32

Коце Мастиката

преди 9 години

Русия ще пребъде! За разлика от САЩ!

31

Анонимен

преди 9 години

До 34 ти луд лиси или сега 6те полудява6.Руснаците са живеели по добре от Българите.Не даи боже да отиде6 във Русиия със кола.Ако се върне6 жив това зна4и си ударил джак пода от тотото.Всички са или другирани или пияни,или абсолутни не грамотни водачи.Но 100 проц със нова кола не отиваи,или си носи каска.На полицаите не спират.Апсолутно дива6ка държава.Те за това никои не смее да отива в Русиия.Само е хвалят по пресата.

30

Анонимен

преди 9 години

Без съмнение въпросните руски богаташи са част от международната спекулантска мафия, ограбваща хора от целия свят. "Партньорите" им от други сектори, явно ги прицелиха и им изиграха "донка".

29

до 52

преди 9 години

Да ти кажа руснаците друго говорят.....ама ти знаеш явно повече от тях.....все пак си на заплата на руското посолство....

28

Анонимен

преди 9 години

Това е началото. А бе, ***, защо събаряхте статуите на Ленин и Сталин ?

27

Анонимен

преди 9 години

в момента рублата се върна на нива от преди санкциите. 48-49. така че платената джурналистика няма как да манипулира.

26

до 47

преди 9 години

ти сам ли си верваш на писаното, за дременето.

25

ДА ама НЕ

преди 9 години

Значи,тук данните са неверни--Обяснявам--Проади ниският курс на рублата,много от руските олигарси,искупиха масово акциите и ценните книжа на големите руски фирми--демек,върнаха си пълният контрол над акциите на руските фирми-гиганти.Другото е,че те оттеглиха активите си(парите си) от борсите в Лондон и Ню Йорк и ги пренасочиха основно на борсите в Китай-Хонг Конг и Сингапур и Москва.Това доведе до вакум на борсите-падане на по -слабите валути и вдигане на курса рублата.......

24

ааа

преди 9 години

Дреме им на руснаците за долара,нали си направиха свой валутен сьюз.

23

Работодател

преди 9 години

Много са ми смешни наемните работници като зареват, че заплатите им били малки, че нямали пари за ядене, а в същото време си купуват чисто нови коли. Ето, вече излезе статистика, че българите отново са започнали да си купуват чисто нови автомобили. Явно имат пари, но това не е тайна за никого.

22

Розенкройц

преди 9 години

До Гледайте самоТака е, само *** са.

21

Ха де

преди 9 години

Всъщност какво излиза милиардерите в Русия обедняват заедно с хората там. Какво се случи в САЩ когато беше кризата. Милиардерите станах още по-богати. Тоест в Русия кризата я лащат и богатите.........

20

Илко

преди 9 години

Ко *** интересува в долари? Това е Русия и там е в рубли, в България е лева. И милиардерите в Русия са се увеличили! Уж руската икономика беше "съсипана" а се оказа , че Декември е имала ръст от 0,4 % . ***!

19

Дружок

преди 9 години

А българите, с колко ОЛЕКНАХТЕ, откакто клечите пред евроатлантическите си партньори? Колко заводи и фабрики затворихте? Колко българи останаха без препитание? Колко населени места обезлюдихте? Колко българи емигрираха? А?

18

Гледайте само

преди 9 години

Ротенберг, фридман, вакселберг

17

зиги

преди 9 години

Путин е деспот, може ли дa нaтикa олигaрсите в зaндaнa и дa пълни бюджетa с добив нa ресурси?Егaси диктaторa,,честно!

16

Анонимен

преди 9 години

Няма как да има БГ Путин, нема го бай Тошо лицемера и слагача,нема политик през тези 25г.който да помисли малко за БГ, няма партия,която да не е зависима ,абе нема бъдеще тая държава.При 90% песимисти .......Чакаме новия Стефан Станболов

15

Анонимен

преди 9 години

Браво бе, журналисти! От две седмици в Киев стават ужасни престъпления. Убити са вече седем депутата, журналисти а днес и един изключителен писател, редактор и журналист. Пълен фашистки терор! А вие си траете или броите парите на руските милионери! Трайте си, трайте, само може да ви съжалява човек. Бях решил въобще да не ви чета сайта, ама сега вече окончателно ще престана. Такова подлизурстване е просто неестенственно.

14

Я

преди 9 години

пак тоя ротенберг с виетнамското име

13

Анонимен

преди 9 години

Де да имаше един български путин !