59

Иво

преди 9 години

Явно при Бойко нещата се подобряват и хората започват да купуват нови коли.Няма значение дали са лични или служебни.Но не купуват "Лада", защото са едни ламаринени ковчези, а и са некомфортни и трошляци.Ладите преди 30 години бяха по-добри от съвременната Лада!

58

Анонимен

преди 9 години

Вероятно най-продаваната нова кола за лични цени е Mercedes S Class :D

57

Анонимен

преди 9 години

Това като с огромния ръст на покупки на мотори :) с продадени 400 вместо 300 година по-рано. Количеството на купени нови автомобили добре говори за жизнения стандарт. И то като се има впредвид, че 50% са служебни. И като се има впредвид, че най-много вървят Дачиите. Общо за лични цели в държавата се купуват толкова авомобили, колкото в един град с големината на Пловдив на запад.

56

Анонимен

преди 9 години

Продавачите на нови коли без значение как се казват са абсолютни грабители.Цените им са с 20% по високи от останалите страни в Европа.Не коментирам качеството на гаранционната поддръжка която е на светлинни години от нормалните страни.Цената обаче е два до три пъти по- висока от да речем Гърция.Мой познат си кара новата Sкласа в Солун на сервиз ,комбинира го с разходка за цялото семейство до морето,ресторант пазаруване и обслужванено му е на200%.по евтино.

55

A

преди 9 години

"Българите се юрват да купуват нови коли" ... Даа с доходи от по 700 лева и най евтина нова кола от магазина за 12/14 000 лева, масово се купуват нови автомобили. Пред всеки един дилър на автомобили има огромни опашки. Хората си пазят ред и спят пред представителствата ... малии то юрване то чудоо !

54

ha ha

преди 9 години

Тъй като желаещите са много за нови коли, а те не стигат за всички, вземете пак да въведете вноските по 1500лв, и да се чака по 12 до 15 години. Така де, да не се блъскат хората по опашки.

53

Анонимен

преди 9 години

бедният народ трябва да има поне един радостен лъч. Както пишат мнозина от коментиращите, масово хората ровят за храна в кофите за ***. Явно така спестяват и все повече успяват да си купят нова кола.

52

Верно бе

преди 9 години

"Българите се юрват да купуват нови коли"Верно е това. Одеве една тълпа юрнала се да купува за малко не ме премаза.

51

Анонимен

преди 9 години

мда юруш на новите коли ,и апартаментите също ,да не забравим и кредитите -всичко е на горе бе.Такъв напредък.И 70 000 души пътували в чужбина за празниците -толкова е богата 7милионна България ,значи ,да се неначуди човек,

50

Анонимен

преди 9 години

100-120 бинки за нова кола нямам, пък за по-малко не си струват.Затова ще си карам 7-годишната 5-ца с фул екстри

49

vesko02

преди 9 години

Човек би си помислил ,че Европа си има нов икономически тигър

48

Анонимен

преди 9 години

Важни е кой купува. Реален е ръста когато купувачи са частни фирми и лица. Ако основни купувачи са държавни учреждения и други на бюджетна издръжка това е просто преразпределение на обществени средства.

47

БЪРЗО СВЪРШВАТ!

преди 9 години

БЪЪЪЪЪРЗАМЕ ДА НЕ ВЗЕМАТ ДА СВЪРШАТ НЕЩО....

46

правилно

преди 9 години

и печалбите на застрахователите с повишиха с над 6%

45

anonimen

преди 9 години

neznam kak gi kupuvat,az vzemam 1000 lv v na6iq krai i me mislqt za bogat,ma za tokova ne6to ne si i pomislqm za6toto edin moi kolega stana pi6man s takava nova kola 90%vzemat pod 600lv i kak mislite spored men tqa statistika e za nqkvi firmi ne za lica

44

Анонимен

преди 9 години

Така е когато българина си няма друга работа си купува нова кола

43

Шаман

преди 9 години

Балонът скоро ще се спука обаче :) Реалността ще се окаже малко по-различна, но ще го разберете като изгърми :) Ще го разберат и "стоте" човека с новите коли, в един момент ситуацията доста ще натежи и икономиката ще потъне в дълбоки води :) Неосъзнатостта ви сега ще ви приземи :)

42

Кольо Камиона

преди 9 години

В момента моя чисто нов автомобил го закупува някой италианец или немец, ще го покарат 10-15 години да ми го разработят както е по сервизната книжка, че аз юркам яко и нямам време за смени на масло и други глезотии, ще го лъснат и стегнат в Дупница и ще си карам не просто нов, а "нов внос" автомобил. Може и нова сервизна книжка да ми дадат като подарък.

41

anonimen

преди 9 години

da vzemat gi na lizing i posle kato ne mogat da si gi pla6tat bankite im gi vzemat i gi prodavat

40

NN

преди 9 години

но пък това го има само в България: аз взимам 6000лв/м и карам Форд на 2години, офис асистентката взима 2100 и кара Audi на 5 години, а общия работник взима 1500 и каза BMW на 10г.. Шефът ми от Германия като идва тук си взима кола под наем винаги Голф или подобно, с заплата от 15000евро .... ориетна си е ориент. Тея комунисти достатъчно ни осъкатиха и мислене и манталитет. Превърнаха ни .... в прости роби!