правиш бизнес и ще търгуваш, с кой ще подписваш споразумения и т.н., и кой ще ти продава газ, шисти, пасти и други полезни изкопаеми.

82

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 122Защо не се снима за спомен, само залепените надписи на някой болен русофил няма да променят факта, че България е , и ще бъде в НАТО! Никакви съюзи с ***- никога повече!

81

до 109

преди 9 години

"Смешници -пенсионери" ...само един много глупав и *** човек може така да се изразява. Вие сигурно нямате възрастни роднини. Сигурно сте и много млад. Но това не ви прави повече от всеки друг. Това което ви готви Калфин с подкрепата на Борисов относно Пенсионната реформа ще го усетите лично когато остареете. Ако стигнете до пенсия. Ако не парите ви ще изчезнат в общият кюп. А политиката на Путин не е концентриран израз на мисленето на Руският народ и култура. Народите на България и Русия се ув

80

Анонимен

преди 9 години

До до 109За това сме си виновни ние- хората помагат ама простия българин на никой не вярва, той неможе да усвои и съгради- трябва да открадне и да "живее" известно време- после всички са му виновни, че той е *** и останал без пари.

79

до 115

преди 9 години

"С тази сума разполагат едва 2,7 милиона, а с по-малко на месец живеят 8 на всеки 10 души"__________________Разбирам, нямаш собствена мисъл и затова копираш разни числа оттук оттам Ама поне като копираш, погледни го после, де! Не виждаш ли каква глупост се е получило?!

78

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 113Така ли комунистическа подлого :) По-големи врагове на европейска България - от русофилските пенсии няма! Ама то с времето идва и промяната. Пък вие си мразете- това не променя факта, че живеете в ЕС! Ако пък толкова ви е проблем- Сибир е голям.

77

до 109

преди 9 години

Не прекалявайте с алкохпла през деня.

76

Анонимен

преди 9 години

Братята американци ни донесоха свобода и демокрация и сега ядеме банани и портокали а не като при социализма да чакаме на опашка за два портокала, и сега всички магазини са корекоми и си купуваме маркови дърнки и маратонки и фанелки пума от мола и караме западни коли а не лади.

75

до 111

преди 9 години

Спрете употребата на наркотици, те ви убиват бавно.

74

до 109

преди 9 години

Новото време дойде..С 50% е нараснала издръжката на живот в след влизането в ЕС според КНСБ. 384 лв. месечно са били достатъчни за издръжка на член от семейството през 2007. 2014 животът е поскъпнал до 562 лв. на месец - ръст от над 46%. С тази сума разполагат едва 2,7 милиона, а с по-малко на месец живеят 8 на всеки 10 души. Под прага на бедността са 23% от домакинствата. Само двама на 10 имат достатъчно пари, за да покрият нуждите си за месеца. 1,7 милиона българи преживяват с точно 7 лева