22

Анонимен

преди 9 години

Някой питаше за смисъла от ЕРП.. Смисъла от ЕРП е да могат корумпирани политици - мафиоти на най-висико ниво да си пълнят джобовете ! Затова ЕРП От БГ нито се гонят нито глобяват....

21

До 32 Пачо

преди 9 години

... Но скоро и това ще стане, сигурен съм. Ще почнат малко по малко да се връщат в родината си, като виждат, че всичко почва да си идва на мястото, а и хората ще спрат да бягат същевременно от там.

20

Пачо

преди 9 години

До БългаринПоследните 4 години работя с доста Румънци. Основните ни разликите ни с тях са:1. Голяма част от тях са от големи семейства - 4-6 деца се приема за нормално 2. Църквите им са пълни. Неделя е трудно да намериш празна църква.3. Имат си Моника МаковейВсе пак да не надценяваме постиженията им - все още не познавам Румънец, който веднъж излезнал да работи в друга държава да иска да се връща. По това си приличаме (все още).

19

Мъка

преди 9 години

Те румънците с всеки изминал ден правят не крачка, а скок напред в развитието, ние до 5-6 месеца сме щеши да ги задминаваме, как ще се мерим с тях, ние трябва с Германия... Оххх, тежко ми е много.....

18

Анонимен

преди 9 години

Румъния затвори лукоил в Плоещ. Ние кога ще изхвърлим лукоил от България.?

17

Някой

преди 9 години

Аз отдавна вече се срамувам че съм българин! Затова и неходя да гласувам. Едни и същи са всичките, една и съща им е и касата наречена ДПС. Просто циклично се сменят през няколко години в зависимост кои кога колко са се "изцапали". Няма да тръгнат нещата в България докато незапочнат да се спазват законите от ВСИЧКИ, и докато несе създаде "средна" класа.

16

Анонимен

преди 9 години

Тия в Румъния като си нямат Костов,Царо,Серго,Бойко,Доган,то затова румънската им държава тръгнала да съди ЧЕЗ.

15

Georgi

преди 9 години

Smeeha im se vsichki na Rumancite, *** bili, takiva bili no sa na svetlinni godini pred Balgaria veche i po zaplati i po akul. Nai aburdnata i korumpirana durjava e nashata mila rodina za jalost.. Nikoi nqma da se naeme da izhvurli CHEZ ili MEZ zashtoto sa na godishna vnoska kum nqkoi ministur.

14

До Българин (но. 6)

преди 9 години

Румънците правят скок още преди влизането си в ЕС. Още от времето на царя докладите за съседите ни започнаха да дават индикации, че вече са по-напред от нас във всяко отношение. След 2007 просто се даде допълнителен тласък. И всичко това започна просто защото си оправиха съдебната система, особено в последнтие години - осъдени министър-председател, зам. мин.-председател, министри, депутати, магистрати... Казано по "нашенски" - евала на румънците : )

13

Анонимен

преди 9 години

Много интересно, Румъния осъди ЧЕЗ, а наште дупедавци треперят над ЧЕЗ, да не би случайно да сме изгубили "инвестициите", не било европейско, проблемът бил в нас, а не в ЕРП-тата, те са свещени крави...

12

Главоч

преди 9 години

Евала на румънците!Германеца не допуска да предприемаме каквито и да било мерки срещу ЕРП-тата. Това е корупция на международно ниво и у нас никой не смее да им се опълчи - включително Бойко. Дори нямаме нормален закон за задълженията на едно ЕРП - спират ни тока и мигасме като дискотека, но нямаш законово основание да се оплачеш на никой. Единствено в големите градове захранването е стабилно, тия след околовръстното - кучета ги яли!

11

Анонимен

преди 9 години

Там където има ДЪРЖАВА /не шайка корумпирани политици/ който си разиграва коня си плаща. Само не можах да разбера защо Румъния не може да ни е пример, според нашия министър председател Бойко Борисов! Може би защото вкарват политици в затвора и изземват незаконно придобитото имущество. При нас такива работи не може да стават - щото то май някои ще трябва да ходят в затвора, пък там не е комфортно, няма служебни мерцедеси и безплатна клоьпачка.

10

Анонимен

преди 9 години

Кой докара ЧЕЗ в България?

9

ЧЕЗън

преди 9 години

До extremistНе беше ли започнато от симеончо и завършено от боко?

8

Петър

преди 9 години

До extremistТо верно сме късопаметни, но чак пък толкова:reformi.org/reformi/privatizatsiya-na-energorazpredelitelnite-druzhestva-43/

7

Петър

преди 9 години

До extremistЯ се сети, кога беше приватизацията на енергото.

6

Анонимен

преди 9 години

От кога таксите в Еропейския съюз са в долари? Ей, *** работа.

5

Петър

преди 9 години

Не ги гледайте румънците, те не могат да са ни пример. Слушайте бат ви бойко к'во ви казва и ще стигнете далеч....в тресавището.

4

Българин

преди 9 години

Защо румънците правят значителен скок в развитието си от приемането им в ЕС за разлика от българите? Колкото по-бързо си отговорим на този въпрос толкова по-добре ще е за България.

3

Momo

преди 9 години

Абе нали Боци преди 2 години щеше да им взема лицензите на тия ЕРП-та. Какво стана?Албанците ги изгониха, румънците ги осъдиха... Ние с пръст в г*з, както винаги.И без това файда няма от тези ЕРП-та. Няма свободен пазар на ел.енергия в БГ, а целта им беше такава.Ама ако си в София не можеш да си пуснеш ток от Енерго-Про например, така че какъв е смисълът просто да изтичат капитали от страната?Моля някой просветлен да ми обясни смисъла на ЕРП-тата!