8

Анонимен

преди 9 години

И двамата са безработни, което провокира множество коментари в социалните мрежи. Един от тях гласи: "Явно комунизмът е толкова хубаво нещо, че дори безработните могат да си позволяват да карат суперколи".Радвам се, че има китайци които критикуват комунизма. Така е редно, така трябва.

7

Ангел

преди 9 години

Е безработни били.Тез в социалните мрежи са много плиткоумни.Да не са ги купели те тези коли.Да са живи и здрави мама и тате.

6

Анонимен

преди 9 години

До 4кога си бил в Китай да видиш, че работят за по няколко долара на седмица. Бил съм в различни градове на Китай поне 20 пъти и мога да кажа, че са светлинни години пред нас и ние не се очертава в близките 100 години да се доближим до тяхната инфраструктура, битови условия и стандарт на живот

5

Анонимен

преди 9 години

5, искаш ли да емигрираш в китай и да видиш какви са им диктаторските сметки за ток и как изобщо живее едно средностатистическо семейство. Или като си роден комунист явно се чувстваш имунизиран срещи натрупване на знания и проява на някаква мисъл различна от ядене, пиене, ср**е и пропаганда. А и като не ги харесват Европа - заминавай за Китай. Живей в диктатура, радвай се и ще се радваме да не чуем повече за теб.

4

Анонимен

преди 9 години

"Явно комунизмът е толкова хубаво нещо, че дори безработните могат да си позволяват да карат суперколи"."Хехе, е явно не е чак толкова лошо нещо, щом западът иска Китай да му произвежда продукцията, поддържа добри отношения с тях, а всички от изток до запад се скъсват да се четкат на Китай. Даже Плевнята не пропусна да се отърка в китайците, изтъквайки комунистическото ни минало. Що така?

3

до 4

преди 9 години

Да. Прав сте, но при нашата седерастка демокрация по малко равните нямат работа и нямат пари за храна и за "демократичните" сметки за ток и вода.

2

Анонимен

преди 9 години

И тук има гонки обаче между голфове

1

55651

преди 9 години

Да беше сега бай Тошо, да ни връчи по едно безплатно Ферари.