15

Паниковски

преди 9 години

Убиват аскувскуту в Монако.6:1,4:1

14

4

преди 9 години

Както казах по-долу Дришката е АБОНАТ на Монфи.6:1 е доста злобен бой.А на "6" (CummON) който "експертно" се изказа че селячето щяло да бие Монфи в два сета,горещо му препоръчвам да смени попрището с нещо като надуване на дудуци и т.н.

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11Селски, това да бухаш с бухалката каква професия е че не се сещам?!Аааа, сетих се. професията е .......... КЛОУН. Забавляваме хората.Е, циркаджии дал Бог.

12

observer

преди 9 години

До всички анонимни хейтъри-що ви е страх да си напишете имената бе момчета?Най вероятно не сте стигнали и до нациналното първенство обаче се мислите за много големи тенисисти и спецове.Злобата към успеха на другите показва биологически малформации.

11

Анонимен

преди 9 години

Гришо беше преди 5 години вече е заслужил всички да го наричат ГРИГОР.ВЕЧЕ Е голям мъж.Ракетата му е голяма.Питайте Маша.

10

АНОНИМНА

преди 9 години

БРАВО ГРИША! ПАК ДОКАЗА ,ЧЕ СИ БЪЛГАРИН И ТО ДОБЪР.ПАК ЯДОСА ЗАВИСТЧИИТЕ- ЗА КОЕТО ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ. ДА ДУХАТ ПРАХА СЛЕД ТЕБ И ДАНО СЕ ПООЧИСТЯТ СЛЕД ТОВА. ЧОВЕШКАТА ЗАВИСТ НЯМА ГРАНИЦИ. ЛЕЛЯТА ОТ ПАЗАРДЖИК91107

9

Анонимен

преди 9 години

Първо - не пада от всеки, хейтъри гадни. Второ, дори и да пада понякога доста нелепо, самият факт, че играе с най-добрите в света, е доста показателен. С думи прости, той е СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ. А вие сред най-добрите ли сте в професията си? Едва ли. А ако сте, не ви прави чест да се отнасяте с такава злоба към човек, който следва мечтите си и ги постига.

8

Анонимен

преди 9 години

Монфис млати здраво, но като техника Гришо го превъзхожда.

7

mdaa

преди 9 години

До azМонфис си клати топките и ушите. Абсолютен пън за гледане, чак дразни. Иначе е силен. ама що се прави на ***/....

6

Къмоон

преди 9 години

Монфис не може да се сравнява с Роджер по нито един показател, нищо че днес го е бил - все едно Гришо като би Новак стана по добър от него?Мач с мач не си прилича, със сегашната си форма Григор може да бие М. в 2 сета, ако го притисне както Фонини.Днешният мач не го гледах, но явно пак е било същото.

5

Анонимен

преди 9 години

Честно казано, Монфис е доста по-неудобен противник за Григор. Предполагам, че беше дотук, но ако бие печката ще е супер.

4

Анонимен

преди 9 години

Ха-ХаДришката е АБОНАТ на Монфи и НЯМА победа срещу него.Тази от Букурещ бъдете добри да не я броите защото печката беше КОНТУЗЕН.

3

Къмоон

преди 9 години

Късметът обича силните - на четвърт финал може би най-преодолимият съперник досега! Браво на нашият сънародник за характера и силната игра.Ако играе както досега на този турнир, ще бие Монфис със сигурност. ПП. Ако М. почне да куца здраво, да се превива, лицето му да се издължава "от болка" и т.н. Григор да не губи концентрация и да бди - след цирка М. ще го атакува с най-доброто, на което е способен.

2

mdaa

преди 9 години

Григор извади късмет. Няма да играе с един силен противник. Ще играе с този, който го победи !!!!Ба*си якия късмет !!!

1

Анонимен

преди 9 години

Днес не им е ден на швейцарците. :D