29

възмутен

преди 9 години

Как няма да се топим като нищо не се прави за нас живеещите тук - децата ни бягат в чужбина а ние плачим по тях че не можем да ги задържим - но върхушката това не я интересува - те се гледат далаверкиер и имотите си в чужбина и хич не ги интересува че народа мизерства и няма пари дори лекарства да си плати а камо ли сметки за ток и вода да плаща а за храна пари няма - *** народ сме че мълчим и нищо не правим да променим България и да изхвърлим всички от това управление !!!! АТАКА и стачки !

28

Анонимен

преди 9 години

NAPUSKAI BALGARIA--TUK TE SMIATAT ZA BROIKA,A NE ZA COVEK.

27

Куция катър

преди 9 години

Единственото спасение е Терминал 2.

26

bebok

преди 9 години

Niama strashno. Vsichki shte umrem.

25

Анонимен

преди 9 години

7 милиона българи от тях 1 милион етнически турци и 2 милиона роми. Та какво остава 4 милиона етнически българи. Колко от тях не само по документи живеят в България също не е ясно.

24

дебелогъз депутат

преди 9 години

това е много хубава новина,незабавно да се приемат повече имигранти от Сирия и от Авганистан .

23

???????????????

преди 9 години

"БАВНО?"????

22

Анонимен

преди 9 години

о велика демокрация,ти ни изяде сьс свойта интеграция

21

Анонимен

преди 9 години

До ЦветанкаРуснакът всъщност е агент на ЦРУ, не знам дали знаете :) Просто целият свят се управлява от едни и същи психопати и *** :)

20

Смятам и не мога

преди 9 години

Единственото, което разбрах е че има близо 400 000, които са в работоспособна въьраст, но не работят..... Толкова много миньори сме произвели?

19

Цветанка

преди 9 години

Как няма да изчезваме като от 1990г.ни"управляват"психопати и ***! То и предишните бяха ***,но поне руснака им държеше юздите донякъде!....

18

Анонимен

преди 9 години

ей на това му се вика демокрация. Що така бе ***, нали комунистите избиваха населението, а Западът беше велик.

17

Мангал

преди 9 години

Оп идвааам!

16

До Анонимен 19

преди 9 години

Давай, в Маскве те чака рая! Досвидание, на добър път и да пишеш! Чакаме те за коледааааа

15

До Мунчо

преди 9 години

Забрави да напищещ ФАКТ!!!! и КАЗАХ!!! така ти се увеличават копейките. Гарантирано то Болен

14

Мунчо

преди 9 години

До 15 години няма да има България- ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!

13

Анонимен

преди 9 години

Супер , и аз се махам след няколко месеца ,жалко че бавно става уреждането на документи ,колкото по далече от тук -толкова по добре.Фалшиви патриоти не ме интересуват - от рода на ''хубавата природа '' /изсечени гори и застроени плоши/ ,''близките ти са тук'' /почти всички приятели и връстници НЕ СА ТУК /'' баба ти и дядоти'' /починаха в следствие на великите пенсии ,здравеопазване и като цял хубавия живот вБг/ ''майка и баща'' /над 40 год стаж -и мизерен живот имат/.В БГ е ужас просто

12

Анонимен

преди 9 години

На копейкаджиите пак им се привижда световна конспирация за геноцид над българите.

11

Анонимен

преди 9 години

До до 10Така е, не мога да назова такъв политик, но като няма и кой да им рОботи, какъв бизнес ще правят :) Нали трябва да прецакват някой, то няма да има кой, от ромите ли ще вземат, на тях сега само им дават различни неща, за да гласуват за тях на изборите? Нямат шанс да оцелеят, ще трябва и те да отидат в чужбина :D

10

Анонимен

преди 9 години

Украинските журналисти в последните дни намаляват още по бързо. Днес са открили убита една хубава редакторка на украински вестник. Де да беше станало по на изток, Коритан и подобни плюскала вече щяха да са в директен ефир по всички ,,водещи'' родни медии и да произнасят правилно ориентирани *** поучения.