21

ОСТАВКА

преди 9 години

Министър Павлова - ОСТАВКА

20

Анонимен

преди 9 години

Каква наглост трябва да имаш за да кажеш,че винетките няма да скачат.Българският шофьор от години плаща данъци за колата,винетки,гражданска отговорност и идете и вижте пътищата на България - "Лунен пейзаж".Колите си ги разбиваме за 2-3г. и никой не носи отговорност за това.

19

Анонимен

преди 9 години

По-добре скъпи винетки от колкото най-саъпата пиар агенция наречена правителство,самохвалещо се по цял ден по магистралите като последните ***.

18

--

преди 9 години

Значи още един месец няма да скачат винетките.

17

До 123

преди 9 години

Това не го решаваш ти, а хората които гласуваме. Взимай си копейките и трай, защото *** които ти плащат да плюеш, ни докараха до това дередже. Панимаеш ?

16

Анонимен

преди 9 години

Минете по околовръстния път на Елхово, който води към Лесово - половинметрови трапове има, а тая *** на снимката три пъти му прави "първа копка" на ремонта, а не е барнат с десетилетия.

15

123

преди 9 години

До края на мандата на герберастите - това значи, че не им остава много.

14

ХАХА

преди 9 години

До ГеоргиСтига с тези митове какво били построили били по времето на комунизма ...Едва ли има друга страна която за 40 години да няма поне една завършена магистралва , това беше в България.Начало на строителство на магистрала Тракия 1965 година в края на ерата Живков за 25 години бяха построили магистрала до Правец , на Хемус и до Пловдив на Тракия ......Невиждано постижение за 25 години - 200 км построени магистрали УаУУУУ по 8 км магитрали са строили на година , било е мега постижение

13

Анонимен

преди 9 години

Е,купувам си винетки-ама,пътищата са много-много зле ..Каква е файдата да си купувам като си чупя колата?!

12

БРАВО

преди 9 години

Ако искайте купувайте винетки , аз за по 5.50 лв на месец , колкото една кутия цигари няма да треперя.Глобата за без винетка беше май 350 лв , а винетката за цялата година ми е 67 .Много съм доволен че ще ремонтират основно старите участъци от Тракия , което значи , че вече съвсем спокойно при спазване на ограничението от 140 км , ще може догодина да се стига от София до Бургас за 2.45 минути , а само преди няколко години се пътуваше за по 6 часа със задръстванията на петолъчката

11

Анонимен

преди 9 години

Дебелата Берта може само да дръндори. Нямало да вдигат цената?!? А защо да плащаме винетки при тези разбити пътища? Така пътуването ни излиза тройно защото пораженията си ги плащаме чрез ремонтите. Така е когато във властта са внуците, децата и слугите на комунделите.

10

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да престанат да обикалят и да се снимат по пътища и селски спирки, че да изглеждат много работещи! Защо отидоха днес?! Защо не отидоха в понеделник, да го кажат на тия дето им отидоха съединителите, че да се движат в колона по един по магистралата! Що ритници щеше да отнесе големия *** на Лилето, не е истина...!!!

9

Анонимен

преди 9 години

Аз пък как ще си купя винетка, ако ги повишите! Не че не мога да си позволя и двойно да я вдигнете, но ако се направи една калкулация поне 70% от цената я прибират вашите хора с поръчките!

8

Анонимен

преди 9 години

Сладкодумна е Лилето , то си е по наследство.Дядо й Георги Павлов през 44-та г. става партизанин в бригада Чавдар. След това заема високи постове, сред които директор на Химкомбината в Димитровград, член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията . Нека да хиляди мандата и на внучката....

7

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

До станишевия *** Георги:Те са ги построили, а поддържат ли ги? Защото след като не ги поддържат нямат право вече да са на тях, нито да дават акъл къде да отиват парите на тези, които карат всеки ден по тях!

6

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

Винетките трябва да се увеличат най-малко двойно. Който не иска да плаща няма да кара кола. Не всеки ***, който гласува за Станишев и грозника Орешарски да ми взима пенсия, която аз им плащам, а тези търтеи да ми викат, че асфалт не се яде.Като не се яде асфалт няма да карате по него, червени мързели!

5

Бивш член на БСП

преди 9 години

Интересно защо БСП не заби два пирона при Станишев и Орешарски . Да ви кажа ли , защото нищо не ги интересува освен да крадат и ликвидират банки . Това другарите го практикуват вече 50 години . Хвала на такЪва партия .

4

Анонимен

преди 9 години

Здравейте копейки, как сте, девалвирате ли ;)

3

Анонимен

преди 9 години

Е НАКЪДЕ ДА СКАЧАТ? ОТ 4 ЛВ. В НАЧАЛОТО САМО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ГИ КАЧИХТЕ НА 10 ЛВ. И ЗАЩО ДА КУПУВАМ ВИНЕТКИ КАТО ПЪТИЩАТА СА КАТО ШВЕЙЦАРСКО СИРЕНЕ? ПРЕДИ 2 ДЕНА МЕ ИЗДОИХА В СЕРВИЗА С 500 ЛВ. ДА МИ СМЕНЯТ НОСАЧИТЕ И КОРМИЛНАТА ЩАНГА. ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ КУПЯ ВИНЕТКИТЕ???? ДА! АМА ДРУГ ПЪТ!!

2

Грухяна Павлова

преди 9 години

Разбрахме се да прецакаме следващото правителство.