54

Анонимен

преди 9 години

До 126-като е толкова велика Русия ,що не се преселиш върху ,,величието ,,и бе овен,ами тролиш .*** си ти

53

Хубава статия, почти

преди 9 години

До ПЕНТАГОНОВНикът ти от формата на черепа ли ти е? Само *** ъгли! Индонезия е мултиконфесионална страна. Освен мюсулмани, има будисти, хиндуисти, католици, анимисти. Писна ми да просвещавам тъпоъгълници! Индонезия е мирна страна, но много мощна и винаги е била в добри отношения с Русия. Русия е действително най-великата страна, а народа й го обичаме. С изключение на шепа кресливи соросопентагонални ***!

52

Анонимен

преди 9 години

До АнонименвинеНай-великата държава е България бе ***. Аман от руски ***

51

Анонимен

преди 9 години

Да живее Русия, най-великата държава в света.

50

Янис Варуфак-ф-факис

преди 9 години

ВАСИЛЕВ. ГОЦЕ ПЪРВАНОФ ПРИБРА ИРАСКИСКИЯ ДЪЛГ..ГОЦЕ ВЗЕ В ДЖОБА СИ 3 МИЛИАРДА ДОЛЛАРА. ОТКЪДЕ ЩЕ ИМА ПАРИ ЗА ПАРТИЯ И ЗА РЕЖИЙНИ ??ТОВА Е ОГРОМНА ЛЪЖА ЧЕ ИРАК НЕ БИЛ ПОНЕ ВЪРНАЛ НЯКАКВИ ПАРИ.ВСЕКИ МЪЛЧИ, ЗАЩОТО МНОГО ХОРА СИ ДЕЛЯХА ОТ ТАМ СЪЩО !!

49

Румбо

преди 9 години

Ами кой каквото има-това изнася!Ние като нямаме нищо само внасяме...Между другото,*** нали ревяха,че Русия изнасяла само суровини?Е сега ще получат удовлетворение-руски износ на готова,високотехнологична и с висока добавена стойност продукция на силно конкурентен пазар.Някакви забележки?Може би ще кажете,че само САЩ има право да изнася оръжие?

48

Шоп

преди 9 години

До циника А младежката колко е? Знае се, че винаги младежката е доста по-висока от общата. Освен това във Фашистка *** Статистиката е известна с потьомкинските си деревни?

47

Шоп

преди 9 години

До циника40% младежка безработица в много от държавите---------------- Според тебе във Фашистка *** колко е младежката безработица?

46

Анонимен

преди 9 години

до Дежурна журналистка"Моята приятелка, Елха, ми създава много работа, всеки път, когато е на смяна. Тази вечер по нищо не се отличава от всички предишни"Няма ***. Такова лице не съществува. Това е псевдоним, използва се от различни журналисти. Директората на Истината в Брюксел който беше открит наскоро спуска теми които всяка страна членка трябва да публикува за да имат възможност гражданите на ЕС демоктратично да научат истината, и "***" е един вид инструмент на истината.

45

наблюдател

преди 9 години

А бе, прави ли ви впечатление, че някакви хора четат новините само за да обясняват после в коментарите как всъщност трябвало да се напишат тия новини, че даже и кои точно новини трябвало да се напишат!Да им се чудиш, що въобще четат новините!

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 109РУСИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА!

43

грую

преди 9 години

До Дежурна журналисткаМоже ли да Ви помоля за една вувузела?? Е, не съм "казашки със сирене" ама все пак..............

42

Анонимен

преди 9 години

До ПЕНТАГОНОВ САЩ-муджахедини ,АлКайда , ИДИЛ, Ал Багдади на снимки с Маккейн,България-Правец-Н. Младенов (синът на ДС)- ГЕРБ, покана ,среща с ръководителите на ,,Сириската опозиция,,и ХОП ,ръководителите на ,,Сирииската опозиция,,,вече шефове на ИДИЛ. Честито!И нии, сме дали нещо на ...ИДИЛ.Че и оръжие ,на туй отгоре!

41

Анонимен

преди 9 години

Русия и САЩ са най-големите играчи в света, ако нямат тези оръжия те нямаше да са толкова мощни. Кой как води дипломация знаем всички - и едните и другите с бой когато трябва и когато решат да налагат кефовете си из света. Лошото е , че невинни хора го отнасят навсякъде където има наченки на военни действия.

40

Анонимен

преди 9 години

Да живее Русия?Да -> +Не -> -

39

Анонимен

преди 9 години

Агент Кени Стоктън!ЦРУ!! - *** с раздвоеното съзнание...Ми спрете му тока в тази лудница бе, нека се кротне, да си пийне хапчетата и да събере сили за утре, когато пак ще ни освежава със скечовите си от измисленото ЦРУ.Вижте там, санитарите! Сложете му една успокоителна ризичка, че може и да е опасен.

38

Ето и линка

преди 9 години

Лист на войните на USA:en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_the_United_States

37

Анонимен

преди 9 години

Ало, пропагандаторите от Днес БГ.Не спряхте да пишете глупости за Путин. Вероятно затова ви и плащат от USA посолството или някое предателско НПО, което върти подривна дейност с пари от САЩ...Ама спрете се бе, че изтъркахте тази плоча. Втръснахте на всички.Хайде сега за разнообразие напишете нещо за политиката на цветните революции на САЩ, политиката на канонерките, пак на САЩ, политиката на демократичните бомбардировки от САЩ и ред други подобни. Няма да пишете нищо, не лаете който ви храни

36

Дежурна журналистка

преди 9 години

Моята приятелка, Елха, ми създава много работа, всеки път, когато е на смяна. Тази вечер по нищо не се отличава от всички предишни - безобразни буламачи от несвързани извадки от любими дезинформационни централи, поднесени в съвършено просташки журналистически диалект. Все пак, аз неуморно продължавам да й помагам и в случая й препоръчвам да прочете практически безкрайния списък от войни (пардон, дипломация с пушки), който любимият й идол EUSA е записал в тефтера си до сега. And still counting...

35

Анонимен

преди 9 години

Руските *** пишат по трима в статия - един се прави на лош, един му се противопоставя, а един се прави на умерен и така си прокарват опорните точки. Най-добре въобще да не им се отговаря.